Jump to content

jean babtiste

Members
  • Content Count

    76
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About jean babtiste

  • Rank
    Hang hier wat rond lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Ik heb 5 Hollands Hope planten in mijn tuin staan die allemaal nog geen bloeiverschijnselen vertonen. Is dit normaal of moet ik me zorgen maken?
  2. een van mijn hollands hope planten begint helemaal lichtgroen te worden en ziet er niet gezond uit, wat is hier aan de hand?
  3. nieuwe update: ook heb ik bladprobleempjes op 1 plantje
  4. je geeft veel te veel water, daardoor kunnen er geen voedingsstoffen meer worden opgenomen door de wortels
  5. even een update van mijn 3 schatten, ze groeien lekker door en heb buiten wat gaten in de bladeren geen problemen gehad.
  6. ik heb ongeveer dezelfde opstelling, mag ik vragen wat je oogst pp dan precies was?
  7. Het gatenprobleem breidt zich uit! Hieronder de foto's van het probleem. Het begon allemaal bij 1 onschuldig gaatje dat zich nu in snel tempo uitbreidt. Er is niks te zien aan beestjes, niet op en niet onder het blad. aan de randen van de gaten is alleen een beetje een bruine kleur te zien. Ik heb al een biologisch spulletje gespoten tegen alllerlei ongedierte maar dit heeft niet geholpen.
  8. Ik heb mijn zaadjes dit jaar gewoon alle 10 in de volle aarde gestopt, ze zijn alle 10 opgekomen.
  9. het is toch niet toegestaan om hierover te praten op het forum? Alles is voor eigen gebruik en alles loopt via de meters..
  10. ja het is natuurlijk wel voor eigen gebruik he Het is mijn eerste kweekje en ik kwam bijna alleen maar negatieve reacties tegen, dus nu kan ik gelukkig weer lekker slapen maar stel: er zou iemand op deze aardbol rondlopen met gekke gedachten, en die zou zijn grammetjes Hollands Hope willen verkopen aan de shop, wat zou hij dan voor prijs per gram kunnen verwachten?
  11. Ik ben op dit moment een paar plantjes Hollands Hope in mijn tuin aan het kweken. Ik had voor deze soort gekozen omdat hij makkelijk te kweken zou zijn. Nu ben ik een beetje op internet op zoek gegaan naar beoordelingen van deze wiet, de meningen zijn hier over verdeeld maar ik krijg steeds meer het idee dat het flutwiet is. Ook kom ik hem nergens tegen bij coffeeshops. Nu zou ik graag willen weten: Wordt deze wietsoort verkocht in coffeeshops en tegen welke prijs? Is het goed spul of kun je het net zo goed op de composthoop gooien?
  12. foto's plaatsen staat hier uitgelegd: http://www.wietforum.nl/index.php?showtopi...;hl=posten+foto
  13. je kunt hem buiten zetten, maar daar ben je dan wel een beetje laat mee.
  14. ja dat is dus het probleem, die kan ik op de hele plant niet vinden
  15. paar bladprobleempjes ontdekt vandaag maar dat weerhoudt mijn planten niet van het zonnetje te genieten. Met de nieuwe voeding komen er nu een aantal centimeters per dag bij! Ook heeft een leuk kindje gisteren een bal in onze tuin getrapt die net toevallig boven op mijn zielige plantje in de volle grond belandde .
×
×
  • Create New...