Jump to content

groenvingertje

Members
  • Content Count

    10
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About groenvingertje

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. He Donnie. Dat ziet er goed uit man. Ik ben zelf ook met de kolossus bezig en hij doet z,n naam eer aan moet ik zeggen. Ik ben zelf nu op dag 28 bloei....maar als ik zie wat ik nog kan verwachten....T*ring. Ik moet zeggen dat ik veel van dit topic heb opgestoken aangezien dit mijn eerste kweekje is. Dus mijn dank is groot Ik wens je veel succes en zo te zien loop je aardig op z,n eind. Keep up the good work.
  2. Nou heb ik toch het hele topic doorgelezen maar kon niet echt vinden rond welke periode je het best kan fimmen. Ik ben iig bezig met een kolossus......en is het verstandig deze te fimmen.
  3. Wat is dat starterspakket precies. Ik wil namelijk met een zelfde soort opstelling beginnen en ook met kolossus.
  4. 1 groep voor deze opstelling is zeer zeker voldoende. Aangezien de meeste automaten van tegenwoordig berekent zijn op op aanloopstromen. Vergeet niet dat je automaat cq zekering ervoor dient je bedrading te beschermen en niet je apperatuur. Wasmachines gebruiken in hun volledige gebruik( continu stroom ) bijna 2.2kw. met een aanloopstroom van bijna 3kw. Dan zullen toch zeker die lampjes je zekeringen er niet doen uitknallen.
  5. Als je gewoon aan de monteur vraagt of hij een aparte groep naar je zolder wil maken heeft hij daar voor de rest geen uitleg bij nodig. Je bent aan hem sowieso geen uitleg schuldig. Mocht het er toch van komen zeg je dat je je wasmachine op zolder zet. Je hebt bij lange na geen 380 nodig omdat je met al je spullen op nog geen 2500 watt uit zal komen Aangezien een gewone groep al 3500 watt aankan heb je daar dus meer dan genoeg aan.
  6. Kijk..... Dat is duidelijke taal. Iemand nog een voorkeur voor een filter. Ik ben van plan een carbonoriginal van 1000m3 te halen. Dit is voor een kast van 200 x 200 x 100 Afzuiger 1500m3 Dat ik dit geschreven had verwachte ik deze opmerking eigenlijk wel een beetje Maar nee Loeki...het trappenhuis is van mijzelf...woon in een redelijk groot huis. Onderhoud aan je filter...bedoel je soms die zak die eromheen zit ff wassen ofzo?
  7. Hallo. Ik heb een vraagje over de afzuiging en ik hoop dat iemand mij hiermee kan helpen, want ik heb hiervoor niets op het forum kunnen vinden. Is het mogelijk cq verstandig om je afzuiging binnenshuis uit te laten blazen. Ik kan de ruimte zelf goed afsluiten en heb de mogelijkheid om in een groot trappenhuis uit te blazen. Krijg ik problemen met vocht of toch nare geurtjes? Ik vind het namelijk vervelend als ik direct naar buiten af moet blazen. Dit natuurlijk ivm detectie. Iemand enig idee. bvd Jan
  8. Hallo allen Ik ben al geruime tijd op het forum aan het lezen geweest en een enorme schat aan info opgehaald. Had al een heel ontwerp getekend ( sketchup ) maar door alle info kon ik gewoon weer opnieuw beginnen. (alvast bedankt ) Ik had dus duidelijk niet de juiste info. Ik hoop zelf dat ik nog nieuwe dingen ontdek die ik dan zeker hier zal delen.
×
×
  • Create New...