Jump to content

Cannabinol

Members
  • Content Count

    39
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Cannabinol

  • Rank
    Begin z'n weg te vinden

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Nederland
  1. Wij hebben bij ons thuis Recentelijk ook paddo's gekweekt, ging prima. Zolang je de bak goed nat maakt (halve dag laten weken) en een beetje goede temperatuur hebt, kan je echt verdomd veel kweken. Wat dosis betreft: Aangeraden wordt 1 tot 5 gram gedroogde paddestoelen, als ze echt goed droog zijn. Ik vind zelf dat er op http://www.erowid.org/ goede informatie over dosis, effect en gebruik te vinden is.
  2. Rot kan inderdaad zeer vervelend zijn, maar voor de rest gaat alles wel goed zo te zien: Zeer mooie plantjes, en zeer mooie foto's van je plantjes. Ik heb iets om naar toe te streven op mijn balkonnetje zie ik
  3. Jammer van die rotte topjes, het weer is wat dat betreft niet zo mooi geweest afgelopen zomer. Voor de rest wel mooie plantjes, ik kijk uit naar het eindresultaat.
  4. Beste allen, Er is geoogst; droogopbrengst: 29 gram, incl. nog redelijk wat takjes. Heel erg bedankt voor alle tips. We hebben er veel aan gehad. We hebben de planten de afgelopen twee weken pas geoogst, op verschillende momenten. Uiteindelijke hebben we de platen dus veel langer moeten laten bloeien dan verwacht. Ze zijn niet erg groot geworden, hooguit 60cm. Waarschijnlijk te weinig zon gehad (alleen 's ochtends). Gelukkig zijn de planten wel allemaal heel gezond gebleven. Volgend jaar geen autoflowers meer, want het duurt toch niet zo kort en we zouden wel wat grotere planten willen. Met de church gaat het ook goed. Binnenkort gaan ze in grotere potten. Hopelijk kunnen ze nog genoeg zon krijgen om voor een aardig opbrengstje te zorgen. Tot ziens!
  5. Hallo allen, het is al were ee hele tijd geleden dat ik her geupload heb, moet eerlijk zeggen dat ik het zelf ook elke keer weer vergeten ben, maar dan hierbij nogmaals een update van mijn (nu bloeiende) plantjes er nu bij staan. Wij hadden over deze plantjes nog enkele vraagjes aan jullie: Wij hebben eigenlijk geen idee waardoor onze plantjes aan de onderkant gele blaadjes hebben, en wat we er aan kunnen doen. Is het door te veel/weinig water/voeding of door iets anders? Daarnaast vragen we ons af hoelang het ongeveer nog zou kunnen duren totdat we kunnen oogsten. De plantjes laten nu al een paar weken tekens van bloei zien, zoals ook wel duidelijk is op de foto's. Maar i.v.m. vakantie's zouden wij graag willen weten hoe lang ze nog moeten. Ook hebben we besloten dat vijf plantjes misschien toch niet genoeg opbrengst gaan leveren, dus hebben we alvast een paar nieuwe zaden erbij gekocht (strain is church van the greenhouse) en van het ontkiemen daarvan heb ik ook een paar foto's genomen. Zoals jullie zien waren er eerst twee zaadjes niet echt uitgekomen, die heb ik toen nog 2 dagen laten liggen, en toen waren ze wel uitgekomen, en meteen ook flink gegroeid, zoals wel te zien is in de foto's. Ik kan gelukkig zeggen dat alle zaadjes goed de overgang naar de aarde gemaakt hebben (het was nogal spannend of het bij die laatste twee ook nog goed ging komen) maar helaas heb ik hier nog geen foto's van. Dat komt de volgende keer weer.
  6. Cannabinol

    Big Bang Auto 1e poging

    Mijn kweek van de strain big bang autoflower van gren house seeds weergegeven in foto's
  7. Het ziet er uit als een goed begin, en als ik het goed zie een mooi zonnig balkon. En jouw kat lijkt zo veel op die van mij. Zowel qua uiterlijk, als in het feit dat hij ook altijd rare plekjes zoekt om te gaan liggen slapen Doe hem de groeten van me.
  8. Maar weer een update, heb ik eigenlijk veel te lang mee gewacht. Vanaf morgen zijn de plantjes, ontkiemen mee gerekend, 3 weken oud. Het ontkiemen duurde 4 dagen, dus ze zitten ongeveer 2 en een halve week in de grond. Niet lang na mijn vorige post heb ik alle plantjes (met pluggen) overgeplant in echte grond. Van mijn 5plantjes gaan er 3 erg goed, ééntje redelijk goed, en ééntje loopt ene beejte achter. Degene die het redelijk goed doet was een beetje rare plant, de tweede zet blaadjes beston namelijk uit één blaadje met rare randen, net alsof er een beestje iets van had gegeten, maar dat is niet het geval en het blad is ook nog, met die rare kronkel, gegroeid. Hier alle plantjes op een rij: Close-up op één van de goed werkende plantjes: Nog een close-up: Hier het plantje met het rare blad, voor de rest begint ie wel redelijk door te groeien: Nog een foto van datzelfde plantje: En een foto van twee, goed werkende plantjes die op duidelijk verschillende manieren groeien. Twee verschillende fenotypen misschien? De tijd zal het leren: Dat was het weer, hopelijk hebben jullie hier iets aan, en ik zal proberen om de volgende update iets sneller te posten.
  9. Naar mijn ervaring is alle zaadjes op 5mm diepte begraven geen probleem, en inderdaad: Het wachten is het meest grote probleem Veel succes alvast met jouw eerste poging.
  10. Ziet er inderdaad uit als twee verschillende soorten, maar t hoeft qua uiteindelijk resultaat niet veel te betekenen. Naar mijn ervaring is dit wel één van de smaakvollere strains, hopelijk gaat het allemaal dus goed
  11. Goede tip, dat je op die manier kan zien of er iets mis is met de plant. In de vensterbank is meer een tijdelijke oplossing totdat ze groot genoeg. zijn om naar buiten te gaan, om strekken tegen te gaan draai ik ze af en toe een beetje om, gaan ze de andere kant op strekken en worden ze weer een beetje recht. ik heb ze al een dagje buiten gehad vandaag in de propagator, want daar is natuurlijk wel meer licht. Ze beginnen al hun eerste tweede zet blaadjes te ontwikkelen, dus gaat voorlopig nog goed.
  12. Zo, snelle reactie Ik denk niet dat ik die methode nodig ga hebben, omdat naar mijn idee auto's niet zo hoog worden, maar alvast bedankt voor de tip. Daarnet ben ik trouwens ook een groeirapport begonnen op deze site, dus als je geïnteresseerd bent: http://www.wietforum.nl/Big-Bang-Auto-op-h...kon-t81904.html
  13. Hallo Allen, De meesten van jullie zullen mij niet kennen, omdat ik pas net aangemeld ben op dit forum. Ik ben daarnaast ook net begonnen met het groeien van een paar (5) plantjes om te kijken of ik samen met mijn huisgenoten goedkoper wiet kan kweken dan dat we het kunnen kopen. Voor dit experiment hebben wij als soort uitgekozen de Big Bang auto van green house seeds, omdat wij dat bedrijf kennen en vertrouwen, en deze strain ons één van de beste auto's leek voor de specifieke omstandigheden. Dit topic is eigenlijk bedoeld voor mensen die hetzelfde idee hebben, niet onze fouten te laten maken (als die komen ) en ook om als wij problemen krijgen de hulp van de ervaren mensen op dit forum te kunnen vragen. Hier het eerste deel van de serie, de zaadjes hebben we al laten ontkiemen tussen twee lagen nat wc-papier wat hier te zien is: één van de zaadjes was iets langzamer dan de rest, die is heir te zien: http://www.wietforum.nl/index.php?autocom=...&img=351430 Hier foto's van het transporteren van de zaadjes naar een vaster medium, het zaadje dat wat achterbleef heb ik iets meer dan een dag later in een klein potje met aarde gezet, maar staat dus nog niet op deze foto's: Een klein weekje later(vandaag) zijn de zaadjes al redelijk op weg, ze staan nu overdag in een propogator in de vensterbank, ze zijn erg makkelijk in dit stadium, hoewel twee van de drie al wel iets aparts vertonen. Bij het plantje helemaal rechts is er maar één echt blaadje in het begin opgekomen, dit is volgens mij redelijk uniek Bij het volgende plantje is de wortel boven de grond uitgekomen, moet ik hier iets tegen doen? Ik dacht er zelf aan om plantje met groeimedium en al in een aarden potje te zetten, zoals ook is gedaan bij het plantje op de eerdere plaatjes. Wat denken jullie? Alvast bedankt voor de aandacht, en hopelijk hebben jullie evenveel plezier in het lezen van dit topic als ik heb in het houden van deze plantjes. mvg,
  14. Hallo Beste Mensen, Mijn 'naam' is zoals hier te zien is Cannabinol, vernoemd naar één van de bekende werkzame stoffen in Wiet. Ik ben student en vond het met mijn huisgenoot een goed idee om een paar plantjes op mijn balkon te zetten, en aangezien wij daar niet zo veel van af weten vonden wij het een goed idee om hier op hét wietforum een account aan te maken zodat wij onze ervaringen kunnen delen, en indien nodig advies aanvragen. Ik hoop dat jullie dit ook een leuk idee vinden, en dat we samen via dit forum mogen genieten vna alles wat deze plant te bieden heeft. mvg,
×
×
  • Create New...