Jump to content

lubbie

Members
  • Content Count

    13
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About lubbie

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. ziet er leuk uit! kun je wat meer over de setup vertellen? wat voor aan en afzuig ga je gebruiken? hoe groot is de kast? hoe ga je de warmte controleren? groetjes!!
  2. dankuwel! klopt, die tent is het!
  3. ja gewoon een standaartsetje van een online growshop (onlinekweken.nl weet niet of ik dit mag vermelden)
  4. na de eerste oogst wil ik er inderdaad een 600watt bij gaan hangen (of 2x 400watt) ! maar het budget is voor nu op!
  5. //EDIT Onnodig quoten, leer hier hoe we het graag willen. tnx! helemaal top!
  6. hallo, ik heb een complete ingerichte tent van secret jardin (1,50 x 1.50) gekocht. met een 600watt lamp. ik heb hierbij 7,5 liter potten gekregen (20) en kan deze week stekken gaan halen. verder heb ik al aarde van de growshop dus in feite heb ik alles om te beginnen. ik heb nog geen ervaring met binnen-kweken maar wil toch aan de slag gaan. mijn budget om een ph/ec-meter is op gegaan aan de rest van de spullen. ik heb overal op het forum gezocht maar heb nog niet een goede manier van voeding geven kunnen vinden zonder ec/ph meter. wat ik nu dus zoek is een complete voedingslijn+schema voor mijn eerste kweek zonder ph meter. ik heb het starterspakket van sannies gezien, maar aangezien ik ga beginnen met stekken ipv zaden heb ik niets aan die zaden en spongepots. wie heeft een goede oplossing voor mij voor 20 planten?
  7. heb het ook nog ff voor je gegoogled: Power plant (PP) Deze varieteit ( hoofdzakelijk sativa ) is ontwikkeld in 1997 uit nieuwe Zuid-Afrikaanse genetica. Deze soort is alleen teruggekruist en zeer THC-rijk. Een zeer populaire soort , die in Nederland voornamelijk in stek te verkrijgen is . Dit is zonder meer een van de vaakst gekweekte soorten in Nederland , omdat het een zeer sterke fantastische stressvrije plant en makkelijke soort is die toch een 'lage' struik bezorgt aan de gebruiker.Power Plant is een zeer snelle bloeier die betrouwbare, zware oogsten voortbrengt van grote compacte toppen. Power plant is makkelijk en ideaal voor een beginnde kweker. Deze overheersend Indica ganja heeft genetisch een Sativa invloed die het effect versterkt en een lekkere high aan een ongelooflijk sterke stoned toevoegt. Bloeiperiode na: 50 - 60 dagen Hoogte: 100 - 145 cm Opbrengst: 400 gr./m2 THC %: 15 % Oogstmaand (buiten): okt (2e week) nou ik hoop op succes.. heb de stekken goedkoop kunnen krijgen dus het wordt een pure gok!! p.s. nieuwe lokatie gevonden! 7 km van de hennep!
  8. van de stekkenboer die het vorig jaar zelf ook op deze manier heeft gedaan...
  9. powerplant... in de eerste of de tweede week van oktober! de mais loopt dit jaar erg acter en dat komt dus goed uit!
  10. bedankt allemaal voor de reacties! het mais staat hier nog laag (30cm) dus we hebben nog wel even de tijd om andere leuke plekjes te zoeken. de pp's doen het goed..ben benieuwd hoe het allemaal gaat uitpakken, ou jullie op de hoogte!
  11. hallo! lubbie is de naam! uit het noorden van het land! na een paar keer kleine buitenkweekjes te hebben gedaan wil ik dit jaar aan de slag met het grotere (guerilla) werk! hierbij hoop ik af en toe een beetje hulp te krijgen! vr groet lubbie
  12. Hallo allemaal, dit jaar ga ik proberen een maiskweekje te doen, 100 pp's staan al klaar in de tuin om tussen het mais gezet te worden. nu ligt er op ongeveer 500 meter van het maisveld een veld voor industriele hennep, hoe groot is het risico dat mijn stekken bestoven worden en dus alleen maar zaad produceren? groetjes lubbie
×
×
  • Create New...