Jump to content

Azarius

Members
  • Content Count

    11
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Azarius

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.azarius.nl
  1. Azarius

    Azarius

    Stuur me even een PM met je ordernummer, dan ga ik kijken hoe we dit (dit keer snel) kunnen oplossen
  2. Azarius

    Azarius

    Bedankt voor de feedback iedereen Juist door fora als deze kunnen wij onze service steeds verbeteren, al lopen de wensen en opvattingen daarover uiteraard nogal eens uiteen. @Faraon08 we geven altijd gratis producten weg (zelf uit te kiezen) bij bestellingen vanaf 50 euro. Momenteel kun je ook kiezen uit een gratis wietzaadje - wellicht heb je deze over het hoofd gezien? PM me anders even je ordernummer, dan ga ik kijken of er wat te regelen valt. @Aad zou je me (om topicvervuiling te voorkomen het liefst in een PM) wat uitleg willen geven naar aanleiding van je laatste post?
  3. Sinds kort hebben we weer (beperkt) Salvia stekken op voorraad: Salvia stek @Fastbikkel vervelend om te horen dat hij het niet gered heeft. De luchtvochtigheid is in het begin erg belangrijk. We raden aan om een filterzak te gebruiken, en na verloop van tijd steeds meer gaatjes te prikken om de plant te laten wennen aan een lagere LV. Als de plant voldoende wortels heeft kan de zak dan verwijderd worden en doet deze het prima als kamerplant. Bij te weinig licht kan ze - na eenmaal te zijn aangeslagen - wel strekken, wellicht is dat ook van invloed geweest?
  4. Stuur ons even een mailtje op info@azarius.net met uitleg, foto's en je ordernummer, dan gaan we een vervangende kit opsturen!
  5. Helaas is de moederplant van onze leverancier enige tijd geleden ter ziele gegaan, en omdat deze degeneratie vertoonde is een nieuwe plant om stekken van te nemen niet zo eenvoudig te regelen. We hopen op termijn wel weer Salvia stekken aan te kunnen bieden!
  6. Zo te zien komt het helemaal goed - ik neem aan dat je ze inmiddels hebt kunnen oogsten (en aan de volgende flush begonnen bent?) Enjoy
  7. Hi Grim Reaper, Het is zoals je al vermoedde niet aan te raden om te de kit direct op een warmtebron te plaatsen, dit kan er voor zorgen dat de cake uitdroogt. Een hele kleine ruimte ertussen laten is geen probleem. Wacht nog even af zou ik zeggen!
  8. Bedankt voor het warme welkom! Als je specifieke vragen hebt kun je die altijd per mail of hier stellen. Met meer dan 2000 producten wordt het nogal een tijdrovend klusje, daarvoor verwijs ik je dan ook graag naar onze website. Ook hebben we onze eigen encylopedie waar veel informatie te vinden is. We zullen in de toekomst zeker opnieuw nieuwe en/of interessante producten ter beschikking stellen voor een test
  9. Zoals beloofd even een reactie van onze kant. Wij lezen inderdaad geregeld mee, en nu ons account werkend is zullen we dus ook reageren wanneer dat nuttig is Lange tijd verkochten wij de originele Bud Bomb, welke aanzienlijk duurder was dan de versie die wij nu in ons assortiment hebben. Bij de inkoopafdeling is men vergeten door te geven dat dit product gewijzigd is (afgezien van de prijs, die wel al aangepast was) en mede dankzij de post hier is dit nu dus alsnog gedaan. @Candamile Hopelijk ben je wel tevreden met je Magic-Flight Launch Box, welke uiteraard de nieuwste versie is.
  10. Hallo Wietforum! Vanaf dit account zullen wij van online smart- en headshop Azarius vragen beantwoorden over onze producten (zoals paddo kweeksets, vaporizers etc) wanneer dat nodig blijkt te zijn. Enkele medewerkers van ons hangen hier al wat langer rond en weten dat de sfeer en informatie hier uitstekend zijn. Aangezien wij duidelijke en eerlijke informatie erg belangrijk vinden hopen wij hier ons steentje te kunnen bijdragen! Greetz, de Azarius crew
×
×
  • Create New...