Jump to content

BUZZ

Full member
 • Content Count

  3,885
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Everything posted by BUZZ

 1. Vist check roken van vis check stoken check ik vervul gewoon al mijn hobbies
 2. BUZZ

  Gavita 1000 Watt

  Geen aarde mischien
 3. Meestal is het te warm als ze dat gaan doen
 4. Ga je van blowen doodt dan. Lekker blijven smoken kerel zal beter zijn dan die andere rommel
 5. Welkom. Het ligt er een beetje aan hoeveel watt je erboven gaat hangen. Alles boven 250w is volgens mij geen micro meer. Of het moet led zijn
 6. Mischien potgrond teveel voeding in heb zitten wat die niet zo lekker vind.in combinatie met te nat staan.
 7. Zonder foto van je plant kunnen we weinig oooedeem gevel.
 8. Beetje bacto water op de bladeren gelegen,dat vinden ze niet zo fijn.maar je hoeft er geen zorgen over te make .
 9. Dat zou kunnen al lijkt mij dat actieve koeling altijd beter is dan die pasieve.
 10. Stam rot door het veel ste nat staan. Teminste daar lijkt het op. Net zoals scirocco zegt pot op tillen als die voelt als een vol emmer water dan is het foute boel.
 11. BUZZ

  Cree Leds

  Ja het makkelijke vond ik van Jerry van kingbrite dat die het uitrekenen voor mij. Gaf mij zelf de opties welke drivers ik nodig had. Netjes een mailtje met track & trace en 4 dagen later waren ze er. Top gewoon
 12. Al had ik dit bij complete organics ook. Dus dat gaat ook niet helemaal op dat kan ook te veel zijn heb ik al gemerkt.
 13. BUZZ

  Cree Leds

  Bij mij precies 4 dagen vanuit Hongkong naar kikkerlandje. Echt super snel gewoon.
 14. BUZZ

  Cree Leds

  Ik heb zelf de 3590 draaien onder de c700.
 15. Ik heb 3590 72 volt versie draaien op een meanwell 700ma. En dat gaat wel lekker zeg ik eerlijk.
 16. De mighty of crafty is van dezelfde makers als van de vulcano is echt kwaliteit. De prijs er dan ook naar. Crafty heb minder batterijduur maar wel fancy apje voor telefoon. Ja mijn zoon heeft ook mijn tijd weg geroofd al doe ik het al te graag. Binnenkort is die oud genoeg om mee te vissen heb ik 2 hobbies in 1
 17. Die glimmers maak ik mij ook niet echt druk om. Het is ook eerste ronde eronder in was ook een beetje aankijken wat het doet. Dat je onder een cree meer gram per wat kan kweken licht natuurlijk niet alleen aan de lamp. Heb onder spectraboxen ook 1.30 gehaald. En kweek nu zo'n 7 jaar met led en is ook niks slechter dan hps. Leuke is als je op een meeting komt en ze niet geloven dat het een led wietje is. En als je een 300w lamp in een tent van 1.20 x 1.20 hangt en je haalt door het te grote oppervlak 1op1 is het dan nog zo slechte lamp dan. Maargoed ben zelf ook benieuwd hoor naar de bloei periode. Vind alleenmaar leuk dat in die paar jaar tijd steeds meer kopjes tog veranderen over led.
 18. Mighty voor de lekkerste smaak en batterij duur. Davinci is ook goed maar kwaliteit smaak minder. De magic flight box heb ik ook en dat is gewoon veruit de slechtste. Welke vind jij beter de vulcano of de arizer?
 19. Vind het wel grappig dat nu alle lampen die niet cree zijn gelijk met vuilnis word vergeleken. Ik heb zelf spectraboxen en nu trotse eigenaar van cree lamp heb net maar 1 ronde gedraaid met cree. Ok zeg zelf eerlijk dat onder de cree zijn ze dikker en voller maar onder de spectra zit zichtbaar meer glimmers op dus ben nog erg sceptisch. Maar ff on topic ze staan er goed vitaal bij en verwacht eigenlijk geen tegenslagen zo. Dit beloofd nog wat goeds. Groetjes BUZZ
 20. Biologisch anti spint middel. Zoals neem olie ofzo... Iets over je plant spuiten lijkt mij nooit echt goed eigenlijk.
 21. Heb zelf een kruising van de sugar punch met G13. En die heeft dezelfde extreem snelle groei. De originele sp heb ik zelf maar 1x gehad. En wat je er heb aangedaan vind ze volgens mij maar al te lekker, ze gaat vrolijk door in ieder geval.
 22. Ik denk dat dat nog aardig snel kan gaan verlopen. Ik dat sugar punch een erg harde groeier is namelijk.
×
×
 • Create New...