Jump to content

hj_konig

Members
 • Content Count

  31
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About hj_konig

 • Rank
  Begin z'n weg te vinden
 1. ik zet ze wel weer zoveel mogelijk onder mijn zonnescherm
 2. het is inderdaad normaal dat ze wat geel worden. (heb ik zelf nu ook) stikstof neemt af (zorgt voor gele bladeren als ik het goed heb)en de plant heeft meer fosfor en kalium nodig. Maar nog een vraag: Vorig jaar had kreeg ik vrij snel een hoop schimmel in de knoppen door de hoge vochtigheid. Is het een idee om de planten de laatste dagen/weken van de bloei binnen te zetten?
 3. nou mijn puple hase plantjes staan ook vollop in bloei. Ziet er toch goed uit ondanks het vele slechte weer. Denk dat ze het zonnetje nu wel erg lekker vinden en het wel bevordelijk is voor je opbrengst.
 4. OK Bedankt people!! Vanmiddag maar ff spiritus halen.. succes met kweken. ik zal binnenkort wat foto's online zetten. grtzz
 5. Mijn purple hazesjes zijn al complete struiken aan het worden. Gaat weer net zo goed als vorig jaar! Whoei.. Nu heb ik het alleen beter door kwa voeding geven betreft. Dankzij dit forum! nogmaals--> ps. Heb bij 1 plant last van bladluis. Ik heb gehoord dat spuiten met een oplossing van water en wat groene zeep al wel voldoende moet zijn.. kopt dit? iemand ander tipje?
 6. Spruzit? Waar haal ik dat?? kost?? Ik heb last van bladluizen namelijk bij 1 plant . Of zou een beetje groene zeep met water ook al helpen? grtz..
 7. toch nog even een vraagje over wat ik het beste nu kan doen. Mijn plantjes vertonen duidelijke kenmerken van teveel voeding (die korrels heb ik in het begin al door de potgrond gemengd). moet ik nou gewoon veel spoelen met water of ze uit de bakken halen en zolang in een kleine pot zetten tot ze wat groter zijn? of nog iets geheel anders? Hellupppp
 8. hj_konig

  trala

  kan ik mijn plantjes nu er buien komen beter onder een doorschijnend zeiltje zetten of gewoon in de regen laten staan? in de bloei weet ik dat je ze veel beter kan afdekken maar nu..... gegroet
 9. hj_konig

  trala

  Foto's komen er zeker van mijn hazejes.. Vorrig jaar heb ik eel geleerd van het kweken door deze site. Ben benieuwd of ik het nu nog beter kan doen. Nog beter met de voedingsstoffen spelen, snoeien etc..
 10. hj_konig

  trala

  Zo vandaag 2 purple haze plantjes gepoot! Kijken of ik nog betere planten kan krijgen dan vorig jaar Hoe zit het inmiddels met de thuiskweekjes? Er worden de laatste tijd zoveel kweekjes opgerold.. Nou ik hou jullieeop de hoogte van mijn hazejes (er ging iets mis en daardoor heb ik prongelijk een nieuw topic geopend.. sorry)
 11. geen idee hoeveel er in zat. alles een beetje op de gok gedaan met dat knipafval.
 12. Zo van mijn eerste oogst van het weekend 2 dagen van de kaart geweest met 6 man. Dit alles door ieder 1 plakje spacecake te eten!! jam jam!! goed spul! Ciao
 13. hj_konig

  Oude Tekst

  en het is nog leuk ook!
 14. hj_konig

  Oude Tekst

  inderdaad! gewoon lekker zelf wat gaan kweken. heb het ook net voor het eerst geprobeert. prima oogstje!
 15. ik zou het filmpje ook wel willen zien maar ik zie alleen maar grijs beeld. het geluid hoor ik wel. help? iemand tipje?
×
×
 • Create New...