Jump to content

Rocky_

Members
  • Content Count

    57
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Rocky_

  • Rank
    Hang hier wat rond lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Dat gaat gebeuren! Ben bezig met een tentje en wat afzuiging en dergelijke. Hopelijk kan ik de volgende oogst wat meer er af halen
  2. Dat moet ik nog uitproberen, heb nog geen gelegenheid gehad om er even lekker voor te zitten.
  3. Integendeel, het hing rustig twee weken te drogen. Ben net klaar met knippen, het is zo'n 175 gram. Ik heb geen goede weegschaal.
  4. Ik laat ze nog een weekje staan, nog niet eens 10% van de haartjes zijn verkleurd. Trichomen zijn ook nog wit..
  5. We zijn weer even verder, ik heb deze foto's afgelopen weekend genomen. Ik denk nog een weekje en dan met de schaar er door heen?
  6. Warmte is contant en de ruimte is vrij groot, het wordt echt niet heet binnen, lekker zo'n 25 graden.
  7. Gaat nu wel wat beter naar mijn idee, ze bloeien flink ten opzichte van de vorige foto's. En ik zie ook veel hele kleine vlokjes/haartjes op de andere blaadjes om de toppen heen..
  8. zal ik zeer zeker doen, maar ik moet zeggen dat ze nu aardig bloeien. Ik hoop dat ze snel doorbloeien, ik zal de resultaten geregeld posten hier
  9. Dus, jullie zeggen... verlies nemen, planten weggooien en opnieuw beginnen?
  10. Nee, eigenlijk niet. Ik moet wel zeggen dat ze dus naar mijn zin niet hard genoeg gaan, heb ze daarom nu op 10/14 staan. Als ik het vergelijk met een maat van me die er een paar heeft zijn die toppen veel groter... die van mij lijken eigenlijk echt niet op te schieten.
  11. Het gaat de goede kant op, gelukkig! Helaas wel wat bladeren verbrand door de droogte.
  12. Het is geen MDF. Maar ik heb daar uitvoerig gecontroleerd wat de temperatuur is onder de VSA, maar hij staat al op een metalen verhoging van zo'n 1,5cm. Er is nagenoeg geen warmte onder de VSA. Ondertussen ben ik aan het sparen voor een grote Jardin Tent. Dat vind ik toch wel een ontzettend mooie oplossing. Ze staan er nu overigens veel beter bij, gelukkig maar. Wat me nog wel opvalt is dat de bovenste bladeren opgekruld zijn naar binnen toe, dus om het blad zelf heen. Trekt dat ook nog weg, of is dat iets anders? Bedankt voor de tips allemaal.
×
×
  • Create New...