Jump to content

bluntmaster

Members
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About bluntmaster

 • Rank
  zomaar een lid
 1. De muziek is idd van Sean Paul het is nummer 8 van het album dutty rock. Bedankt voor de reactie's tot nu toe.
 2. Zelf gemaakt en zeer trots: Filmpje (11,3 MB) Nieuwe link Site is weer up. Excuses voor het ongemak.nl Laat me weten wat jullie er van vinden.
 3. lieve mensjes, Ik begin gewoon goed hoor er is niks mis met tabak want ik weet niet of je wel eens geprobeerd hebt om een pure hasj blunt te fixxen maar dat gaat je echt zwaar nooit lukken hijst voor geen meter. Als er wiet in zou zitten dan zou er zeker geen peuk bijgaan, zonde! allemaal hasj!
 4. Hier een foto van mijn Jato blunt. Gevuld met 1,5 peuk (maborrel licht) Beetje polm Beetje ice-o-lator Beetje Manali (inda) Beetje zero zero Goed mixxen 2 bluntwraps aan elkaar likken (Persoonlijk vind ik voor hash vanilla en chocolate bluntwraps de beste de zoete smaken vullen de hash heel goed aan.) dichtdraaien en smoken maaaaaaar. Damn that shit looks good as hell dog!
 5. bluntmaster

  THC PILLEN

  JAAAA gewoon zelf maken dude! Koop een space case een hash maker een ico-lator iets waar je hash mee kan maken (Of koop gewoon hash ). By een beetje headshop of smart shop (Happy holland in nijmegen) kan je lege capsules krijgen dat zijn gewoon lege pillen dus. Wat je eerst moet doen is een joint draaien met je sjit om te bepalen hoe potent je hash is. (Kut he ) daarna doe je een paar druppels olijf olie in je kapsule en de naar jou inzien een afdoende hoeveelheid hash en slik je pil :-) wacht 20 tot 60 minuten (incubatie tijd afhanklijk van lichaamsbouw stofwisseling tolerantie en conditie). De rede dat ik zelf hash maak voor die pillen is dat ik als ik het dan toch ga op eten wel zeker wil weten dat het zo schoon mogenlijk is en niet dat het vervuild is door allerlei troep die er in hash kan zitten. Die pillen geven je een heeeeeel ander efect dan smoken en het is een stuk beter voor je longen. Have FUN! PS Niet mixxen met andere drugs je weet nooit wat het effect kan zijn.
 6. 1. Droog is beter de thc laat makelijker van de plant los. 2. Vriezer is zeker een goede zaak koud materiaal laat de kristallen makelijker los en ze zijn harder. 3. De methode die ik het meest gebruik is te simpel voor woorden maar werkt altijd. Neem een boterham zakje o.i.d. vul het met je hash poeder. Zet een pannetje water op maar laat het niet koken!!!!! doop je zakje een paar keer onderwater en trek het door een handoek in je hand heen laten afkoelen en klaaaaaaar! Keihard! Wat mijn ervaring is dat als je het zakje te lang onderwater houd dan word je hash donkerder en word je er stoned van. Doe je het heel kort dan krijg je dat mooie blonde kleurtje en een High waar ik echt helemaal prat op ga. greetz suc6
 7. Ico-lator of wiet in het algemeen is redelijk lang houdbaar zolang je het maar droog en donker bewaart. In de vriezer is zeker een goede optie maar weet dan wel zeker dat je ico helemaal droog is anders komen er waterchristallen in je hash. (Die komen op je plakje te liggen omdat water en thc niet met elkaar oplossen) Je moet het er dus wel af halen. Er zijn mensen die geloven dat oude hash beter smaakt of dat je er harder van gaat. Een maatje van mij had nog een slechte ooogst in de vriezer liggen en daar hebben we laatst hash van gemaakt met de hash maker...... that was some good sjizle
×
×
 • Create New...