Jump to content

mr.high

Members
  • Content Count

    214
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About mr.high

  • Rank
    Kind aan huis lid
  • Birthday 01/01/2010

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    earth
  • Interests
    keep it green
  1. http://ikwilspacen.nl/showvid4.php gekke shit !!
  2. basjoe moet je niet gaan, om de hoek zit rusland, ik kom daar al 5 jaar ofzo, als je een man met dreadlocks ziet, hijs chill, als je daar wil verkopen, kan je wel een praatje met em maken,, ik zeg nix verder al te veel gezegt lmfao ! ( de reden waarom basjoe niet goed is, is omdat je zowieso per gram moet kopen wat nu deze dagen kneite duur is daar, ook zet hij niet veel erin. maar ik kan wel zeggen dat ze een erg goeie cheese weed hebben, ik raad je die wel aan als ik eerlijk moet zijn) laters
  3. mmja, maar toppen zijn het nog niet eens, ze beginne pas vorm te krijgen, daarom dus die vraag, als ik het nu oogst kan ik het bij knipafval gooie, ook beetje zonde weer aan de ene kant, mja ik wacht nog ff af wat andere vinde, graag hoor ik meer !
  4. En waarom is dit geen amnesia, Kom met uitleg, anders hoef je niks te typen hier
  5. nee het valt best mee, gelukkig dat het vandaag lekker weer word, daar zullen ze van smullen
  6. zo te zien willen mensen niet echt meewerken daarom nog een keer, wat kan ik met die plant doen, nek om ,of houwe zo?
  7. Kleine update, Ik heb gister avond 2 planten geknipt om hier hasj van te maken in de toekomst ( 3, 4 weken) ik heb ook nog een early skunk staan, alleen kan iemand me vertellen wat ik het beste ermee kan doen, afwachten, of nek omdraaien. zie hier de skunk: ook zit er wat rot in helaas, dit heb ik zo voorzichtig eruit proberen te plukken en te doen, maar of het zin heeft?.. geen idee.. Wat kan ik nou het beste doen? En het knipafval van 1 easy.K & 1 purple.P : hier komt later een verslag van,
  8. nummertje 401 aub ! haha wat een lekkertje !
  9. dat word verhuizen naar rusland zo te zien haha daar zijn wel de geilste wijfe die er zijn zowat
  10. hoeso geen fotos? wel raar man
  11. Klein Update'tje, ! Ik heb inmiddels de knip afval verwerkt. Het knip afval zat al inmiddels 3 dagen in de vriezer. Ik heb het gewoon in een klein emmertje gedaan met ijskoud water en een ijsblokjes. ik heb dit 5 a 6 minuten geroerd, al het afval eruit gezeefd, en weer uitgeperst. na een dag laten rusten, lag er aan een mooi laagje, dus heb ik een slangetje gepakt en het water eruit laten lopen. de natte hasj gezeefd, en een beetje laten drogen. Paar uur later een blokje ervan gemaakt en taadaa: ff laten drogen nog, zodat ik morgen er lekker ( hoop ik ) van kan genieten ps, Helaas heb ik geen fotos van de verwerking kunnen maken, camera was weg en telefoon is kapot, zo das ff klote !
×
×
  • Create New...