Jump to content

Wanna-Grow

Members
  • Content Count

    111
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Wanna-Grow

  1. Als je bak niet te groot is: zet er een container naast met een circulatiepomp die het via een koelspiraal (in de dwc bak...) weer terug in de container pompt. Het enige onderhoud is het leeg laten lopen en opnieuw vullen met kraanwater van de container.
  2. Wanna-Grow

    micro DWC projectje

    2 x skunk auto op DWC bakje onder 72 W t-neon
  3. Hier kun je ook nooit een absoluut antwoord op geven of krijgen. Je hebt een kans dat jouw gebruik opvalt. En die kans wordt groter naarmate je meer verbruikt. 90 man bij alle electrabedrijven van nederland? Full time? Hihi, hier wil ik ook wel een bronnetje van zien.
  4. @Sativied: Haha ik zie nu wat je bedoelt! Had de trichomen op het blad helemaal niet bekeken, zat me dood te staren op de voorgrond. @al green: Thanks! Ik laat deze toppen nog gewoon lekker paar daagjes hangen, gaan daarna in een andere weckpot, dat wordt dan het KO-potje haha.
  5. Ah bedankt zODd! Ik zal binnenkort eens spelen met alle instellingen. Ik heb net de eerste sessie van de plant gehaald en geknipt. Hieronder twee plaatjes van trichomen van toppen die ik heb laten zitten. Vooral de tweede heb ik twijfels over. Wat zeggen jullie? Haha heb trouwens echt medelijden met mensen die 600 watt ofzo kweken, wat een kolere werk is dat knippen Hieronder zie ik al wat amber/bruin kleurige... Die sowieso ook snoeien?
  6. Wanna-Grow

    trichoomplaatjes

    trichoomplaatjes shack
  7. We gaan de schaar pakken, gobru! Iemand trouwens ervaring met de goedkope EC en pH meters van bijvoorbeeld deal extreme? Mijn komende plantje wordt een DWC testje en wil eigenlijk vooral de EC meter uit china gebruiken...
  8. Dank voor de reacties! Vanavond gaan de toppen die ongeveer hetzelfde niveau hebben er af. Nu nog een mini drooghokje bouwen die ook in mijn kast past, anders gaat het zo stinken. Voor mensen die nog geen microscoopje hebben, ik heb deze gekocht: http://dx.com/p/digimicro-200x-zooming-usb...icroscope-11743 Toen ik het microscoopje kocht was het 18 euro incl verzendkosten.
  9. Ga het waarschijnlijk in drie beurten oogsten. Is geweekt met t-neon, verschil over de hoogte is enorm. Iemand die van mening is dat ze nog wel even mag?
  10. Hallo mensen! Het einde van mijn tweede mini kweekje zit er aan te komen. Heb een hoop plaatjes geschoten met een cheap ass chinese digitale microscoop. Dit is een van de best ontwikkelde toppen, er zit nog een hoop fluf onderin. Wat zouden jullie doen, omhakken of nog even laten staan? Alvast bedankt!
×
×
  • Create New...