Jump to content

reteip

Members
  • Content Count

    19
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About reteip

  • Rank
    Groentje

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Lijkt me geen Manitoba Medicine te zijn, die zou er net heel indica moeten uitzien.
  2. yuuuuuuups , ja wat is dat seg .... gore beesten ! waar is een slak nu eigenlijk goed voor ? staan daar weet ik hoeveel brandnetels en bomen en noem maar op maar nee nee die zijn niet goed genoeg voor de slak , de slak moet persé wietplanten hebben . ja hé die ene big bang in de oranje pot heeft slechts lichte slakkenschade en is mooi vol geworden ! kijk zo heb ik hem een week geleden weggezet en 7 dagen later ziet hij er zo uit B E A utiful !!! deze Nl autoflower heeft ook wat te verduren gekregen maar heeft goed zijn best gedaan ! er zijn er ook enkele volledig weggefreten maar volgens mij zijn ze niet verloren , er zijn er bij die nog kleine top bladeren hebben dus die kunnen als ze nu met rust gelaten worden naar mijn mening gewoon terug blad aanmaken en verdergroeien . Bedankt voor uw aanwezigheid op men topic hoe meer zielen hoe meer vreugd oooooooooow dat was geen slakkenval carpie dat had ik net opgedronken ik had een mega dorst ik had het even naast het plantje gezet zodat je beter kon inschatten hoe groot het plantje nu is ja ik heb gehoord dat bier een goede slakkenval is maar man ik drink het zelf te graag jupiler is te goed om aan de slakken te geven misschien kan ik wel eens wat biervallen neer zetten van de aldi carlsquel lust een slak ook wel Zo'n woorden kennen ze niet in NL vrees ik
  3. //EDIT Onnodig quoten, leer hier hoe we het graag willen. gewoonlijk wel ja
  4. Mooi idee Zal hard gaan met dit weer. Ga je die dan ook binnen en buiten rollen?
  5. Ik zou er wat roze korrels bij strooien en verder met rust laten.
  6. Na een 3 à 4 tal weken ongeveer
  7. Je hebt ook nog Sylvania, die hebben volgende lampen: Natrium hogedruklampen SHP-TS Grolux 250W ~ €60 400W ~ €70 600W ~ €100 En natuurlijk ook de klassieke TL buizen.
  8. Ik heb vorig jaar The church buiten gegroeid. Is een reusachtige plant geworden met mooie toppen maar begin oktober is heel snel rot toegeslaan. Heb van 20 dikke knotsen er maar 1tje kunnen redden Was wel een lekker resultaat. Goeie indica genen
  9. Moet een mooie spot zijn. Veel voorbereiding qua grond. Succes!
  10. Ben benieuwd naar je resultaat. Heb zelf ook 3x Manitoba Medicine, denk dat het wel een goed soortje is voor guerilla. Normaal blijft de plant om men balkon, maar misschien stek ik er ook een paar in het wild.
  11. Ethanol is het beste oplosmiddel om te gebruiken, maar duur door de accijnzen. Wie ooit in Luxemburg komt, koopt het beter daar. Voor 96% zuivere ethanol, geschikt voor consumptie, betaal je daar minder dan €20 per liter. In België is het niet zo veel meer. Denk €30 of zo (supermarkt). Op brouwland is het duurder, €20 voor een halve liter. En dan heb je nog verzendingskosten ook. In chemie laboratoria en apotheken wordt ethanol als grondstof gebruikt, die is vrij van accijnzen. Voor wie er aan kan geraken... de beste oplossing, letterlijk. Verder gebruiken wij het thuis ook om advocaat mee te maken.
×
×
  • Create New...