Jump to content

MasterM

Members
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About MasterM

 • Rank
  zomaar een lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Shaolin
 1. Beste heren Greenthumb, Ik heb een brandende vraag met het oog op een Guerilla kweek. Wat zijn jullie meningen over het eventueel werken met stekjes? Ik kan me goed voorstellen dat stekjes minder bestand zijn tegen het weer dan bijv. zelfgekiemde zaden. Vandaar dat ik het op het forum gooi. Bvd, MaestroM
 2. Ayo TLTG, Echt lachen om te lezen/leren/vermaken deze topic. Bij een vriend die in Zwolle woont hebben we het hele weekend een deel van mijn oogst opgerookt en gegamed etc. Ik zat vandaag in de trein vanuit Zwolle richting het noorden van Nederland. En ik ben er vrij van overtuigd dat ik tussen Zwolle en Meppel, planten zag staan naast een akker (ik was stoned). Is dit toeval of is het ook werkelijk ergens in die Regio ? Succes verder met je kweek, ziet er lekker groen uit! MasterM.
 3. Ik heb twee lampen 33 & 827 voor zover ik mij 'verdiept' (wat ik niet goed heb gedaan ) zijn dit de juiste kleuren, wat raad je aan wat betreft de kamer temperatuur waar de inzuiging in hangt. Dankjewel voor je feedback. GreenTheme_MasterM.
 4. Ik heb mij verdiept in het kweken in een tent/kast. Dit zou ik graag willen doen in de schuur bij mij achter in de tuin, het is een schuur zonder enige vorm van isolatie op planken na. Nou heb ik deze tent op het oog ; http://www.kweekotheek.nl/secret_jardin/darkroom/dr40.html . Als ik hier luchtinvoer bij toepas, is het dan een probleem voor het groen als de lucht uit de schuur word gehaald, die natuurlijk best wel koud is in de wintermaanden. Wat lampen betreft heb ik nog een x aantal liggen die voor een jaar terug nog gebruikt werden in het aquarium. Ook uit het aquarium heb ik twee temperatuur regelaars, langvormige kacheltjes zijn het in feite, ze kunnen tussen de 18/28 graden worden gezet voldoet dit? Ik kijk uit naar advies medeliefhebbers! GreenTheme_MasterM.
 5. Dankjewel Faraon voor de snelle reactie! Nu weet ik zeker dat ik in deze dagen de lokale bouwmarkt ga bezoeken en lekker ga knutselen! GreenTheme_MasterM.
 6. Je info heeft mij eigenlijk wel overtuigd om een micro kweekje te doen, ik zou dit graag met circa 3 planten willen doen in mijn slaapkamer. Mijn planten die nou buiten staan voorzien de hele buurt van een heerlijke aroma, is het echt zo dat je met een koolstoffilter niks ruikt? MasterM.
 7. Goeiemiddag plantliefhebbers, Ik heb mijn O.G. Cheese in een veelste kleine pot laten groeien, nou heb ik hem vandaag in een 40/50L pot gezet en zag ik dit. Wij zelf denken dat het wortels zijn maar er zit een rare gele vlek op, iemand advies? Bij voorbaad dank, MasterM. http://imageshack.us/photo/my-images/809/img1182kq.jpg/
 8. Als ik mijn kastje op de vensterbank zet (vensterbank richting het zuiden) vangt deze dan genoeg licht? Of is het gewoon zo dat er nog te weinig zon-uren zijn in de tijd van het jaar. Super bedankt voor jullie reacties, ik zal deze zeker gaan gebruiken!
 9. Ik begin dit jaar met het kweken van wiet. Ik heb http://azarius.nl/seedshop/sweet_seeds/aut...eeds-feminized/ deze zaden besteld. Nou is mijn vraag of ik deze het best kan laten ontkiemen in de volle grond, of eerst in een klein kasje op de vensterbank. De meningen hier over zijn volgens mij erg verspreid, ik heb al gelezen dat je AF het beste direct in de grond kan stoppen maar heb ook gelezen dat eerst laten ontkiemen in een spongepotje de beste optie is. Op dit forum staat het antwoord vast wel, maar ik kan hem niet vinden. (redelijk chaotische zoekfunctie) Nou is mijn 2e vraag waar ik deze planten het beste kan laten ontkiemen, in de volle grond of in een pot. Wij hebben duiven dus hiervan wil ik wat mest in de aarde stoppen, ook heb ik geen idee wat de verhoudingen zijn tussen mest en aarde. Bijvoorbaad Dank.
 10. goeiemiddag planten fans! Ik ben 18 jaar oud en begin dit jaar voor het eerst met een buitenkweek, ik kom uit Drenthe dus aan ruimte geen gebrek ! Zelf rook ik al best een flinke tijd jointjes en mijn interesse is gaan groeien! Ik ben nu op het punt dat ik zelf ook wil gaan kweken, en dat gaat volgens mij wel aardig lukken met dit forum bij de hand
×
×
 • Create New...