Jump to content

Musha

New Members
  • Content Count

    8
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Musha

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Profile Information

  • Gender
    Female
  1. Een beetje zomaar random mensen op de koffie uitnodigen, terwijl wij geen koffiezetmachine hebben! Alle plantjes gaan hier lekker, ik moet ook maar eens een keer mee met je naar je spots! Ben echt benieuwd wat er hier allemaal vanaf komt en hoeveel we moeten gaan knippen.. Dat wordt nog eens een full-time baan met jou!
  2. Zo zo, dit zijn nog is mooie dames Kolussus heb ik ook al zien opgroeien, en ik weet wat voor grote opbrengst ze kunnen brengen, dus als ik mee mag doen met bieden zeg ik 352g. Succes en veel groenvoer gewenst!
  3. Zo, zo. De zaadjes zijn nog niet ontkiemd en het is al lekker druk hier! Deze ronde gaat veel opleveren, heb ik het gevoel. Good luck!
  4. Hey Critical! Ik ga je voor de rest van het kweekje echt volgen! Killing Fields... Ben erg benieuwd! Succes! EDIT: Ik zag dat je 600ml per plant gaf elke dag, en terug wilt naar 400... Is dat niet veel? Ik weet dat met 300 sommige planten zelfs teveel kunnen hebben...
  5. Wat een vertrouwen heb ik toch in de kunsten van Tw!tchy Stiekem denk ik dat hij veel meer gaat oogsten dan hij zelf denkt, maar we moeten het maar afwachten. Binnenkort wordt het laatste beetje geknipt, en dan wordt er gewogen. Best spannend! Volgende kweek wordt ook zeker een goeie. Sugar Punch... Ik kan bijna niet wachten! May the best man win! (En hopen dat Stikkie 2.0 gelijk heeft!)
  6. OMG die topjes! Dat worden lekkere blunts
  7. I'm madly in love with your Lemon Skunks Ik kan bijna niet wachten tot het resultaat te zien is!
×
×
  • Create New...