Jump to content

klop

Members
  • Content Count

    30
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About klop

  • Rank
    Begin z'n weg te vinden
  1. bedankt voor de tip Bambo, ik heb masai gespoten, niet eens echt goed (kon niet overal bij de bladeren en de afzuiging moest aan blijven) maar toch zie ik nu dagen later nergens spint meer! thanx.
  2. hoezo. werkt masai niet dan? in de shop zeiden ze me dat dat spul wat ik haalde het meest zware spul was op de markt (behalve killerboxen, maar die kun je in Nederland niet meer krijgen, moet ik naar Belgie) , en dat spul wat ik gebruikte is ook vrij illegaal, niemand mag dat spul verkopen, maar het werkt niet! dus massia proberen?
  3. denk dat jullie gelijk hebben, kijk net een dag later dus nog een keer en het zijn er al weer veel meer. dus ga ik het toch maar behandelen, dat spuiten met masai of ander gif, heeft dat zin als ik de afzuiger aan laat staan (op zijn mimimum weliswaar) of moet dat ding echt af? probleem is dat er al vrij veel wietlucht hangt en dat trekt door alle kieren en gaten naar de buren dan vermoed ik.., das niet de bedoeling. en bamboo, die masai, waar haal ik dat? en wat kost dat en hoeveel heb ik nodig? ik gebruikte tot nu toe een of ander zwaar gif, (10 eur per 1 ml. in de shop, maar 1 ml. was voldoende), maar blijkt niet goed genoeg te hebben gewerkt... weet je zeker dat masai echt effectief is? thanx.
  4. bedankt voor de tip bambo maar in het stadium waar ik zit is het niet meer mogelijk de afzuiger af te zetten, ook is het onmogleijk om overal goed onder de bladeren te spuiten., dit omdat het gewoon te dicht bevolkt is. het makkelijkst is dus om ze te laten gaan en dan na deze kweek alles eens goed ontsmetten, maar is het mogelijk dat die krengen in 3 weken dusdanig vermenigvuldigen dat ze de oogst flink belemmeren?
  5. zit nu al mijn hele kweek met spint te kijken, al 2 keer met een of ander gif gespoten en dan zijn ze een periode weg. echter nu zie ik wederom weer die kl.dingen op mijn bladeren lopen, weliswaar heel lokaal en nog maar erg weinig maar toch, ik zit nu op 2-3 weken voor het einde van de oogst. kan ik ze nu "laten gaan", of is het aan te raden ze wederom te behandelen?
  6. ik gebruik b'cuzz voeding A en B en vanaf week 2/3 voeg ik pk13/14 toe. op de fles staat dat ik tot maximaal 1.5 ml PK13/14 op 1 liter kan toevoegen. is dat nou dan ook de bedoeling of is dat toch iets teveel? zit nu dus op 1.5 ml per liter, zie bij sommige nu wel beetje opgekrulde bladeren.. (niet echt dramatisch)
  7. klop

    brand veilig

    wat ik weet is fermacell compleet onbrandbaar, ongeacht de hitte, dus heel je hok met fermacell behangen, kost wel wat maar bij bouwmaat valt t mee, en klaar ben je..
  8. Zeg Bamboo, waarom zeg je: "geen Ph min o.i.d maar puur leidingwater" wat heeft dat met overvoeding te maken, beste is toch ph tussen 6.5 en 7.0, dat staat toch los van overvoeding?
  9. klop

    Politie inval

    ook wel eens gehoord dat een grote kweker wordt gepakt en veroordeelt tot een forse boete, laat het met een advocaat helemaal tot het einde gaan en dan blijkt, als stroom wordt afgetapt, en geen concreet bewijs is dat er meer dan 1 keer is gekweekt, stroomboete is dan meestal zon 1500eur en ongeveer zelfde voor eerste kweek denk ik. en advocaatkosten natuurlijk. zit wel wat in dat verhaal, immers hoe maak je zwart op wit hard dat er meer dan een keer gekweekt is? lijkt me geen hard bewijs voor dat in een echte rechtzaak rechtsgeldig kan zijn..
  10. sommige kwekers maken hun scharen bij het knippen schoon met wasbenzine, als dat een beetje in de wiet trekt heb je de steekvlam.
  11. klop

    ph+ ph-

    dat klopt joris, behalve als je een keer gaat spoelen, dus geen voeding, dan is ph echt te hoog (bij mij zo'n 7.6), dus dan wel ph- gebruiken.
  12. bedankt voor de antwoorden, spint lijkt me sterk aangezien er nog geen planten opstonden. kan het niet gewoon iets natuurlijks zijn? net als bv in de tuin? ik heb nog nooit last van spint gehad, dus hoe zouden ze daar dan kunnen komen.
  13. ik zie op mijn zeil onder de potten als ik heel goed kijk, op blote oog zie je ze niet, minuscule witte beestjes, lopend. in de potten zie ik ze niet. weet iemand wat dit kan zijn? verder geen vliegjes ofzo gezien.
  14. yep, daar lijken ze op, zal de volgende keer meer kalium en fosfor toevoegen en kijken of het dan niet gebeurt.
  15. hier lijkt het niet op, denk voedingstekort door te grote temp.verschillen, ben dus flink aan het bijvoeden
×
×
  • Create New...