Jump to content

rizlagold

Members
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About rizlagold

 • Rank
  zomaar een lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Recent Profile Visitors

282 profile views
 1. Was er ook al aan denken. ik ben ervan af gelukkig! Het koste mij 450 euro per maand al meer dan 25jaar . En blijkbaar kan ik het. In Belgiƫ mag je 1 plant hebben dus misschien beter wat bijverdienen. Thx for tip
 2. Geen volledig verslag sorry. Alle producten van sannie gebruikt top trouwens! Een Airpot met 1plant. Zaad is van sensie. Research soort hybryde. Kruising van de plant Gelato en hindu kusch. Vraagje goed of slecht voor eerste keer? Eerste foto is van paar takjes. De zevende foto is wat nog niet aan een koordje hangt. Mijn eerste en ook laatste keer dat ik doe. Heb besloten om niet meer te roken.
 3. Ik ben geen expert.Maar omdat er soms niemand reageert op een vraag, bij mijn vragen tenminste toch niet ga ik je proberen te helpen. https://www.mediwietsite.nl/toppen-wietplanten-wat-haal-weg-wanneer/ Geef ze wel een week na het toppen om van de stress te herstellen. Dus zeker niet voor die week herstel op 12 /12 zetten. Sroggen of mainling is ook nog een optie. Maar om dat op 180 stuks toe te passen dan ga je veel werk hebben.
 4. Ben zelf geen expert maar kan er wel iets over zeggen als ik weet welk soort en welke lamp.
 5. Bedankt voor de snelle reactie. Heb het aangepast.
 6. Hallo ik heb een vraag. Zoals jullie zien op de foto is de afstand +-18cm tussen het plantje. Het zijn 2 tl buizen cool white 13 watt. Is 18 cm te kort of mag het nog korter? Zo ja hoeveel ongeveer?
 7. Hey ik heb een vraag over mijn eerste kweek. Op de foto hieronder zie je mijn zaadje uit de grond komen, het zaadje zit er nog rond. Nu mijn vraag moet ik het zaadje al onder de lamp zetten? Of nog in een donker ruimte?
 8. Hey Sannie ik heb op jullie website starterspakket gekocht namelijk buffertablets, bacto,symbiosis, bac organic bloom. Ik ga met zaadjes werken. Nu vraag ik mij af wat voor soort grond ik nodig heb bemest of onbemest? Of eerst in stekkengrond? En moet er in die stekkengrond al iets van jullie producten? Of beter dadelijk in de 25 liter pot? Groetjes, rizlagold
 9. Hey ik heb een vraag over bacto. Je moet de bacto om de 2 weken toevoegen. Moet dit alleen in de groeifase of ook nog tijdens bloei?
×
×
 • Create New...