Jump to content

wietpeper

Members
  • Content Count

    240
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About wietpeper

  • Rank
    onderweg van beginner naar gevorderd

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Recent Profile Visitors

697 profile views
  1. Hee alte wie gehtst haha eindelijk na lang wachten een update van wietpeper,kerel nog ontzettend bedankt voor dat schatje Casey Jones. zit nu aan je sharkbreath en ben alweer van de leg af of van de weg in de war wordt ik er sobiezo van haha lekker man!Ga je snel zien samen met g mazzel
  2. Hehe daar ben ik weer,ontwaakt uit boerenwattum trance verdoemenis. Vrijdag heb ik er een 600watter bij in gehangen dus zit ik nu op 4 ook heb ik reflectors van de lampen vervangen voor Xl reflectors , de spreaders heb ik er niet aangedaan. Ook heb ik een gigantische knaksessie gehouden en een net geplaatst.Die op stikstof gebaseerde magnesium booster heb zijn werk ook meer dan goed gedaan ze zijn aardig uitgerekt ,2 kannetjes a en b voeding van Gold Label raken ook leeg dus binnenkort even buurten bij Doc en Tippie. De s5 en erachter de kronocaine Dit zijn de foto's van vandaag. Net even het net uitgelijnd. co2 brult er weer lekker overheen,vandaag naar 900ppm gegaan. Deze toppen waren al in ontwikkeling voorruit om weer tot dikke jetsers uit te groeien.
  3. wietpeper

    openbaar album wietpeper

    openbaar album!!! deze foto's kan iedereen inzien
  4. Hier staat het boek te download zag ik http://www.mijnbestand.nl/Bestand-TVSIPGUCZ4HS.pdf
  5. Dank je wel alvast is inderdaad mijn petje oh oh oh als ik toch mijn kont niet vast had zitten grt wietpeper
  6. Bedankt allemaal was weer een dag die je niet vergeet als zou je wel denken na zoveel thc! En dit moet ook zeker een keer int oosten gebeuren met eten uiteraard!mensen nogmaals dank voor de onvergetelijke dag...
  7. Goed bezig amerikaanse party ik neem zeker een groene taart mee,bedankt voor de uitnodiging en tot dan.
  8. Zo mapito glad gestreken en nieuw folie gelegd. Hier staan ze klaar om in de mapito bak te gaan. Hier krijgen ze de 1ste keer water uit de sproeibuis. Dit is Critical Dit Bubble Gum Dat waren de foto's van anderhalf week terug,nu die van vandaag. De dames staan nu een week in de bloei eerst een paar dagen op 14/10 om de dames te laten wennen toen 12/12 .knallen maar weer. fct
  9. Blijf lekker genieten volgende keer neem ik een hele voor je mee
  10. Goed gedaan ouwe 9 weken zonder co2 netjes netjes!Cheese was ook goed te roken heerlijk.Nog bedankt daarvoor!
  11. Ik zal voor jou een extra relaxte sofa neer zetten haha. Heb een stuk folie over de dames gespannen en ze gewogen,denk dat ik ze maandag voor het eerst moet wateren. Nog geen wortels te zien,wel probleem met een van mijn ballasten deze doet vreemd met opstarten dus moet ik nakijken.
  12. Haha ik zal mijn best proberen te doen om uit de keuken weg te blijven.
  13. DonBone Van de drie al 1 man bekend dus hoop ik op 2 dames GroeneShizzle Thanks en tot snel. ammelov Maar we kunnen ook wel een keer boter in jouwn overheerlijke hartige taart doen Krasi Je bent van harte welkom. pieterpost Thanks voor de info weer wat geleerd en nog bedankt ga mijn best weer doen. Zo vandaag mijn andere schatjes binnen gekregen en in gewaterd en op blokken gezet.Heb de blokken 24 u in laten weken ec op 1.5 en de ph op 4.9 dit werd later 5.5 maar vond dit wel acceptabel. mijn micro PP Het in blokken zetten ging snel en easy. Start gewicht is 325 gr ik laat ze in drogen tot gemiddeld 190 gr per blokje. Hier staan mijn schatjes klaar om in gespoten te worden met PVP. Even snel lamp uit gedaan voor de foto. Tot de 1st water gift .
  14. Beste zODd bedankt voor de onvergetelijke dag om over het eten maar te zwijgen,kerel jij kunt koken petje af De horky komt hier binnenkort ook in huis!Bedankt voor de inspiratie Weetje Dit is de eerste pijp waar door ik puur kan roken zonder te hoesten en geloof me ik heb wat pijpen versleten haha.
  15. De eerste heerlijke schatjes zijn weer een feit!Ideaal weer,5 Bubblegum Serious seeds 2 Critical van Eva seeds en 4 Kronocaine Whazzup De achterste 4 zijn de kronos voorin links zijn criticals de rest de bubbles. De kronos van dichterbij. Mooi 7 vingerige bladeren gespot redelijk dichte opbouw met mooie zij takjes,mooie lange haze blaadjes,laat maar komen die bloei! Morgen plaats ik weer een update.Want dan komen mijn andere engeltjes!
×
×
  • Create New...