Jump to content

Royalmoby

Members
  • Content Count

    66
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Royalmoby

  • Rank
    Hang hier wat rond lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. Goeiedag, De planten groeien mooi niet zo heel lang meer of de lamp gaat op 12/12. Heb 3 van 4 planten getopt om de verschillen goed te kunnen zien en er weer van te leren. Zitten nog wel wat paarse steeltjes bij maarja moet ik het nog maar even mee doen. Jammer van de slecht kwaliteit volgende keer beter Groetjes Royal
  2. @Zemmel : Mijn kast heeft een afmeting van 170 x 60 x 60, Zo vandaag de planten maar weer eens water+rhizotonic meegeven. heb ze gister niks meer gegeven zagen er nog vochtig zat uit. Het zelf het gevoel niet zo veel verandert maar hier als nog een foto:
  3. Eigelijk omdat ik altijd wel een probleem heb met hoeveel/vaak ze water moeten hebben. heb wel een tensiometer maar moet de batterij denk ik vervangen. en vindt het lastig om te bepalen wanneer ze dorst hebben en wanneer niet. ik kijk meestal naar hoe droog de aarde eruit ziet/voelt .
  4. Goeiedag allemaal, Ik wou voor ronde 3 maar eens een verslag gaan maken omdat ik graag meer wil bijleren in het kweken in mijn hobbykast tips zijn daarom altijd welkom ! Ronde 1 had ik er 4 frisian dew in staan omdat ik die nog over had eigelijk weinig problemen gehad ging voor de eerst keer best goed! toch 110g vanaf gehaald. Ronde 2 had ik 4x durban poison Ging heel slecht, kreeg last van herma's en de ronde was over... En nu dus Ronde 3! 4x PP stekjes hier voor 2 rondes met Fem zaad gedaan nu maar eens kijken of stekjes makkelijker is. ik was van plan om ze 1/2 weken te laten groeien om ze vervolgens te gaan scroggen omdat ik zoweinig ruimte in me hokje heb. ik geef ze nu water met wat rhizotonic en als de lampen uit gaan sproei ik ze ook nog even. volgens mij is me LV wel een beetje laag maar die probeer ik met wat watersproeien hoger te krijgen. Welke ph is het beste om mee te geven? want zelf doe ik altijd tussen 5,8/6,5 Ik gebruik een 400w lamp Dag 1 Groei Wo 12 Sept - Stekjes In het hok gedaan, Water + Rhizotonic Dag 2 Groei Do 13 Sept - Water + Rhizotonic Dag 3 Groei Vr 14 Sept - Water + Rhizotonic Dag 4 Groei Za 15 Sept - Water + Rhizotonic Is het slim om vanaf morgen ze ook Terra Vega mee te geven? En hier natuurlijk de eerst foto's Zaterdag 15 Sept : Temp/LV bij lamp uit Volgen snel meer updates!
  5. Hey Tw!tchy, Wat een mooie ronde draai je zeg! ik wil zelf ook gaan scroggen maar hoe hoog hang jij het gaas? en hoelang laat je ze in de groei voor dat je naar de bloei laat gaan? Ik blijf je volgen!
  6. Het is weer een genot om naar dit topic te kijken. Ik ben benieuwd hoe je ruimte eruit gaat zien! blijf je zeker volgen.
  7. Goeiemiddag allemaal. Ik zal er nog maar eens een update tegen aan gooien. Me plant waarvan in dacht dat ik hem meschien wel dood gewurgt had leeft nog steeds geen bruine bladeren of andere toestanden zit naar mijn idee nog net zoveel leven in als de rest. heb er nog 2 helemaal recht opstaan omdat ik eigelijk geen ruimte bijna zie om die andere ergens door te laten lopen. moet volgende keer een scrog net maken want zie door de bladeren de toppen niet meer. probeer zo veel mogelijk bladeren naar beneden te drukken maar ze komen net zo hard weer terug. Week 3 bloei Tips , Tricks , Commentaar altijd welkom!
  8. Beste : Tw!tchy & BC Ik hoop dat ik het goed gedaan heb daarom eerst maar 2 gedaan en niet gelijk alles. je ziet wel dat de hoofdtop alweer naar boven is gericht, ik hou het even goed in de gaten. bedankt voor jullie hulp
  9. Beste BC , Tw!tchy - Bedankt voor de uitleg ik hoop allleen niet dat ik ze dood maak haha! Beste Ganja_stickie - mijn kast heeft een afmeting van 170 x 60 x 60 en mijn tempratuur blijft altijd tussen de 20/29 graden ook met warm weer. Ik heb het vandaag geprobeert met de eerst 2 slachtoffers met de eerst heb ik wel een goed gevoel maar de tweede ging wat minder daar is het steel een beetje bij openen gegaan kan iemand mij vertellen of dat erg is? Sorry voor de slechte foto's maar ik moet het doen met me mobiel.
  10. Beste Tw!tchy, is dat om zoveel toppen op dezelfde hoogte tekrijgen? Maar hoe kan ik dat het beste doen? zou graag wat hulp daar mee willen hebben, alvast bedankt :]
  11. Hallo Medekwekers. Me hobby ronden is al wat weken bezig maar toch besloten om een klein verslag te maken. ik wil graag willem nog even bedanken voor het timmeren van me kast! het is tevens ook de eerst ronden in de kast dus het is nog maar testen hoe het gaat. tot nu toe gaat alles nog goed met de tempraturen en de dames zien er nog mooi uit. Het is een simpele setup met een 400W lamp met 2 Buis ventilatoren en een klein filtertje. Er staan 3x Big Bang in en 1x Frisian dew, op het momemt is het Dag 14 12/12 ze komen al mooi in de bloei! geef meestal wat canna flores mee. Hier ook nog een paar fotos van wat weken hier voor. Hoe het er nu voor staat : Tips en tricks zijn altijd welkom!!!
  12. Hallo allemaal, het probleem blijft niet alleen bij gekrult blad! iemand enig idee wat dit kan zijn?
  13. ze staan in de growmix moet ik de lamp op zoon 5 centimeter hangen? en de clip fan er strak naast zetten? bedankt alvast allemaal voor de tips!
  14. Goeie avond allemaal. een paar plantjes van mij hebben dit bladprobleem. waar door wordt dat veroorzaakt? de bladeren gaan een beetje scheef/krom/gedraait mijn plantjes staan op het moment meschien iets te nat. Temp : 21 - 25 graden Lv : 40% Zou het kunnen komen door dat me lamp te dichtbij hangt? heb zelf een 2x 75w t-neon op zoon 20 cm +/- hangen van de plantjes en een clip ven op stand 1 op zoon meter afstand. alvast bedankt!
  15. Ik heb eindelijk me keuzes gemaakt voor dit jaar en alle zaden zijn binnnen maar wanneer is een goeie tijd om ze te ontkiemen en binnen alvast voor te groeien? ik zat zelf te denken half april ze te ontkiemen en half/eind mei naar buiten en dan hopen dat het mooie grote bomen mogen worden!
×
×
  • Create New...