Jump to content

Skunk010

Members
  • Content Count

    39
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Skunk010

  • Rank
    Begin z'n weg te vinden

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. Ik zou een softbox afzuiger nemen van 500 m3 met een 500m3 filter. Is lekker stil. Die buisafzuigers maken toch nogal wat herrie. Mijn filter is van het merk 'Can', maar veel mensen zijn ook positief over 'Carboriginal Koolstof Filters'. De filter hang je bovenin in je hok en de afzuiger plaats je buiten je hok.
  2. Welke lamp hangt er in je kast?
  3. Klik hier Kijk ook eens in mijn topic....
  4. Sinds wanneer kunnen planten klokkijken?
  5. Skunk010

    Afzuiger

    Jammer allemaal.... Had gehoopt dat er iets mogelijk was.... Helaas!
  6. Skunk010

    Afzuiger

    Hmmm ok duidelijk verhaal allemaal. Jammer ik dacht ff makkelijk mijn lucht af te voeren;) Uhm maar is wellicht wel mogelijk om mijn afzuiger van mijn tent aan te sluiten op de pijp die naar buiten gaat naar het dak. Momenteel gaat er namelijk van de unit van de centrale afzuiger van mijn huis 1 metalen pijp via het dak naar buiten. Als ik hier nu een speciaal tussenkoppelstuk tussenzet waar ik mijn slang van mijn afzuiger van mijn tent op aansluit. Wordt dan alles naar buiten geblazen of gaat het door de overdruk via de unit weer mijn huis in?
  7. Skunk010

    Afzuiger

    Hiermee bedoelde ik als enige afzuiger voor mijn tent. Ik bedoel dus met andere woorden dat ik al ergens had gelezen dat het niet verstandig is om de centrale afzuiger van je huis als enige afzuiger voor je tent te gebruiken (en hierop dus gelijk je filter aan te sluiten....) Bij mijn voorbeeld zit er gewoon nog een normale filter tussen (softbox 1000m3).....
  8. Skunk010

    Afzuiger

    @lostchild Gaat de lucht van de tent niet gewoon via de unit naar buiten? De centrale unit hangt namelijk op zolder. In deze unit komen alle buizen van het huis bijelkaar en gaat vanuit de unit 1 pijp naar het dak om alles naar buiten te blazen. Als ik nu mijn buis van afzuiger van mijn tent gewoon aansluit op de unit, dan blaast mijn afuizger van mijn tent toch gewoon door de unit heen naar buiten.... of heb ik het mis? Zoja wat zou dan een oplossing zijn om de centrale afzuiger van mijn huis te gebruiken?
  9. Skunk010

    Afzuiger

    Ik heb een DR 120 op mijn zolder staan. Op zolder hangt ook de unit voor de centrale mechanische afzuiger van mijn huis. Nu heb ik al gelezen dat het niet verstandig is om de centrale afzuiger van mijn huis ook als afzuiger voor mijn tentje te gebruiken... Is het wellicht wel mogelijk om de afzuiger van mijn tentje (softbox 1000m3) aan te sluiten met slang op de afzuiger van het huis zodat de afgezogen lucht uit mijn tentje zo via het dak naar buiten gaat? Het zou er dan als volgt uit zien: Filter in tent (1000m3) --slang-- Afzuiger buiten tent (softbox 1000m3) --slang-- Centrale meganische afzuiger huis --pijp-- Buiten Ik weet niet precies hoe sterk de afzuiger van het huis is. Waarschijnlijk is de afzuiger van mijn tentje sterker, waardoor de lucht met kracht in de unit wordt geblazen. Zou dit dan kwaad kunnen?
  10. Skunk010

    experiment

    hhhhhh 12345 vvvv
  11. Ik begrijp je niet helemaal met die 2 maten slang... In mijn voorbeeld gebruik ik toch maar 1 maat slang?? Ik gebruik een verloopflens op mijn filter van 250 naar 200 mm. Vervolgens 1 maat slang naar mijn filter. Ik heb dan wel iets van drukvlies, maar zoveel zal dat toch niet zijn..?
  12. Kort maar krachtig Maar hij past zowel door de in/uitlaat van de tent als op de filter??? En hoe zou jij het dan verder aansluiten? Ik was van plan om mijn afzuiger buiten de tent te zetten en hierop een verloopstuk te plaatsen van 250mm naar 200mm. Op het verloopstuk plaats ik de slang. De slang gaat vervolgens de tent naar binnen naar de filter. Dus schematisch: Afzuiger 250mm (buiten tent) --- verloopstuk 250mm naar 200mm --- slang Sono connect geïsoleerde slang 203 mm --- afzuiger 200mm (in tent) Of zijn er andere (betere) oplossingen?
  13. Beste medekwekers, Ik heb ff 3 kleine vraagjes over het aansluiten van mijn filter en afzuiger. Ik heb het volgende in mijn bezit: - een DR 120 met een in-/uitlaat van 203mm (volgens opgave) - een Can filter 1000m3 met een flensaansluiting van 200mm - een soft box afzuiger met een flens van 250mm Als ik nu de Sono connect geïsoleerde slang 203 mm (uit de wf-shop) koop... past deze dan door in/uitlaat van de DR120? Als ik de maten vergelijk zou het moeten passen. Maar als ik logisch nadenk dan is de binnenkant van de slang 203mm en door de isolatie en de buitenmantel van de slang zou de buitenkant van de slang dus groter zijn..... of is de 203mm de buitenste maat? En zou de slang direct passen op de filter van 200mm (er zit immers 3mm verschil in)? Alvast bedankt
×
×
  • Create New...