Jump to content

dutchietoker

New Members
  • Content Count

    9
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About dutchietoker

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. okey zal eens rondkijken en deze topic verwijderen aangezien ze dan onnodig is, thanks!
  2. hallo heeft iemand met ervaring tips voor het kiezen van een outdoor voor dit jaar? Ik zoek een strain van goeie kwaliteit en een hoge opbrengst. sativa of indica niet echt belangrijk Ik dacht aan passion van dutch passion maar deze blijkt niet zo'n compacte toppen te hebben? jullie kunnen ook gewoon zeggen wat jullie die beste outdoor stain vinden en dan zoek ik wel op of deze iets voor mij is groeten
  3. bendankt voor de tips iedereen ik heb nu wel wat mogelijkheden om het beste uit te kiezen Grts DT
  4. merci, dat is een goed idee, zal ik woensdag eens doen ik vond inderdaad wel al wat info over stille afzuiging maar ik kon nog altijd niet egt vinden of de hele installatie zo goed als geluidsloos kon ik heb een 600w lamp die ik in een kast zal hangen, ken de afmetingen niet maar hij is groot genoeg en als het mogelijk is om de luchtstroom zo goed als geluidsloos en geurloos te maken komen er 10 early spliffs in DT.
  5. ok merci, met wat is dit vergelijkbaar? een computer, een haardroger? of nog luider? en heb je bij een soft box met geluidsdemper nog veel geluid aan de kas zelf? of bevestig je hier de demper? DT.
  6. hallo ik heb al wat rond gekeken maar vond hier nog geen info over (waarschijnlijk omdat dit normaal niet van belang is) maar voor mij zou dit toch handig zijn: wat maakt zo'n afzuiging van geluid? (eventueel de lichtste) ik zag dat je er dempers voor kan kopen maar dan heb je waarschijnlijk nog geluid aan je kas zelf?
  7. hallo ik zal me maar even voorstellen, ik ben een Belg met nog niet zo veel grow ervaring omdat mijn ouders dit niet meer toelaten maar ik ben nog steeds geïnteresseerd en leer al veel bij door te lezen ik bezoek al langer dit forum en vind het super om jullie verslagen te kunnen volgen! groeten dutchietoker
  8. ik vraag me af hoe deze complot theorieen in stand blijven? het is denk dat het goed is dat je dingen in vraag stelt maar als je ziet dat we behoorlijk beschaafd zijn en al lange tijd scheiding der machten hebben juist om een democratie mogelijk te maken. en we "de 4de macht" = de media hebben de alles nog eens controleert (en mijn pa werkt voor een televiesie maatschappij en kan je zeggen dat ze op een paar kleine foutjes na altijd de waarheid vertellen) dan heb je je antwoord waar je moet bij neerleggen we komen van een theemutscultuur waar iedereen zijn leven voor hem bepaalt werd maar nu kan je zelf kiezen wat je doet en iedereen mag zich politiek engageren dus als je egt nog zo'n dingen gelooft, studeer wat politiek ( waarna je je theorien waarschijnlijk aan de kant zal leggen) en ga ervoor om zelf alles te besturen en btw als de media zou gecontoleerd worden, waarom zouden er dan ook zoveel negeatieve aspecten van de regering aan bod komen?
×
×
  • Create New...