Jump to content

Fearless993

Members
  • Content Count

    74
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Fearless993

  • Rank
    Hang hier wat rond lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    6222
  1. hoi allemaal Tw!tchy wat het is nut van 48uur in donker. Ik heb verschillende verhalen daarover gelezen. Eene zegt wel goed en andere zegt niet goed
  2. planten zien er goed uit maar daar doe je het niet voor neem ik aan.(alleen mooie planten). Voor de volgende rondje gewoon een 400w aanschaffen. Krijg je mooie toppen voor.
  3. Hoi Befman Mss heb hier wat aan. Het stelt allemaal niet so veel voor. Gewoon met die 2draadjes van 0.75 die sluit je eerst op je stekker van uit je stekker ga je na je eerste lamp (lampfitting) ondere het zelfde klemen van je eerst lamp sluit je ook de kabel na de volgende lamp en so ga je door(max 18lampen achter elkaar). Hopelijk heb hier wat aan. gr fearless.
  4. Hoi djfornaio Het zijn geen autoflower. wel een kruising met een dwerg soort. Vandaar dat ze so klein zijn. En ik doe ze ook dagelijks verduisteren. 2m bij m2 plant gaat niet so makkelijk .
  5. hoi mannen De prijzen zijn zeker aap normaal in Limburg vragen ze 13 euro p/g :S. (Hans) mijn planten staan in een hokje die ik zelf heb gemaakt in me achter tuin. Er staan foto's er van in me Galerij was bedoeld voor 20 planten maar door water overlast is het feestje niet door gegaan:(.
  6. Omdat ze heel erg ruiken. en aangezien ze buiten staan....... wil ik ze liever over 2weken roken dan dat iemand anders vandoor gaat met ze.
  7. Hey Urban-Grower So ver ik weet 12weken. Maar ben zelf van plan om over 2weken de boel te knippen.
  8. ik ben zelf nog nooit zonder een jointje in de auto gestapt .
  9. Fearless993

    7e week/bloei

    7e week/bloei
  10. Hey GroeneShizzle Die toppen zijn nog nooit nat geweest.
  11. sorry ik heb geen antwoord voor je probleem. Ik wow alleen zeggen MOOI PLANTEN MAN.
  12. Alles draait om de $$$$ het is nooit genoeg Bedankt voor posten was leuk om te zien.
  13. Hoi allemaal Bedankt voor jullie reacties. Dus de komende 2 weken gewoon door zetten met voeding ?? Ps thx voor de tip kick Smit ga zeker wat mee doen.
  14. Hoi allemaal.. Hoe lang denken jullie dat deze planten nog nodig hebben voor dat ze geoogste kunnen. Ze staan nu in 6e week/bloei. alvast bedankt. ps is mijn eerste keer kweken. http://www.wietforum.nl/index.php?showtopi...mp;#entry896486
×
×
  • Create New...