Jump to content

krakeling

Members
  • Content Count

    43
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About krakeling

  • Rank
    Begin z'n weg te vinden

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    utrecht
  1. Ten eerste, niet mijn website waar ik naar verwees. Ten tweede, heb ik contact gezocht, PM, maar geen reactie. Ten derde, meest belangrijk volgens wietforum, comerciele insteek.. Is duidelijk niet van toepassing zoals van begin af aan al duidelijk zou moeten zijn dat het gaat om een vereniging zonder Winstoogmerk.. Wat is er mis met donaties? Kan je bij t rode kruis ook doen toch? Of bijVOC. Hoofdreden is de voor en nadelen te onderzoeken. Nog genoeg om te onderzoeken dus leden zijn totaaal niet aan de orde nog. Daarvoor hebben we social media, of nog beter.. mond tot mond reclame. Voor die 50 lidjes.. Respect voor alle mods en admins en natuurlijk leden hier. Handhaven is wat ze doen. en heb weer geleerd dat spammen ook hier kan.. Dacht dat ze alleen in me mail kwamen Maar laten we over gaan op de Orde van de dag. Verder met de discussie..
  2. JA ivo wissen ze ook al, lijkt Iran wel hier. Duidelijke miscommunicatie hier tussen mods en admins. Wordt me duidelijk ook niet gegund om een discussie te starten die hun niet aanstaat. Ken maar beter plaatjes kijken hiero. Voordat ik de laatste 50 leden wegtrek hier Laat me niet lachen wietforum!! Kees.
  3. ..edit.. vint best bedankt voor verzieke van de discussie. Succes verder! Kees.
  4. Dat was me hierboven al gezegd.. Maar tis duidelijk joh.
  5. Thnx voor je reply!! Ga zo door!! Ook Ik zie wel degelijk mogelijkheden, in tegenstelling tot en paar enkele hier.. Haha. Kees.
  6. Beetje de *** van wietforum die Aad. Maar respecteer de regels en wetten hier. Vanaf nu dan.. Zo goed als ik kan, maar stuur me gewoon een berichie als ik wat ernstigs dreig te doen man! Ben een hobbykweker met wat ideetjes en wil deze graag uitwerken met behulp van dit practige Forum. Kees.
  7. What about de 15% ?? En wat (vanuit volksgezondheid) die jonkies die verkeerde kant op gaan met 15% wet waarmee ze dreigen? Zie al voor me dat cafes niet meer dan 5 % mogen schenken.. Alles met mate tog? Gaan ze dan ook maten aannemen voor vloeitjes??? Net als borrelglaasjes en bierglazen, zelfde hoeveelheid alcohol. Dus mag 1o joints roken met 15% maar niet 1 joint met 20%? Kees.
  8. Koop nix van wietforum.. Mij te commercieel. Ze kenne me ook een mailtje sturen ipv interessant te gaan doen. Me texten aan te passen en gedeeltes te wissen. Mag wel een linkie van youtu be . co . m neergooien van ze. Die banners irriteren me mateloos hier,. Trouwens is mijn site niet waar ik naar verwees, Vriend.. Jullie reacties zijn tof En dank daarvoor! Maar ene Aad moet nie zeike! Zegt Whazzup ook trouwens.. Maar wie is hij. Thnx Whazzup!! Groet Kees.
  9. Ok! ik mag blijven.. Nee noem die Niet commerciele site hier niet. hahahaa Tips zijn me meer waard dan leden op het moment. Ga ook niet lullig doen enzo. Doen hun al. Kees.
  10. Heb ooit eens van een wijs man gehoord hier dat er geen autos bestonden als er geen dromen waren.. weet je wat ik vreemd vindt, dat er geen clubs als deze zijn in NL. Mogelijk omdat we shops hebben. Zelfs in Frankrijk.. Engeland.. hebben ze ze.. Wat staat ons in de weg om in dit mooie vrije land dan gezelllig samenkomen en genieten van een heerlijk jointje? Zonder winst. Weet niet wat je aan straf krijgt als je gepakt wordt met een beetje plantage in Frankrijk of Engeland.. Maar gok dat ze niet mals zijn. Haha!! En hoe zou een regering vingers in de thc hebben? Particuliere clubs kunnen ze toch weinig van zeggen? Denk ook na over die 15% thc.. Is er animo voor wiet minder als 15%?? Heb gelezen dat vooral de jongeren veel sterke wiet roken en de oudere meer naar de smaak en kwaliteit verlangen. Dus heeft mischien met leeftijd te maken en je doelgroep dan. Maar als boven de 15% harddrugs gaat worden.. Vraag ik me af of de regering dan niet juist de Jongeren naar de dealer drijft met lekkere sterke illegale wiet, want dat moet je dan roken volgen hun!! 15% is voor watjes, dus naar dealer met alle gevolgen als harddrugs etc van dien. Als ik me even voorstel dat de Staat de wiet komt meten.. Wat volgens mij een vinger in de pap is. Als ze geld zoeken kenne ze niks vinden want zit in de club en is van de club. Lijkt me. Kees. Kees.
  11. Nou dacht meer aan kanker reuma ms en andere enge dingen.. Tis geen amerika hier dat je voor ieder wissewasje en recept krijgt. Als ik verhalen hoor van mensen die echt helemaal in de kreukels leggen, of soms, of mensen die blowen ipv die chemische troep in zich te stoppen, en als je dan net niet genoeg kanker hebt om het vergoed te krijgen.. Of te invalide bent om zelf te kweken.. Of de simpelere manier voor mensen die het eigenlijk niet interesseerd wat voor mogelijke schimmels ze uit de shop roken om dat ze toch al half dood zijn, gaan. Maar het om de pijnbestrijding gaat en de Hollandse centen Mij persoonlijk maak t me ook niet uit wat ik rook! alst maar stoned en lekker is. Net zoals ik vlees en alles eet! Alleen kijk ik wel effe uit met bepaalde Zalmpjes op t moment:P Kees.
  12. Gaan we hier verder met de discussie omdat de vorige gesloten is door de moderaters.. Wegens reclame voor deze niet commercieele club. Maar nu ben ik op zoek naar voordelen en nadelen van een social cannabis club. Vooral vanuit oogpunt van de leden. Tips zijn ook welkom! Suggesties!! Alles wat maar van belang kan zijn voor een cannabis club Mvg KEES.
  13. Groeipaleis is gewoon open! Enigste zo,n beetje in de buurt hier.. aardige vent welke niet te beroerd is om je goed te adviseren. Bovendoien zit ie lekker afgelegen en kan je redelijk anoniem laden daar. Succes. Kees
  14. `ik spam nix zet gewoon linkie neer. Meeste staat daar op te lezen. Mag ik nix aanbevelen? Wil gewoon weten wat zon beetje de meningen zijn over een social club. Ik wil tips voor een evt oprichting en frisse ideeen. Nogmaals dank voor jullie reacties!! Denk er hard over na, alleen wil ik niet zomaar geld stoppen in iets wat direct opgeruimd wordt Dat ik problemen ga krijgen weet ik nu al, maar met grondige voorbereiding moet ik het meeste kunnen hebben van ze. Dacht er al over voordat die hele wietpas en al dat gezeur er was, dus speel niet in op de huidige problemen. Lees al jaren hier, vooral de kweekverslagjes Heb superveel bijgeleerd hier want lees dingen waar ik in de praktijk niet over wil nadenken.. Maar thuis met een Joint.. Super! Of ik kan kweken? Nou laten we zeggen dat ik een goeie thuiskok ben.. Favoriete soortje is Bubblegum wat ik ook het meeste kweek. Volgende maand CHEESE:P Maar 50 leden 250 plantjes kan ik wel aan.. Maar zal me van alle kanten laten adviseren hoor. Groet Kees.
  15. Ik mag niet zeggen dat er op ********** duidelijke info staat.?
×
×
  • Create New...