Jump to content

bugsbunny

Members
  • Content Count

    24
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About bugsbunny

  • Rank
    Groentje

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Probeer eens in te beelden dat je een sigaret rookt. Neem rustig een hijs, laat je mond vullen met wat rook en laat het daarna in je longen glijden en hou dat vast zolang je wilt. Werkt bij mij al 3 jaar prima! ~Bugsbunny.
  2. Ik heb zelf ook vaak genoeg oogdruppels geprobeert uit smartshops. Werkt bij mij nooit tot weinig en ik krijg er een soort drukkend gevoel van op m'n hoofd. Net geen hoofdpijn kan je zeggen maar wel vervelend. ~bugsbunny Edit: Is dit eigenlijk gravediggen?
  3. Ik rook nu ongeveer een joint of 2/3 per dag. Vind het wel prima zo dacht ik bij mezelf.
  4. Hmm, klinkt allemaal wel goed hier. Ikzelf ben samen met m'n beste kameraad nu alweer 2 jaar in love met Santa Maria uit Enschede van sharon. Qua prijs/kwaliteit verhouding in Enschede is dit zeker de beste wiet voor een betaalbaar wietje. (€7,50) Op mijn 2e plek staat Bubblegum van The Mix in Enschede, voor €12,- heb je een goed grammetje. Het roken is als een hemel. Een heerlijke zoete smaak die langzaam door je keel gaat, en waarvan je na 4 hijsen toch even denkt van: "WOW, nu klapt die er wel aardig in." At last but not least staat White Widow, ditmaal uit Black Sea, ook in Enschede. Voor €7,- heb je als ik het goed heb (misschien 50 cent of een euro meer) je een gram. Het is gewoon de standaard WW, maar de stoned die je krijgt is toch wel een beste. Alles even op een rijtje gezet voor sommigen die te lui zijn om te lezen : 1. Santa Maria. Shop: Sharon Locatie: Enschede Prijs: 7,5 p.g Cijfer: Toch echt een 8. 2. BubbleGum Shop: The Mix Locatie: Enschede Prijs: 12 p.g cijfer: 8,5 ((Jullie denken nu waarom heeft Santa geen hoger cijfer, dat komt omdat Bubblegum bij mij voor een wat leukere en fijnere trip zorgt die ook wat langer aanhoud)). 3. White Widow Shop: Black Sea Locatie: Enschede (Just as always). Prijs: 7 p.g Cijfer 7,5.
  5. Dat is nog eens een leuke opbrengst! Heel je huis ruikt zeker wel naar amnees nu, hoef je ook geen luchtverfrisser meer te kopen . Heb genoten van je topic!! Rookze, Bugs
  6. Stinkt het ook en voelt het niet als een normale top aan? En kan je het anders in zo'n glazen luchtdichte pot doen (ik kom niet op de naam). Want anderhalve week lijkt me lang genoeg gedroogt. Ik vimd het er ook niet echt uitzien als toprot.
  7. Wat is je LV in de kas? Handig om er even details bij te zetten
  8. Avast antivirus blokt bij mij die site vanwege een banner met malware. Toch iets beter oppassen volgende keer?
  9. Ik zou zeggen een weekje of 4 a 5 max, dan lijkt het me ook al wat kouder worden. Hoe is het eigenlijk gegaan met het weer van gister? Je planten zijn niet verdronken door de daglange regen?
  10. Ongeveer 2 per dag. Maar ik ga vanaf volgende week alleen nog maar in het weekend roken.
  11. Genieten en een stuk lopen met vrienden of ergens in het park zitten
  12. Sorry voor de gravedig, Maar hoe is het afgelopen met je plantjes Peper?
  13. Ziekelijk mooie planten. Hopen dat ik volgend jaar ook voor het eerst zo mooi mag gaan, moet dan helaas wel in Guerilla.
  14. Bij mij in de buurt wordt al ~10 jaar mais op de zelfde plek gegroeid
  15. Ik heb 't wel gedaan toen ik keelontsteking had, zorg alleen wel even voor een lepel honing ofzo als je de droge mond voelt aankomen en thee ofzo. Dan heb je er stukkn minder last van!
×
×
  • Create New...