Jump to content

chico_1989

Members
  • Content Count

    15
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About chico_1989

  • Rank
    Groentje

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. zoals je al beschrijft begon het probleem toen je over ging van canna vega naar flores in vega zit veel meer stikstof voor de groei en ik denk dat dat is wat je planten op dit moment te kort komen je zou nog een keer groei voeding kunnen geven of op een anderen manier stikstof toe dienen aan het medium waar je op kweekt maar de meeste kweek schemas geven ook aan dat het beter is de eerste 2 weken van de bloei groei voeding te blijven geven omdat de plant dan nog stevig door groeit en behoefteheeft aan stikstof ik hoop dat je er iets mee kunt groetjes chico
  2. nee dat kan klopen wat je zegt ik heb eigelijk ook maar weinig groei achterstand en nu maar hopen op het beste haha.
  3. kijk anders hier eens naar http://www.wietforum.nl/bladproblemen-maar...aan-t93976.html of hier http://www.wietforum.nl/Hennep-mozaiekvirus-t16449.html voor eventueel vergelijkingen.
  4. ik vind het veel weg hebben van (tmv) mozaiek virus heb hier momenteel ook last van maar heb je miss wat meer fotos is moeilijk te zien zo namelijk heb je ook bladeren die aan de ene kant half ontwikkeld zijn en een krom uit einde hebben?
  5. Dan nog 1 vraag kan het ook niet zo zijn dat die gele bladeren een gevolg zijn van tmv of een te hoge ph van het leiding water?
  6. bedankt voor de reactie maar heb nu net het boven genoemde middel besteld eerst eens even kijken of dat iets helpt.
  7. CANNA MgO 7% MAGNESIUM 1 LITER kan ook deze bij bestellen toch of los ik daar mee het probleem niet op?
  8. oke bedankt kan ik ik het magnesium te kort ook op een anderen manier op lossen anders heb ik de terra vega voor niets aangeschaft en tegen tmv is niets te doen toch?
  9. chico_1989

    chico outdoor weed

    bladproblemen
  10. hey ik ben nieuw op dit forum en heb me hier vandaag aangemeld omdat ik een probleem heb met mijn planten en graag wat meningen van anderen wil horen ik heb sinds kort het probleem dat de grote oude bladeren geel beginnen te worden met bruine vlekken er op, zou iemand weten waar dit aan zou kunnen liggen ik geef ze nu 3x in de week voeding - canna terra vega - canna rhizotonic en - canna cannazym mijn ph waarde van me leiding water ligt te hoog dus daar zijn al middelen voor besteld maar ik geloof niet dat deze blad problemen alleen aan een te hoge ph te wijten valt? ik vermoed sinds vandaag ook dat me planten het mozaiek virus hebben ook hier hoor ik graag jullie mening over. alvast bedankt foto 1 - foto 2 - foto 3 - foto 4 - foto 5 -
×
×
  • Create New...