Jump to content

Joppiesaus

Members
  • Content Count

    14
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Joppiesaus

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Zijn de fo Zijn de foto's niet meer zichtbaar? Ik heb geen iPhone dus zou niet weten hoe.
  2. Ze staan niet buiten omdat we dachten dat het beter is om ze binnen te laten staan aangezien het daar altijd boven de 20 graden is. Nu is het weer toevallig prachtig de laatste dagen, maar het is ook flink storm geweest dus ben blij dat ze niet buiten hebben gestaan! Ze staan ook maar in 6l potten ipv 12 (aangeraden). Ik vind dat ze toch al aardig groot zijn, dus vind het niet zo erg dat ze in deze potten moeten blijven staan. In de tuin kan in ze namelijk niet zetten, het zou desnoods ergens in het bos ofzo moeten. Is het erg als ze in deze potten blijven staan? Ik ga over een weekje overschakelen van groei- naar bloeivoeding.
  3. Ik heb sinds een paar weken mijn allereerste kweekje ooit opgezet. Het betreft AK-47 auto. Ik heb groei en bloei gehaald, ze hebben enkel nog maar groei gehad tot nu toe. Nu is mijn vraag of ik al bloei mag toedienen, omdat ik al aardig wat haartjes bij de noden zie zitten. Moet ik dan stoppen met het geven van bloei, of mag ik BEIDEN TOEDIENEN? Op deze link zijn 2 afbeeldingen te zien zien: http://imgur.com/a/KOtDe
  4. Ik ben altijd op men scootertje weg en als ik afstap doe ik het zakje wiet in mijn helm achter zo een flap die je eruit kan trekken !
  5. Ik ben een jongen van 19 en rook al enkele jaartjes en heb overwogen om zelf eens beginnen te kweken! Omdat het al zo laat in het seizoen is en ik nog 0 ervaring heb, heb ik vandaag 10 zaadjes ADH47 laten opgesturen en hoop dat ik er nog wat van kan maken met deze autoflowers! Ik woon nog bij mijn ouders en krijg niet de toestemming om thuis te kweken dus dan gaan we maar guerilla planten of bij een vriend in de tuin!
  6. Ben net nog eens gaan kijken en bij 2 plantjes van 2 cm groot is er enkel een stengel dus ik denk dat de slakken honger hebben gehad.. Ik heb de potten nu op een andere pot gezet in de hoop dat de slakjes er niet bij kunnen!
  7. Dan ga ik eens zoeken of iemand me wat autoflower zaadjes kan lenen en er daarna iets voor terug te krijgen kan namelijk niet bestellen.. Kennen jullie misschien iemand die me verder kan helpen? Bedankt voor het begrip!
  8. Ok ik heb vernomen van diegene vanwie ik de zaadjes heb dat het binnenplanten zijn en dus heeft het helemaal geen nut Nu nog autoflowers planten heeft dat nut? Thx!
  9. //EDIT Onnodig quoten, leer hier hoe we het graag willen. Lezen heb ik de afgelopen 2 maanden al gedaan, maar dat ga ik zeker blijven doen! De dagen worden na de zomer korter, dus gaan we toch richting patroon 12/12? Dus MIJN redenering is: de planten zullen bloeien maar ze zullen gewoon eerder afbloeien en wat kleiner zijn (hopen dat het geen binneplant is) Natuurlijk speelt toprot en andere ziektes ook mee maar daar denk ik nu niet aan Nog 1 vraagje CD, hoe lang kan ik de plantjes in deze potten laten staan? Want ik heb geen benul van wortelgroei.
  10. Het kan toch ook dat ik gewoon geen last heb van slakken? Maar ik ga er zeker strooien dan :-) Herma zaadjes? Ja ze zaten in een wietzakje ze zaten gewoon tussen de wiet maar het was wel lekkere + wiet met veel thc! Stel van de 10 zaadjes zijn er 4 vrouwtjes, en van de 2 vrouwtjes sterven er 2 af. Dan hou ik er 2 over. Als ik al 50g per plant heb, ben ik al blij. Dat zou toch mooi zijn voor mijn eerste kweek ooit ?
  11. Ze staan hier tijdelijk alleen voor nog een beetje te groeien totdat ze in volle grond gaan maar dan gaan ze naar een andere plek in het bos. Dit is een donkere foto maar ze staan in maximale zon! hoe lang kunnen ze in deze potten blijven staan (ivm wortelgroei) ? En ik weet niet of er slakken zijn maar ik zal wachten tot ik wat symptomen zie en als ik er geen vindt, dan heb ik geluk! Thx!
  12. WF'ers, ik ben sinds afgelopen week begonnen met mijn eerste guerilla (geen ervaring met kweken) en heb 10 onbekende zaadjes gekregen, ontkiemt en geplant. Heb nog foto's van toen ze er net stonden, 1 plantje heeft wel een beetje voorsprong (zie foto's onderaan). Ze hebben gewone potgrond en waren goed ontkiemt. Maar denken jullie dat ik nog een redelijke oogst ga hebben omdat ik aan de late kant ben van het seizoen? 4 zaadjes zitten tijdelijk ik een bakje maar deze worden zo snel mogelijk overgeplant! Elke tip is welkom! Ik upload elke week foto's!
×
×
  • Create New...