Jump to content

gerard

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About gerard

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0
  1. Hoi podenko, Een bijzondere eigenschap van alkaloiden kunnen van opbouw veranderen door simpelweg de ph te verlagen onder de 2 of boven de 12. Hij kan a-polair zijn in zijn basevorm = oplosbaar in terpentine. Door te zuren wordt het een zout welke (afhankelijk van gekozen zuursoort) goed tot slecht oplosbaar is in water. Als de alkaloide in de rootbark in een zure oplossing wordt gedaan breekt de gebonden OH- groep af. Deze reageert met de H+ ion van het zuur wat je erbij hebt gedaan en reageert samen tot water. Als je als zuur zoutzuur (HCL) gebruikt houdt je dus CL over en met de dmt maakt dat dmt chloride. Dit is oplosbaar in water en kan derhalve goed worden gebruikt bij orale toediening met een kopje peganum harmala thee (MAOI).Indien je hieraan denk lees dan eerst deze link want er zit een dieet aan vast met verboden voedingsmiddelen voor enkele dagen voor en na het gebruiken van een MAOI. Wil je het gewoon roken ( met als grote voordeel het niet hoeven volgen van het dieet) dan moet je het in zijn base-vorm brengen. Dit doe je door er natronloogoplossing in te gooien tot ph boven de 12 is. Door het basische oplossing hecht de OH- groep zich weer vast aan de DMT waardoor het onmiddelijk onoplosbaar is in water en dus oplost in de terpentine. Dat de DMT kristaliseert ipv de olieachtige toestand is te danken aan het feit dat het smeltpunt op 49 graden ligt en onder deze temperatuur over wil gaan naar vaste kristalijne stof. Waardoor de kristallen groeien in de nafta komt door het feit dat warme terpentine meer dmtbase oplossing kan bevaten als koude. Als je de terpentine dan afkoelt door het in de vriezer te doen, slaat het matriaal wat dan niet meer oplosbaar is neer in kristalvorm. Hoe langzamer het afkoelen/verdampen gaat des te groter de kristallen groeien Als het goed is kunnen dit soort kristallen worden gegroeid met de juiste ingredienten en vooral geduld en vooral het recept volgen!!! Dit recept met meteen de base extractie te doen kan je ook alleen maar toepassen als je net als Nataraj heel erg fijn poeder (kan het beter stof noemen zo fijn moet het zijn)hebt. Door het enorme oppervlak wat je hierdoor krijgt zorgt ervoor dat de extractie nog steeds goed kan plaats vinden en de alkaloide evengoed zich een weg weet te vinden naar de terpentine. Je kan zelf hele rootbark kopen via het web en dit met een blender doen maar de uren met een een blender op armlengte van je oren af is veel minder prettig als de extra kosten voor voorgemalen MHRB. Het wassen doed hij om eventuele meegekomen loogverontreinigingen die zijn meegekomen met scheiding van de water en terpentine lagen. Dat hij nu geen verlies heeft komt gewoon door het feit dat hij heel secuur heeft gewerkt en de twee vloeistoffen goed heeft weten te scheiden. Ik durf te wedden als ze deze proefjes met de scheikunde lessen geven op school dat er meer mensen in scheikunde afgestudeerd zouden zijn.
  2. kan je het niet proberen met de nootmuskaat rasp. In india, waar ze het in de paan gebruikten, deden ze het in een zak en ramden er op met de hamer.
  3. zou alleen geen rietgras gebruiken want behalve 5meo dmt zit er ook nog zoiets in als bufotenine wat zwaar lichamelijke verschijnselen schijnt te geven wat het plezierige verloop van de trip volledig de war in stuurt en dat is niet de bedoeling. Ga gewoon even via internet op zoek naar de mhrb powder, het is ff zoeken maar er zijn behoorlijk wat leveranciers met behoorlijk verschillende prijzen. kant en klaar en dat gras is ook nog een ellende om te bewerken en je moet er enorme hoeveelheden van verzetten voor het wat opleverd. 10 x zoveel werk, 1/10 opbrengst.
×
×
  • Create New...