Jump to content

flowerhaze

Members
  • Content Count

    34
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About flowerhaze

  • Rank
    Begin z'n weg te vinden

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Hoi. Ik zou zeggen succes dit jaar en hopen op een goeie ronde. Denk om ook wat vroege bloeiers tussen het mais te zetten maar heb er helaas niet veel ik heb meer autoflowers .Heb nog een vraagsje vanaf waneer kan en mag je ze tussen mais zetten? waneer komen ze sproeien enzo.... alvast bedankt grtz flowerhaze.
  2. Heej; Dit vind ik wel knap gedaan zo is het eigenlijk simpel werken tog. Succes met je volgende ronde. grtz flowerhaze.
  3. Hoi, En mag ik vragen waaarom? grtz flowerhaze.
  4. Hoi , Zo die zien er wel mooi uit je hebt goed je best gedaan. Heb al andere sukkels gezien hoor . Succes met je volgende ronde. Die zal ik zeker volgen. grtz flowerhaze.
  5. Hoi Succes ermee ze zien er lekker fruitig uit. grtz Flowerhaze.
  6. HOi, En zijn ze al boven gekomen? Ben benieuwd . Kijk eens naar topic man.
  7. hoi, succes ermee ze staan er mooi bij hopen op een super zomer dit jaar. grtz flowerhaze.
  8. heej, Vette kweek man ik geloof dat je ook niet van ophouden weet he. succes met je volgende topic die ik zeker zal volgen. grtz flowerhaze. doei
  9. hoi, Leuke kast man niet aal te groop perfect eigenlijk. Ik ben nu ook 2 grape fruit 3 easy sativaa en 1 royal cheese in kast van 1.00 op 1.00 op1.80 en ik zou het meschien ook overwegen om te scrogen. Succes ermee. Grtz Flowerhaze.
  10. hoi, Zooo dit heb je mooi voor mekaar gekregen ze zien er mooi donkergroen uit leuke topjes mooie topic. Groetjes Flowerhaze..
  11. flowerhaze

    DSC01783.JPG

    zooooo mooie kast super afgewerkt succes ermee. grtz flowerhaze
  12. Hoi, Leuke toppen man ze zien er wel fraai uit he grtz flowerhaze
  13. Die verbrande plant ik denk dat je hem op die potten hebt gezet en als je zegd dat het 30 gr was en uw plantje staat boven op uw andere potten dan is het voor die plant veel te warm .IK heb het ook gehad 2 weken geleden er schot bijna niets meer over van mijn grape fruit maar goed rhizotonic gegeven en nu is hij er mooi doorgekomen grtz Flowerhaze.
  14. Hoi, Ja ik heb 2 grape fruit 4 easy sativa 2 royal cheese Ze doen het alemaal heel goed vooral grape en cheese ze staan er zeer mooi en fruitig uit. kom niet hoger dan 55 vocht juist als ik ga vernevelen met een spuit. Maar zal het i gaten houden. thanks grtz Flowerhaze
  15. heeej succes zou ik zo zeggen zal je blijven volgen . Ben benieuwd. grtz Flowerhaze.
×
×
  • Create New...