Jump to content

stonezie

Members
  • Content Count

    86
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About stonezie

  • Rank
    Hang hier wat rond lid
  • Birthday 05/10/1986

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    België
  • Interests
    take it easyyyyyy

Recent Profile Visitors

441 profile views
  1. Ok bedankt allemaal, ik ga me morgen een zakje of twee bestellen.
  2. ik heb vorig jaar een buiten kweekje gedaan met plagron mix, dat was de groene weet de naam niet meer maar daar was ik niet zo content over. Maar het is goed om te weten dat je goede resultaten hebt met deze dan ga ik deze ook eens proberen. Welke grond gebruik je in het begin? Ik kweek alleen met zaailingen en om ze te ontkiemen en de eerste fase van groei gebruik ik gewone universele potgrond. Een man van een growshop heeft me nu aarde voor cactussen meegegeven voor in het begin en dat werkt ook wel goed.
  3. Hallo allemaal, ik ga voor de eerste keer een binnenkweekje doen en ben op zoek naar een goed volledig kweekmedium waar ik zelf niet veel moet bijvoeden. Ik heb me laten vertellen dat plagron batmix een heel goed medium is, heeft iemand hier ervaring mee of heeft iemand een andere suggestie? Alvast bedankt Mijn setup gaat zijn : Homebox XXL 240x120x200cm Davin schakelkast DV 12 voor 2 lampen Complete set 600w inclusief B.A.L. E.V.S.A., dieptrek reflectorkap en Philipslamp Buisafzuiger BK 200 790m3 (kunststof) Phat/ Rhino filter 975m Afzuigslang combiconnect 203mm Thermo- Hygrometer wit (mini-maxi) Fancontrol+ thermostaat (max1000w) Tentwaaier + klem 15cm Pot vierkant 25x25x26cm (12ltr)
  4. Alvast bedankt om te reageren. Waarom is een evsa beter? Het is wel veel duurder zie ik, is een gewone vsa niet voldoende Als ik een afzuiger van 1000m3 neem hoe groot moet mijn filter dan zijn?
  5. Hallo iedereen,door het invoeren van de wietpas ben ik zoals zovele genoodzaakt om mijn eigen tentje aan te schaffen en zelf een kweekje op te zetten. Ik heb ervaring met buitenkweek maar niet met binnenkweek. Ik heb al verschillende sticky's gelezen maar zit toch nog met een vraag Ik ga een complete kweektent kopen en ben uitgekomen bij een degelijke setup. Ik ge kweken op aarde Dit is de volledige setup : 1x Kweek tent naar keuze in de maat 240 x 120 x 200 (zie onderaan) 2x Spiegel/hamerslag reflector of andere naar keuze 2x Philips lamp(bulb) 250/400/600 groei/bloei naar keuze 2x VSA (Travo) 250/400 watt of 600watt naar keuze 2x Aansluitsnoer 2 mtr. met europeesche stekker (ook belgie!) 10 mtr Aansluitkabel 3 x 1,5mm2 1x G-Tools Buisafzuiger 800m³ Ø160mm met fancontroller (klimaat beheersing) 1x Rhino carbon Filter 800m³ ø160mm 1x Doos 5 meter Sono Slang Ø160mm (geluidsdempend) 0,5 meter bijpassende Combi lichtdicht slang (tussen filter en buisafzuiger) 2x Easy roller set, 2 stuks tot 5kg. (makkelijk verstelbare lamp ophanging) 3x Slangklemmen Ø60-165mm 1x Min Max Thermo-Hygro meter digital met geheugen + batterij (temperatuur + vocht) 1x Clip (klem) tent ventilator 15cm 1x Schakelkast davin dv 12 2 lampen 600 W -Waar ik een vraag bij heb is de carbon filter, als ik de sticky van hier lees heb ik een grotere filter nodig dan afzuiger. Hier zijn ze alletwee 800m3 maar als mijn buisafzuiger 800m3 is heb ik dan geen filter van 1000m3 nodig? -En is de diameter van de buisafzuiger en filter groot genoeg? of heb ik een diameter van 200mm of meer nodig. -Zijn er nog dingen die jullie zouden aanpassen of is de setup zo goed om te beginnen? Alle info is welkom
  6. Ik denk toch dat er N in de voeding zit. Vanachter op de fles staat 2.0% N ( total ) 0.5% N ( NH4°) 2.0% N ( NO3) Is het normaal dat je bladeren de laatste twee weken van de bloei verkleuren? Ik dacht altijd dat je plant mooi groen moest zijn ongeacht in welk stadium je zit. De Haze en white widow beginnen ook een beetje te verkleuren en deze zitten in de derde week van de bloei,dit is gewoon normaal dan?
  7. Hallo allemaal,dit is mijn eerste echte buitenkweek. Ik heb momenteel northerlight, white widow, nevilles haze, special queen, thai en dame blache staan. Het zijn allemaal zaailingen Als medium gebruik ik plagron growmix ph 5,5 - 6,5 Ik heb geen ec-meter Als voeding gebruik ik momenteel canna flores en canna vega. Ik geef niet bij iedere water beurt voeding. Ik wissel een beetje af Ik geef al mijn planten langs onder water. Ik had al een beetje problemen gehad met men plantjes ik heb ze toen wat magnesium gegeven en ze waren terug een pak beter. Ik was dan vorige week vrijdag voor een weekje naar zee vertrokken en de plantjes zagen er allemaal redelijk gezond en groen uit op een paar blaadjes na.Mijn moeder ging ze verder verzorgen. Ik kom terug van de zee en de planten die het verst in bloei zitten zien er echt slecht uit. Hier een paar foto's Deze zijn er het ergst aan toe Ik denk dat dit een kalium of calcium tekort is maar ik ben niet zeker.Als ze een kalium tekort hebben moet ik ze dan gewoon meer van mijn canna voeding geven of moet ik iets anders in de growshop gaan halen? Dit is de special queen deze moet nog twee weekjes bloeien De bladeren krijgen ook verkleurde randjes Dit is de Haze deze staat nu drie weken in bloei en begint vanonder ook verkleurde bladeren te krijgen Dit is mijn white widow en haze deze beginnen vanonder ook te verkleuren,deze staan ook drie weeken in bloei. Mijn andere planten begonnen ook eerst zo en dan begon de hele plant te verkleuren.
  8. Het ging een tijdje slechter, de bladeren werden geler en de plekken werden bruin en droog. Ik ben toen magnesium gaan halen heb dat 2 keer gestrooid en nu zijn ze terug veel beter. Het geel is terug groen aan het worden en de nieuwe bladeren zijn ook mooi groen. De bladeren met de verdroogde plekken zijn ook terug groener maar die plekken gaan niet meer weg dus mss dat ik deze bladeren er toch af ga snijden maar in het algemeen zijn ze terug veel beter aan het worden.
  9. stonezie

    Random shizzééé

    for shizééé my nizzééé
  10. Dat ben ik nu aan het doen,ik geef 4/5 groei en 1/5 bloei Kan het kwaad als ik de gele bladeren afdoe?Of moet ik ze laten hangen?
  11. Een paar foto's van de volledige plant Wat me ook is opgevallen is dat de bovenste bladeren zo naar boven steken,is dit normaal?Dit is special queen Deze is mijn Northerlight Nog een special queen, deze had ik getopt
  12. Ik vind ook dat ik weinig reply krijg maar ik zal er wel uitkomen. Ik gaf ze ook alleen bloei wist niet dat je nog groei mocht blijven geven. Dan ga k nu nog een aar weekjes groei geven en dan overschakelen naar bloei, of moet ik groei en bloei voeding samen geven?
  13. Als medium heb ik plagron growmix met perliet,speciaal voor wietplanten. Ph 5,5 - 6,5 EC 600-650 EC 1,8 - 1,9 Ik geef ook nog voeding, canna flores. Ik geef niet bij iedere waterbeurt voeding. Ik geef water langs onder de potten staan in schalen en er zitten gaten in de potten. Al mij planten hebben dezelfde rare tekening op hun bladeren en de onderste beginnen volledig geel te worden. Het ziet er momenteel niet zo goed uit eigenlijk.
×
×
  • Create New...