Jump to content

ketel

Members
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About ketel

 • Rank
  zomaar een lid
 1. Bwah, ik zou hier niet te veel aan doen. Het is toch niet abnormaal dat grote blaren een beetje verkleuren tot helemaal geel worden tijdens de bloei? Alle voedingsstoffen gaan op dat moment naar de toppen. Als de bladeren te geel worden, gewoon weghalen. Je zal zien dat die ook veel gemakkelijker loskomen van de stam. Als bijkomende voordeel zorgt het er ook voor dat er meer verluchting is rond de toppen, en dus minder kans op schimmel.
 2. Gisteren heb ik mijn plant dus omgedaan... Normaalgezien had ik wel gewacht tot het weekend, maar ik heb bij 2 kleine toppen iets raars vastgesteld. Ze waren aan het verschrompelen en aan het uitdunnen. de blaadjes kwamen heel gemakkelijk los. Is er iemand die weet wat dit is? Mits de rest van de plant mij wel zo goed als klaar leek, heb ik ze maar onmiddellijk geoogst. Nog een paar weken wachten.
 3. Tja, ik hoop maar dat ie goed smaakt; want veel geur komt er niet vanaf. Je ruikt de plant enkel als je de top bijna in je neus steekt of als je er een beetje over wrijft met je vingers. ter vergelijking: bij mijn vrienden rook je de plant al als je er nog 5 meter van verwijderd was... De harsvorming is voorlopig ook eerder beperkt, tenminste als ik vergelijk met planten die ik al gezien heb.
 4. Hello, Het einde van mijn eerste plant is eindelijk in zicht. Ik heb ze begin juni aangeschaft... Het was zogezegd een stekje NLX. Maar een paar van mijn vrienden hadden ook NLX staan en die zag er duidelijk anders uit. Waar mijn plant eerder een sativa uiterlijk heeft, was het bij hun een sterk indica uiterlijk. Hun planten waren ook al geoogst toen mijn plant maar goed in bloei begon te komen. Na enig opzoekwerk ben ik er dan achtergekomen dat mijn plant een haze soort is. Ik denk zelf silver haze, maar helemaal zeker ben ik niet, want veel foto's om te vergelijken heb ik niet gevonden. Hoe dan ook, ik mag mezelf gelukkig prijzen dat ik de plant in een pot heb gezet en niet in volle grond, anders was ze nu waarschijnlijk weggerot of weggeschimmeld of eventueel kapotgevroren. Met de nachtvorst van de afgelopen dagen heb ik de plant in de veranda gezet alwaar ze haar laatste we(e)k(en) mag slijten. Om schimmel te vermijden heb ik er ook een ventilator bijgezet die een 8-tal uur per dag erop blaast (met timer). Dat is het verhaal van juni tot nu, maar ik heb nog enkele vragen: - kan het kwaad dat mijn plant niet veel rechtstreeks zonlicht meer krijgt? - kent iemand een link of heeft iemand foto's van haze-varianten om evt te kunnen vergelijken? - sommige bladeren van mijn plant worden een beetje paars; heeft dit te maken met bemesting of komt dit door de bloei? Alvast merci... Nog een week of 2 geduld
 5. Vrij vertaald: minder high, meer hoofdpijn?? Tot zover mijn eerste -zinloze- post
×
×
 • Create New...