Jump to content

Loewie

Full member
  • Content Count

    419
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Loewie

  • Rank
    Volwaardig lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Aloha, Helaas zijn de plantjes door omstandigheden niet geworden als wat ik ervan gehoopt had. Heb ze niet de juiste aandacht/omstandigheden kunnen geven. Bloemen zijn compact en zien er uitstekend uit. Heb in de tussentijd een paar foto's gemaakt. Is de topic toch nog afgerond! gr. Loewie
  2. eerder een nutteloze opmerking
  3. Omdat ik maar 3 plantjes heb, en mijn verbruik niet echt interresant is als je het vergelijkt met de opbrengst.
  4. Is het dan alleen het temp. verschil die dit blad opleverd?
  5. Aloha, Sinds en paar dagen gaat 1 plant achteruit wat de bladeren betreft. Heb er drie staan en de andere heeft mooi donker groene bladeren en één zit precies tussen die 2 in. Het zijn Black Jack autoflowers van sweet seeds en bloeien nu 4 1/2 week. Denk dat ze nog 2/3 weken moeten. Planten hebben allen hetzelfde dieet gevolgd. Medium is batmix en zitten smart potjes. Hier foto's van het probleem geval. Deze plant heeft ook hele paarse stengels vergeleken bij de andere 2. Ik kweek ze deels op het balkon en deels onder hps. Mijn vermoeden zegt dat het steeds verhuizen van de planten er misschien mee te maken heeft. al let ik wel op dat er geen groot temp. verschil tussen de verplaatsingen zitten. Zodra ze een dag ondr hps staan worden ze minder paars. Ook controleer ik regelmatig op beestjes en tot nu toe géén gezien. Hoop dat ik zo genoeg info heb gegeven.
  6. Loewie

    Oogsten en knippen

    Ik hang ze in hun geheel op alleen de grote bladeren haal ik weg. Wat ik heb begrepen is dat de plant nog ff doorleeft en haar toppen probeert te beschermen tegen uitdroging, ze gaat (extra)hars aanmaken en dat haalt ze uit de fanleaves/takjes/stam. Ook heb ik zo de blaadjes met trichomen gescheiden van het nutteloze spul.
  7. Haal een microscoop om de trichomen te bekijken, zo weet je cker wanneer ze klaar zijn. Heb er zelf 1 voor een tientje bij de speelgoedwinkel gehaald, gaat goed maar ben er van overtuigd dat er 1 met een lampje makkelijker kijkt. Heb mijn plantje op 50/50 amber/milky omgehaald. succes met de laatste loodjes!
  8. Batmix grond zit guano poep in. Wellicht een idee...
  9. @zZOd Heb je ook de ervaring dat als ze in de bloei schieten nog wel 2 weken doorgroeien maar niet zo snel als voor de bloei? voorbeeld: had een plant 51cm die schoot in de bloei en uiteindelijke lengte was 58cm. Dus echt fors doorgroeien doen ze niet meer toch?
  10. whahaha das geinig! Die moet je cker een keer vastleggen, trouwens nog ff ontopic, als je van vreemde katten af wilt die je plantjes vernielen of op je erf schijten. Neem een kat dan ben je er vanaf, die jaagt andere katten weg en schijten doet ie wel bij de buren
  11. Soms had ik de deur van mijn hokje een kiertje open om extra te luchten. Kwam ik terug lag ie lekker onder mijn hps te zonnen met een graadje of 29.
  12. Cacaodoppen houden ze ook niet van... Zijn onze katten toch goed opgevoedt hé zZOd
  13. Met die bloeivoeding ga je denk ik een kalium tekort krijgen, volgens mij ook geen goed plan om de plant met voeding te besproeien. Snap ook niet helemaal waarom je gewoon geen cannabis voeding haalt, als je toch alleen groei en bloei gaat gebruiken. Zijn de kosten niet.
×
×
  • Create New...