Jump to content

Botanical

Members
  • Content Count

    33
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Botanical

  • Rank
    Begin z'n weg te vinden

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    laos
  1. zou ff oppassen met die foto's iemand die de buurt kent, kan wellicht je locatie zo herkennen..
  2. Zo de buit is binnen. NLX 2011 Vandaag maar eens aan de klus voor mijn hokje, foto's volgen
  3. Vandaag mijn gavita 600 watt evsa en topshield pro ontvangen. Tevens 3x600 watt gtools schakelkast incl verwarming. Alles even aangesloten en op 660 watt verdwijnt iedere winterdepressie als sneuuw voor de zon. 60m2 isolatie ontvangen. Maar weinig tijd. @ tim ook ik ga voor de kick ;-) als ondernemer Maar ook politiek, zolang de staat belasting heft op cannabis, kan het onmogelijk ilegaal zijn. Sterker nog de rechter is medeplichtig als hij salaris accepteerd waarvan hij weet xat dit deels met kweken is verkregen
  4. ieder zijn ding ... maar er zijn uitzonderingen... bv green_lady...begon meteen met 10 lampen in een semi-gesloten A&T hok met grondwater pomp... zie zijn topics...dus tkan wel hoor... oc is erpas vanaf 6x600....a&t vanaf 2x600.... maar ook semi-gesloten hokken kunnen opgerolt worden hoor ...net zo makkelijk.. dat staat niet garant voor jaren lang probleemloos draaien... Volgens mij maakt het niks uit of er een of 6 hangen, heeft te maken met temperatuur en die zal in een klein laag hok sneller hoog worden? Uiteraard maar als je een ei kunt bakken op het dak lijkt me dat wat meer voor de handliggen. Zolang ik zondag 2x naar de kerk blijf gaan, en als voorzitter van de buurtcommisie schande spreek over de ander zit is safe toch
  5. Ik snap je wel tim, echter is indoor helemaal nieuw voor mij, ik kan me nog geen voorstelling vormen van de hoeveelheid geluid, de vochtige lucht die ik beneden afblaas, alles letterlijk alles nieuw. Dus complete noob. Het zou stom zijn mijn locatie te verneuken door het ontbreken van geduld.. of onkunde. Ik wil eigenlijk jaren kunnen draaien met een opticlimate, lekker stealth, maar easy does it. Reken maar eens ff want ik moet alles kopen van isolatie tot ph ec meter dus die 2500 is al ver weg Mocht het zo zijn dat ik na proef draaien het idee heb dat er een zonnetje bij kan is dat zo geregeld. Een maagd gaat ook niet gelijk voor de gangbang :-))))
  6. @sticky de gedachte is om de eerste ronde wat ervaring op te doen met een lampje. En x planten Maar wel over capaciteit te kopen voor round 2 Ik zou liever nu al een opticlimate kopen, echter eerst maar eens een leercurve;-) Ik hou van stilte en koelte en de geur van vers gebakken brood :-)) @tim vergeet niet dat de nok de weakspot is aangezien alle isolatie daar de hoogte nog verder beperkt.
  7. Nou de kogel is door de kerk Een gavita evsa 600 watt Topshield reflector 600 watt hps En evt een cooltube voor deze combi Dit geeft me alle flexibiliteit om vermogen te regelen en temperatuur te drukken of te boosten Ik begin mijn eerste indoor kweek dan met een set zoals hierboven, zodat ik weet wat de ruimte kan hebben Ik wil daarbij een 1500 m3 softbox gebruiken voor afzuiging welke ik in de ruimte onder het hok laat afblazen. En een Carboriginal 2500m3 filter met geluidsarme slangen. En een Cli mate Fc 2010 Nu maar weer verder klussen.
  8. de planthoogte is 87 cm de nok voor de isolatie eerst alle naden afkitten @ tim thé voor de info @Donny idd wordt net wat te duur Maar typisch dat niemand inductie als optie noemt ??
  9. Onhandig, ja was beter 250 hoog geweest. Ik kan er prima lopen hoor, gebogen welliswaar;-) Wat betreft veiligheid doe ik geen concessies, zowel brand veiligheid als een deugdelijke instalatie. Mijn budget is 2500 euro, alleen is de lamp keuze lastig. Inductie 2x 400 Spectra proII 250 x2 Of een andere combi?
  10. Dus 380 breed en 140 hoog een puntdak Waarvan lengte van 600 cm. een draak van een ruimte , maar tis niet anders 800 to 1000 watt , meer lijkt me zonder opticlimate geen optie ;-) en daar wou ik toch even mee wachten tot ronde twee :-)
  11. Hallo Mijn eerste topic na het voorstellen maar eens geopend. Ik heb inmiddels heel veel gelezen en dat heeft me toch een hoop goede info gegeven thx daarvoor. Echter blijf ik met een vraag zitten waar ik een punthoofd van krijg. Ik heb een kweekruimte van 600x360 maar met een max hoogte van 140 cm. Dus in die punt is er dus veel minder effectieve ruimte. Op het moment druk met isolatie etc. En ik vind het geen ramp een serieuse investering te doen in kwaliteit. Maar led of inductie, hps of plasma of een combinatie van deze typen, hoelanger ik denk en hoe meer ik lees, hoe lastiger ik het vind een keuze te maken. Dus als start van mijn bouwverslag eerst eens bespreken wat ik met deze hoogte beperking kan doen, nu kan ik nog alle kanten op :-)))) behalve omhoog. Foto's van t hok volgen morgen. Alle input is welkom. Latrszzt
  12. Ola Donnie Relaxt hoor ben erg benieuwd naar het verloop van je kweek en de opbrengst van deze disco lamp. LED is en blijft lekker stealth en zou in mijn hokje ook een oplossing kunnen zijn voor mijn hoogte probleem, zodat ik meer oppervak kan benutten.
  13. Get up stand up! Mooi detail is dat deze actie is betaald van belastinggeld wat werd geheven op de verkoop van zgn rookwaren. 900.000.000 per jaar in de staatskas...uit ganja.
  14. Een platform als dit is imo een prachtig stukje oer Neerlandsche liberale cultuur, en daarom koop ik liever bij een winkel die connected is met dit forum. Goedkoop ...ik koop bij de mensen die ik wat gun...en dat is niet de goedkoopste :-)) Ltrsst
  15. Hey, Heb het zelfde probleem ivm een schuindak, dus ga ik nu toch maar bouwen... Maar er is een tent (box) die exact aan jou specs voldoet, ook al verkopen ze die niet in de WF shop, lijkt me dat plug en play. Uit solidariteit koop je de rest gewoon hier
×
×
  • Create New...