Jump to content

WiedeWeerga

Members
  • Content Count

    73
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About WiedeWeerga

  • Rank
    Hang hier wat rond lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Recent Profile Visitors

261 profile views
  1. om toch nog maar even mijn verwaarloosde verslag af te maken: De bovenste helft van de PT (boven de rotte plek) is helaas omgewaaid. dit was de foto voordat de bovenste helft eraf ging: ze was 2,30m hoog. zoals je ziet is de bovenste helft al een beetje aan het afsterven de oogst: PT is wel lekker vroeg gaan bloeien (18 juli) maar pas begin oktober waren echt 80 % van de haartjes bruin. ik heb 7 oktober geoogst dus de bloeitijd van deze plant is wel lang. De toppen zijn echt niks, zelfs na zo'n lange bloeiperiode niet. bijna alleen maar blad. De high is wel prettig, een lekker opgewekte high. ik ben geen fijnproever en zeker niet met wiet dus over de smaak kan ik helaas niks zeggen. Voordelen van de plant zijn dat hij niet sterk ruikt ( pas op 1 meter afstand ruik je iets) en de plant is gewoon supermooi! PT kan trouwens ook een groene pheno hebben (dat had een vriend van mij) JH is pas 27 augustus gaan bloeien, na ongeveer 10 dagen verduisteren. Bulldog Seeds beweerde dat Jack begin augustus al zou moeten gaan bloeien. nee dus!! de toppen van JH groeien wel als kroketten en 9 oktober heb ik toch een mooie oogst binnengehaald. de toppen waren dikker dan PT terwijl PT ruim 5 week langer heeft gebloeid!! NL is niks geworden, die is pas 10 september gaan bloeien. PT heeft 110 gram droog&geknipt opgeleverd en JH 95 gram. ik ben zeer tevreden!! conclusie over de soorten: PT kan ik niet aanraden. JH kan ik zeker aanraden als je kan verduisteren of als je binnen kweekt.
  2. Ik heb vrijdag mijn eerste plant geoogst en zondag mijn tweede. meteen geknipt. een beetje budrot, maar dat heb ik er zorgvuldig uitgeknipt. Ik heb de takken onder een tafel op zolder gehangen. over de tafel heb ik een kleed gehangen zodat de toppen in het donker hangen. Nu zie ik dit! op bijna de helft van mijn (dikke) toppen zit schimmel! bij beide planten. hoe kan ik dit tegengaan/in de toekomst voorkomen? hoe kan ik dit tegengaan/in de toekomst voorkomen? de luchtvochtigheid is 62% en de temperatuur rond de 18 graden.
  3. dit beest kom ik veel tegen op mijn buitenplant. doet hij au voor de plant?
  4. Ik las net dat je je wiet kan gaan oogsten als 80% van de haartjes bruin is. Maar wordt daar nou mee bedoeld: -dat 80% deel van één haartje bruin is? -of dat 4 van de 5 haartjes bruin zijn, en 1 van de 5 wit?
  5. ik kan echt geen rot meer vinden, en ik heb het behandeld met goudzeep van Tricel, me pa zei dat dt hetzelfde was als driehoek zeep.
  6. nog even een foto van hoe het er nu uitziet:
  7. update 6 augustus ^Northern Light^ ik krijg haar niet echt lekker op de foto ^Jack Herer^ ^Purpurea Ticinensis^ Deze had een enorme rotte plek in de hoofdstengel: Ik schraapte mijn keel, en de stengel. ontsmettende zeep erover heen, ik hoop dat ze het red. ik ga nu weer een week op vakantie ^tot slot nog een budje^ bedankt voor de aandacht
  8. update 22 juli Mijn ouders vonden dat mijn planten te groot werden en dat ze te sterk roken. ze kwamen er ook achter dat het wel erg veel grammen gaat opleveren. ik heb de NL nummer 1 en de bubba kush vernietigd. ^NL1 omgehakt^ ^ze had al een aardige kluit wortels^ ^Bubba Kush voordat ze omging^ ^Krop Sla^ ik ben ongeveer 10 dagen op vakantie geweest. mijn ouders wilden niet dat de buren mijn planten water gingen geven, dus heb ik ze in de badkuip gezet met een laag water. ^in de badkamer^ ^in de badkamer^ ^en tot slot de Purpurea Ticinensis^ ^bloei, yay^ dank voor de aandacht
  9. veel dank voor de informatie. ik ga meteen aan de slag.
  10. ik kom terug van vakantie, zie ik dit ongeveer halverwege de plant wat te doen? het zou toch zonde zijn als ik het hele bovenste deel zou moeten verwijderen. de plant heeft net een mooie lengte van 2 meter 20 bereikt en dan zou er nog maar een meter ofzo overblijven. b.v.d. voor hulp
  11. supermooie planten! ik vraag me af welke plant de brede en welke de smalle is. Je verduisterhokje lijkt vrij smal dus pas bij de brede plant wel op dat er geen rot ontstaat bij de toppen die tegen de muur aanstaan! ik ben ook benieuwd hoe je de planten in het hokje krijgt want 65 liter aarde lijkt me loodzwaar.
×
×
  • Create New...