Jump to content

Severine

New Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Severine

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Hallo iedereen Alhoewel ik hier al een tijdje zit te lurken heb ik dan toch maar besloten om een account aan te maken en hier is ie dan. Ik ben 18, fervent skateboarder (skaters van Antwerpen of Tilburg hebben me misschien al eens zien voorbij bollen, wie weet...) en ik ben tevens graag bezig met muziek (luisteren en maken, vooral hiphop). Natuurlijk ben ik ook met wiet bezig (wie rookt het nu zonder er iets over te weten?) en hoop hier nog veel te kunnen bijleren. Ziezo, dit ben ik in een premature notendop! groetjes, Severine
  2. Als ik liever heb dat de mensen niet weten dat ik een jointje ga roken zeg ik gewoon "ik ga er ene smoren", iedereen in mijn omgeving bedoelt met smoren gewoon roken dus ik heb nooit een codewoord gekend. Andere mensen die ik ken gebruiken 'schmiezen' en 'groendienst', volgens mij trekken die woorden zelfs nét meer de aandacht maar kom...
  3. -In mijn tuin, ik weet niet hoe mijn ouders het hebben geflikt (het zijn beide leerkrachten lager onderwijs) maar we hebben hier een massieve siertuin. Bangelijk gewoon om in mijn bloot bovenlijf 's avonds een jointje onder mijn notenboom te knallen en rustig weg te dromen! -Fietsenkot aanpalend aan het huis, de plek om rustig te zitten als het regent, te koud is of te hard waait. -Het outdoorskatepark hier in de buurt, bangelijk om op een wietje keihard te rippen (en constant te falen, met de nodige lachkicks tot gevolg). -Het lokale park, er zijn daar zoveel mooie plekjes om een jointje op te steken, niet normaal! -random plekjes, soms ga ik er gewoon op uit met een maat naar bv. een aanpalende gemeente om een mooi plekje te zoeken! Rij gewoon een half uur in een richting die je nog niet goed kent en je komt sowieso wel uit op iets mooi.
  4. Hm, ik ben een fervent fruiteter maar ik heb nog maar een paar mango's tijdens men leven gegeten (ik moet wel zeggen dat ze me bevielen maar ik heb ze nog nooit zelf gekocht...). Een van de dagen toch eens langs de winkel passeren en dit gedoe aan een persoonlijke test onderwerpen! Ik laat jullie weten hoe het was.
  5. Severine

    Busted!

    1 keer "betrapt" geweest door mijn vader toen ik 's avonds een jointje aan het roken was in de tuin. Direct slaande ruzie gekregen en ben toen droog weggewandeld omdat ik direct begreep dat hij even totaal de kluts kwijt was. De volgende morgend er proberen over te praten met mijn ouders tijdens het ontbijt maar dat is vrij tot zeer falikant afgelopen. Ik had gehoopt dat mijn moeder een stuk toleranter tegenover wiet zou staan dan mijn vader maar ik was goed fout. Na goed uitgekakt geweest te zijn gewoon gezegd dat ik ging blijven roken maar het uit hun buurt ging doen. Ik ben 18, ik woon misschien nog wel bij hun maar van mijn rookgedrag hebben zij nog nooit last gehad. Ik doe het ook alleen maar op momenten waarvan ik weet dat het kan. Dus niet voor of tijdens hogeschool, niet voor het eten zodat ik als een halve zot mijn eten verorber, etc. Het heeft lang scheef gezeten en als er hier thuis een hevige discussie woedt komt die wiet altijd voor geen enkele reden toch ineens boven maar ik ben toch tevreden met de huidige situatie, "beter" kan het echt niet. Mijn moeder en vader zitten niet in mijn spullen en ik smoor zoveel ik wil zolang het niet in hun buurt is... Dat is de afspraak die we elkaar zwijgend hebben opgelegd. Ik ben niet echt het type dat expres de confrontatie gaat opzoeken met zijn ouders puur om maar te provoceren (wat sommige mensen hier blijkbaar écht wel doen, komaan roken op je kamer terwijl je ouders het niet weten?). Nog 2 jaar en ik heb mijn eigen stekje en dan kan ik zoveel binnen roken als ik wil! Eerste post, woopwoop. (ben trouwens pas op mijn 18 beginnen roken en binnenkort begint mijn 19e herfst. Imo het mooiste seizoen om een jointje op te steken. Bangelijk om naar de vallende bladeren te staren als er zo'n fris windje om je heen blaast!)
×
×
  • Create New...