Jump to content

LegalizeDisGanja

Members
  • Content Count

    14
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About LegalizeDisGanja

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. @Mr. StOnEd A lOt De plantjes zullen gefeminiseerd zijn en het zullen geen autoflowers worden. Van soortjes heb ik absoluut nog geen idee. @carpe_diem Bedankt voor de tips, ik ga ze zeker in acht nemen. Ik heb ondertussen wat ervaring opgedaan met het helpen van het kweken bij vrienden, enkel waren die niet guerilla. Mijn budget voor de zaden ligt ergens tussen de 120-200 euro. Het budget voor het materiaal wordt grotendeels ingebracht door mijn vriend en sommige spullen kunnen we via-via verkrijgen. Trouwens, op de spot waar de plantjes van mijn vriend zullen staan zullen er maar enkele van mij staan. Hij zal ook enkel die spot weten zijn en als ik 1 ding zeker weet is dat hij een van de weinige personen is waar ik zeker van ben dat ze te vertrouwen zijn maar ik begrijp je maar al te goed. Alvast, toch bedankt!
  2. Hey beste mede-kwekers! Na enkele maanden onderzoek is het eindelijk zover... Het is tijd om me voor te bereiden op de Guerilla kweek van 2013. Veel van jullie zullen mij waarschijnlijk niet kennen aangezien ik niet echt veel heb gepost op het forum, ook al bezoek ik het wel elke dag. Ik heb me voornamelijk bezig gehouden met onderzoek te verrichten naar hoe ik de beste omstandigheden kan creƫren voor de plantjes, wat de beste voeding is, op welke manier ik ze ga onderhouden, etc... Het plan is om 50-100 zaadjes te kopen die bestaan uit 10-15 verschillende soorten. Deze zal ik grotendeels zelf onderhouden maar omdat een vriend van me ook een paar plantjes wilt zal deze zich waarschijnlijk ook ontfermen over de schoonheden. We gaan per spot op andere grond kweken en zien in welke dat de plantjes het beste zullen groeien zodat we hier de volgende jaren rekening mee kunnen houden. Ik ben de laatste maanden reeds gaan zoeken naar verschillende geschikte spots en ik blijf er steeds betere vinden. Maar het zoeken naar spots de voorbije week heeft zeker en vast resultaat geleverd. Het lijkt erop dat ik de perfecte plek heb gevonden om mijn toekomstige schoonheden in weg te zetten. Ik ben op een periode van 6 maanden circa 5 keer een kijkje gaan nemen naar de spot, en zowel in de lente/zomer/herfst lijkt de spot genoeg zonlicht te krijgen. De spot bevindt zich in een bos, omsingeld door een beek (een waar je niet zomaar even over springt). De komende weken zal ik me dus waarschijnlijk nog bezighouden met het zoeken naar eventuele extra spots die iets verder zijn verwijderd van de andere spot om het risico op rippen/ruimen te minimaliseren. Over een goede maand zal ik beginnen met het nodige materiaal zoals voedingsstoffen, grond, koperen ringen, Ph-meter, etc... aan te schaffen. De zaadjes zullen worden besteld in januari omdat we er nog niet uit zijn welke soortjes we juist gaan nemen. Foto's van de spot komen er spoedig aan. Als je nog vragen/tips hebt, stel ze gerust!
  3. INLEIDING: Jullie kennen het waarschijnlijk wel. Je hebt wat gesmoked en je krijgt honger/dorst. Je besluit om eventjes naar de dichtsbijzijnde nachtwinkel te fietsen voor wat eten en drinken. Als je je drinken eenmaal opgedronken hebt gooien de meesten van jullie de flesjes waarschijnlijk gewoon weg. Als je drinken in een plastieken fles van 50cl t.e.m. 2l zat, gooi deze dan niet zomaar weg! Ik zal uitleggen hoe je hiervan een soort van bong zal kunnen maken. Het is zeker het proberen waard! Hoe groter de fles, hoe meer jointjes en hoe groter de opening om te drinken is, des te beter het effect wordt. HET PREPAREN: Is je fles volledig leeg, dan kunnen we beginnen. Het eerste wat je moet doen is ervoor zorgen dat alle plastieken papiertjes die om het flesjes hingen eraf zijn. Het tweede dat je nu gaat doen is een sigaretje voor jezelf aansteken. (Dit gaat ook met een mes of dergelijke maar ik vindt het gemakkelijker op deze manier.) Als je sigaret goed aan is houd je de warme assen tegen het flesje zodat er een gat in je fles ontstaat. Zorg ervoor dat dit gat net groot genoeg is om het tipje van je joint in te steken. Zorg er dus voor dat het niet te groot is want je joint mag er niet uitvallen, hij moet goed vaststeken. Je kan zelf kiezen hoeveel gaten je in je flesje maakt. Zorg er wel voor dat je de gaten ergens onderaan je fles maakt Je kan er 1tje maken of meer als je wilt. Hoe meer jointjes je in je zelgemaakte bong steekt, hoe stoneder je zal worden. Nu maak je vanboven aan de fles nog 1 gat dat iets groter is dan de andere gaten. Dit gat dient voor zuurstof. Nu is je zelfgemaakte bong gereed en kan je hem aansteken! HET SMOKEN: Houd je bong gereed en steek alle joints aan. Houd je vinger op het gat dat je hebt gemaakt voor de zuurstof. Teug aan het flesje zolang je kan. Na een tijdje te teugen haal je je vinger af het gat voor de zuurstof, MAAR BLIJF WEL DOORTEUGEN! Als je niet meer kan inhaleer je, en ga maar lekker spacen. Je kan ook snel afwisselend je vinger op en af het gat voor zuurstof halen om zo nog meer effect te krijgen. Foto's komen later.
  4. Met gewone vloei meestal 0,7 en soms 0,5gr. Met blunts meestal tussen de 0,9 tot puur.
  5. "Ga je mee een colaatje drinken?" Vriend van me bleef bij me slapen en hij had toen samen met een andere vriend 10gram gekocht. Ieders de helft dus. Wij zaten op men pc te chatten via de webcam met die andere vriend en we besloten om een wedstrijdje 'om ter snelste rollen' te houden. Eventjes later hoorde die andere vriend zijn moeder naar boven komen, gooide zijn wiet weg (wat zorgde voor een enorme groene plek op z'n bed waar hij z'n laptop over zette om het te verbergen) en vroeg zijn moeder wat hij aan het doen was. Hij zei toen dat hij cola in aan het schenken was en aan het chatten was. Dus vanaf toen noemen we dat cola. Ook goed als je op een drukke plaats (school, werk, bushalte, ...) bent en je wilt vragen of je met je vriend een jointje gaat roken ofzo. Cola: wiet Ice-tea: Hash Fanta: sigaret ^^
  6. In de vrije natuur Thuis Thuis (buiten) Openbaar Op fuiven,... Op het werk/school
  7. Ben begonnen op mijn 15de en nog altijd bezig. Ontspannend als je stress hebt of buiten zit met vrienden.
  8. Jup, paar maand geleden betrapt door men moeder. We waren net verhuisd en ik had men cruncher met nog wat overschotjes van Hash/Wiet in een doos gestoken en die vond men moeder dus. Ze letterlijk dit: "Wiet roken is nog onschuldig, zolang je maar niet met pillen of andere drugs begint." Dusja, mag eigenlijk wiet roken van thuis uit. Kom ook bijna elke dag stoned thuis dus ze zijn het al gewoon van me. Ze is vroeger natuurlijk ook jong geweest he. Ik weet dat ze vroeger ook paddo's, wiet, spacecake, salvia, etc... heeft gedaan. Ik heb van men stiefvader ook nog een 40 kunnen meenemen omdat hij gestopt is. Free weed. ^^ Jup, paar maand geleden betrapt door men moeder. We waren net verhuisd en ik had men cruncher met nog wat overschotjes van Hash/Wiet in een doos gestoken en die vond men moeder dus. Ze letterlijk dit: "Wiet roken is nog onschuldig, zolang je maar niet met pillen of andere drugs begint." Dusja, mag eigenlijk wiet roken van thuis uit. Kom ook bijna elke dag stoned thuis dus ze zijn het al gewoon van me. Ze is vroeger natuurlijk ook jong geweest he. Ik weet dat ze vroeger ook paddo's, wiet, spacecake, salvia, etc... heeft gedaan. Ik heb van men stiefvader ook nog een 40 kunnen meenemen omdat hij gestopt is. Free weed. ^^
  9. Ik heb zelf al Salvia Divinorum gerookt. De bladeren, ik heb zelfs nog wat op overschot. Ik heb hier alleen niet echt van getript. Kan dat zijn doordat ik een gewone aansteker gebruikte, via een wietpijpje inhaleerde of gewoon omdat ik misschien een extract moet nemen?
  10. Bedankt. Ik ben al wat meer te weten gekomen over het planten/verzorgen van de plantjes hierdoor.
  11. Hey, beste wietkwekertjes/liefhebbers. Ik heb me net geregistreerd op het forum om wat meer te weten te komen over wiet, het kweken van wiet, de gevaren, tips, etc... Maar natuurlijk ook voor de geweldige sfeer. Ik hoop dat mijn registratie niet zinloos was en me nog veel zal helpen. Ben trouwens ook van plan om deze zomer nog 100 zaadjes Automatic Feminised Northern Lights te bestellen en er daar al 15-25 zaadjes van te planten dit jaar. Greetz, LegalizeDisGanja.
  12. Nou, dat is zeker wel een mooi plekje dat je daar hebt gekozen. Ik hoop dat mijn plantjes ook zo groot worden.
  13. Ziet er al mooi uit. Hopelijk wordt hij niet ontdekt door de boer.
×
×
  • Create New...