Jump to content

MrMessi10

Members
  • Content Count

    15
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About MrMessi10

  • Rank
    Groentje

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Ok, dat wist ik niet! Mijn volgend kweekje begint volgende week, ik zal dan direct wat kalk aanschaffen! Hartstikke bedankt voor alle reacties!
  2. Hartstikke bedankt gustavo! Ik wacht nog een aantal dagen dan! nogmaals bedankt!
  3. bedankt voor de reactie! Ik zal dan nog wel even een aantal dagen wachten voordat ik ga knippen Iemand een idee met die bolletjes? of het bladprobleem?
  4. Heey, nee. Ik heb er geen mannetje bij gehouden ofzo. Het is een kweekje van 1 plant eerst..
  5. Heey, ik heb nu ongeveer 10 week een autoflower (speedy gonzalez). Vanaf het begin ging het erg goed met haar, maar nu ze bijna klaar is voor de oogst heb ik een aantal vraagjes! 1. Hoe lang duurt het nog ongeveer voordat ik kan oogsten? 2. Het blad is sinds een week aan het verkleuren, is dit erg of niet? Moet/kan ik hier wat aan doen? 3. Ik ben geen expert in kweken, maar zoals je kunt zien op de foto lijkt het net bolletjes die worden aangemaakt op de plant, is dit een herma ofzo? Hierbij een aantal foto's geĆ¼pload. Alvast bedankt voor de hulp!
  6. MrMessi10

    MrMessi10

    MrMessi10's autoflowers 2011
  7. Heey WF, Al enkele weken mee zitten kijken en lezen op dit prachtige forum. Mede dankzij topics in de outdoor sectie ga ik dit jaar ook proberen een paar mooie dames te kweken. Ik rook zelf ook wiet, niet dagelijks.
×
×
  • Create New...