Jump to content

LED_KROKET

Full member
 • Content Count

  715
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by LED_KROKET

 1. 1500 en je kan hem dimmen, die 1000 zal volle toeren draaien in de warmere maanden = meer geluid.
 2. om de smaak optimaal te krijgen moet je goed spoelen aa het einde van je draai.. en de wiet "curen" in glazen potten na het gedroogd is. En wat hier al gezegd werd.. zorg voor kwaliteitaarde.
 3. Nee ik heb nog 1 bijna volle fles BAC Bloei (bio) en BAC PK (bio) voor de bloei. afgelopen ronde ging best goed.. het was een mix van plagron batmix en lightmix door elkaar. ik heb de echte sannie tabs.. ik doe er 4 +- erin ipv 6 omdat sativas beetje te heftig reageren op te veel stikstof (eigen mening) ik heb bac bio bloei en bac bio PK voor de bloei die ga ik weer gebruiken. Enig idee hoeveel ik moet afgraven? Ik doe nu zo'n 7-9 cm van de toplaag af per pot..
 4. Sorry ik bedoelde Symbiosis mycorrhiza
 5. Hallo Ik wil mijn aarde hergebruiken (30L potten). Dit is mijn plan: Bovenste laag aarde eruit.. Deels wortels laten staan.. boel goed mixen met de hand.. nieuwe aarde bovenlaag aanvullen.. nieuwe buffertabs erin.. zeewier topdressing.. stekken erin.. wateren met bacto en mychossia.. Klaar! Is dit voldoende? Ik heb afgelopen ronde wel goed gespoeld en niet afgezuurd. Moet ik nog extra kalk bufferen of zit daar genoeg van in de buffertabs?
 6. Hallo allemaal, Probleem: Blad krult klauwend naar beneden lijkt wel en ziet er dunner uit (overal waar topvorming hoort te ontstaan + nieuwe blaadjes) Info: Soort: Amnesia Medium: Lightmix + Sannie Buffertabs + Sannie Bacto Afzuren: Nee, PH kraanwater 8.3 Temp aan: 28 graden Temp uit: 19 graden LF: 50% Week: Week 1 bloei na 3 weken voorgroeien in scrog.
 7. LED_KROKET

  blad

 8. LED_KROKET

  2

  From the album: blad

 9. LED_KROKET

  1

  From the album: blad

 10. je zegt al zelf dat je pp/bubble of ww wilt kweken en vervolgens vraag je "welke soortje". anyways.. mijn tweede draai ooit was Cheese en dat ging goed. Wellicht kan je hier iets mee.
 11. Beste: Sensi Seeds Gemiddeld: Royal Queen, Dinafem Slechtst: Greenhouse (had 4/10 hermas) dit is uit eigen ervaring.
 12. Hola! Ik dacht eens een keer bio/organic te proberen op aarde. Dus plagron batmix gemengt met lightmix en gaan! Niks afzuren, niks voeding.. week 2,5 groei! Tot dat...... Opeens extreem donker groene bladeren (bijna zwart) paarse bladstammen, en groei 100% geremd naar niks. info: temp aan 27, uit 20 lv 50% voeding: geen..alleen eerste watering ging er Sannie Bacto in,vervolgens puur en alleen maar tapwater.. ph 8.5 Ik beetje zelf vogelen hiermee en kom tot de conclusie Fosfor lockout (P).. wantja ph 8.5 = geen fosfor meer opneembaar. The Question: Kan ik lichtjes afzuren met PH- (fosforzuur) tot 7,0 - 7,5 zonder mijn bodemleven te vernietigen? Heb het getest op 1 plantje en die doet het nu veel beter dan de rest.. dus ik weet dat het de oplossing is maar de bedoeling was om hierna deze aarde te her-gebruiken voor de volgende bio-organic grow.
 13. Ik dacht ook meteen hieraan. Ik heb in GHE Aerofarms gekweekt in het verleden, als de watertemp of de temp in je chamber te hoog wordt krijg je dit. Probleem is moeilijk te verhelpen behalve als je zin hebt om te investeren in een water-chiller, dingen zijn prijzig en luid! Anyways.. succes met je kweek!
 14. je kan 16x 11L doen.. dan als de plant 5cm is nog 1 รก 2 weken voorgroeien en dan de klok omschakelen. Vervolgens de onderste 4 internodes dieven als de planten ongeveer 25cm zijn, anders krijg je fluff aan de onderkant die nooit de zon zal zien.
 15. dit is mogelijk mits je het even 2-3 x laat regenen na het vullen van je kuil .. anders heeft universele potgrond een veels te hoge EC, zeker voor jonge plantjes... regenwater zal een deel daarvan wegspoelen!
 16. Naast elkaar.. ze moeten een halve tunnel bouwen, op deze manier kan je een clipfan klikken op 1 van de wings die onder de bulb door blaast tot en met onder de volgende bulb iets verderop. goed voor circulatie en haalt een beetje warmte weg. succes
 17. ik heb ook OG Kush gehad.. uit stek.. kleine plant. na 12/12 groeide die nog 10-14 cm bij ofzo bij mij meer niet..
 18. voortaan beter eerst goed voorgroeien in een 1L potje met lightmix en later naar je zwaarbemeste grond overzetten.. kan geen kwaad.
 19. @Thantos @Capo Tnx guys! Goeie tips.. ja het is ook de bedoeling om lange tijd niet te hoeven voeden want als ik scrog dan staan ze week of 3-4 in de 18/6 cyclus. Is het ook een goed idee om kalk aan mijn grond toe te voegen? Mijn kraantjeswater is ph 8.4 dus ik ben van plan om af te zuren naar 7.0. Ik weet dat velen totaal niet afzuren maar ik heb het 1x geprobeerd met een buitenplantje en mijn PH werd echt een probleem.. Maar aangezien ik naar 7.0 wil afzuren dan moet het goed gaan, alleen gaat de PH- wel de kalkbuffer verkloten, vandaar mijn vraag .
 20. Even een vraagje tussendoor... Als je Plagron Bat-Mix hebt. En je gaat op 25L potten kweken (+scroggen)... is het verstandig om buffertabs in te doen? Zowel, dan hoeveel? Ik dacht aan om een bio of organic ronde te proberen met slechts water toevoegen en eventueel bloeiboostertje en bodemleven toevoegingen verder niets. Iemand advies?
 21. Als je zaad-plantjes scrogt zal je dat altijd hebben (knakken per ongeluk) dat komt omdat zaadplanten een holle stam hebben. Met stekken heb je dat niet, probeer de volgende x te scroggen uit stek. Maar knakken is geen ramp, ik heb wel eens de hoofdstam letterlijk door 2 geknakt (per ongeluk), snel aan elkaar zetten en een rol ducktape overheen halen als soort van verband.. geneest binnen 1 รก 2 dagen compleet.
 22. Hoewel iedereen super pshyched is over die smartpotten (ik heb ze zelf 2 x draaien gebruikt) ik ben er minder enthousiast over. Ze drogen super snel uit vooral aan de buitenkanten, van onder wateren ging niet helemaal lekker bij mij. Ook toen ik mijn planten eruit trok aan het einde zag je veel verkleuringen in de wortels die aan de buitenkanten zaten.
 23. ik had ooit dergelijke problemen toen ik led lampen gebruikte. Vanwege het lage hitte gebruikte ik een hele lage capaciteits afzuiger (180kub). Toen kreeg ik exact hetzelfde probleem.. blad van binnenuit beetje gele "vierkantjes" volgens mij kwam dat OF door te weinig luchtverversing of door in jouw geval door een vergiftiging in de lucht. Heb je zeil of nylon in je hok/omgeving?
 24. Ik laat veel spullen bezorgen.. ik zet elke keer bij "opmerkingen" van je bestelling: "zo discreet mogelijk verpakken aub!!" vaak komen dozen dan in dubbel vuilniszak omheen en enorm veel tape.. geen gekke afzender dingen als "growshop" ofzo.. gaat al jaren goed zo!
×
×
 • Create New...