Jump to content

ajordaan

New Members
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About ajordaan

 • Rank
  zomaar een lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels
 1. Bedankt voor alle reacties, ze waren erg behulpzaam. Ik ga volgende maand het huisje in en ga er dan werk van maken!
 2. Hey boys, Ben van plan om over een maandje of 2 een eerste kweekje te gaan starten en dit in een tent. Probleem is dat ik er in mijn huisje geen ruimte voor heb maar er is wel een 2x2 houten schuurtje beschikbaar. Is het mogelijk hier gewoon een tentje in te zetten en dan aan de slag te gaan? Kan ik 's winters ook zo kweken? Of zou ik hier dan echt moeten proberen alles een beetje te isoleren omdat anders de warmte te snel wegtrekt. Als iemand nog tips heeft voor de aanschaf van bepaalde items hoor ik dat graag.
 3. Zijn deze wisselingen van klimaat niet slecht voor een plantje?
 4. Hey allemaal, Ik ben Alois en ik lees nu al een beste tijd mee op het forum. Reden van het meelezen is voornamelijk omdat ik mijn eigen kweekje op wil gaan zetten in een 1,5 bij 1,5 tentje. Wilde gaan werken met PP stekjes. Verder eigenlijk niet veel te vertellen, tips over waar ik voor moet zorgen voordat ik begin zijn altijd welkom. Later
 5. Ik heb geen antwoord op je vraag, wel ben ik erg benieuwd hoe ze er nu bij staan, zou je nog eens wat foto's willen schieten? Ik heb geen antwoord op je vraag, wel ben ik erg benieuwd hoe ze er nu bij staan, zou je nog eens wat foto's willen schieten?
×
×
 • Create New...