Jump to content

G.lauw

Members
  • Content Count

    107
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by G.lauw

  1. Ja echt he jammer. Ik denk ook dat het zoiets zal worden. Ik heb ze wel verteld dat ik nog een lekker middag wietje zocht dus missschien dat ze er daar ook een pakketje van bij doen. Laten we t hopen.
  2. Dammnn gast. Wat een naai actie. Fakking lelijk man. Nja volgend jaar andere plek en nog een keer proberen. Je weet nu in elk geval hoe het moet, en je was fakking goed op weg dit jaar. peace goos.
  3. DAAMMNNNNNN gozer. Je tuin is tering hard. Fakking ziek man, vooral die roze toppen. Groene vingers ouwe Ik check je, Peace.
  4. Ja na een weekje Amsterdam ben ik weer even in Vlissingen. Mijn vriendin heeft de planten verzorgd en dat heeft niet voor een positief effect gezorgd. helaas. But can't blame her. Ik was het ook al snel weer vergeten want, Dit is wat ik aantrof toen ik terug kwam in Vlissingen. Het is gewoon een fucking mannetje. 6 fucking maanden voor niks. Voor degene die geïnteresseerd zijn. Het waren FEMISED church van Green House Seeds. co. Ik heb al een berichtje richting hen gestuurd, dus ik denk dat dat wel goed komt. Jammer maar helaas. Gelukkig heb ik er nog 1.
  5. Haha ja echt he. De planten houden niet echt rekening met school enzo .
  6. Ey man leuk dat je ook church ook heb. Gaan ze lekker ? Ik heb mijn schatjes alweer een weekje niet meer gezien. Maar ze worden gelukkig goed verzorgd. Eentje was wel al lekker aan het bloeien toen ik ze vorige week voor het laatst had gezien. Laten die van jou ook al wat tekenen van bloei zien?
  7. Ik heb vandaag even een paar nieuwe foto's gemaakt. Zodat jullie beter kunnen zien hoe en wat. Verder heb ik vandaag nog wat bloei voeding besteld vanaf de Wietforum Shop. 1x Canna Boost 1x Canna Terra Floris 1x Canna PK 13/14 De plant die niet overdekt staat is nu al een beetje in de bloei aan het gaan, die ander jammer genoeg nog niet. Op een of andere manier zijn de bladeren een beetje geler aan het worden van binnen uit. Weten jullie misschien waardoor dit zou kunnen komen? (voor het begin van de plantjes kan je hier kijken. http://www.wietforum.nl/index.php?showtopi...=2e+keer+church .Dat was mijn kweekverslag van dit jaar maar wegens andere bezigheden helaas verwaarloosd . Maarja voor degene die het leuk vinden)
  8. Ja idd. echt suf van me. bedankt voor je reactie. Ik heb nu deze besteld: Canna Boost Canna Terra Floris Canna PK 13/14 Dank u ;D!
  9. Ik heb nu net gekeken voor bloeivoeding en ik vroeg me af of het mogelijk is om een verschillende bloeivoeding te combineren. En daarbij dacht ik aan een mixje van het volgende: Atami pk13-14 Atami Terra Max Canna Boost of Canna BioBoost Kan dit, en als het al kan, zou dit een goeie mix zijn? Wat gebruiken jullie als bloeivoeding?
  10. @chassie Ik ben vandaag even op t terras geweest, en 't begint nu ook al aardig lekker te ruiken ;D. @donkeykong In 45l potten. Je planten zien er echt dope uit trouwens.
  11. Damn donkey kong ziet er goed uit jongen vooral voor een eerste keer. Khoop dat t lekker zal smaken Glauw.
  12. Hey mensennn, Kheb een paar vragen over m'n 2 feminised churches (greenhouseseeds). Ze staan al sinds maart, en sinds deze maand schieten ze echt de lucht in. Ze zien er (naar mijn weten) gezond uit. Ik vraag me alleen af of het niet de bedoeling is dat ze al in de bloei gaan? Nou kijk dit zijn ze. Ik heb vanmiddag de onderste blaadjes van beide planten bij geknipt. Zodat alle energie naar de hoofdtoppen kan ipv naar alle kleine takjes (op advies van iemand die al jaren bij zijn planten doet). Dus ze zien er nu alletwee ongeveer zo uit: Als iemand tips of opmerkingen heeft hoor ik het graag . pzz
  13. Jossotje! ze gaan lekker ! Binnenkort maar is LIVE kijken ;D. Succes bro!
  14. Ja inderdaad zODb. Ik heb ze de dag erna water gegeven en nu doen ze t weer (H). Foto'tje van vandaag ;D.
  15. GOEIEMIDDAG! Volgerrrsss. Als die er uberhaupt nog zijn. Nogmaals mijn excuses voor het weinig posten. Ik heb het echt TE druk. Ik kan ze nog wel verzorgen maar foto's uploaden e.d gaat soms net iets te veel tijd in zitten. Vandaag heb ik echter een dagje vrij dussss, vandaar een update van de stand van zaken. Het gaat over het algemeen heel goed met de plantjes alleen hebben de churches het er een beetje moeilijk mee. Vooral de church links is een beetje vreemd aan t doen en t is echt een beetje een zielig gevalletje aan t worden zoals je straks kunt zien op de foto . Advies over deze plant zou heeeeeel erg geapprecieerd worden!! Voor de rest gaat t super. De lowrider staan er echt goed bij en de toppen beginnen nou echt mooi te vormen. Gister werd ik zelfs wakker van de geur van de dames, wich is a good thing. Eerst maar even een paar foto's van de churches. Zoals ik al zei gaat t met Church links niet heel erg goed. Hij groeit wel hard maaarrrr, hij heeft veel plekjes en hangt vaak slap? (*zeiden ze gisteravond ook XD hahah*) maaaar goed in elk geval. Het is ook wel vreemd omdat we deze juist de beste grond hadden gegeven. Met wormen en allerlei soorten mest en grond (, bloedmeel etc). *Als je 't niet zo goed kan zien op deze foto zal ik nog wel een close-up maken van een blad, je ziet in elk geval wel hoe slap de plant erbij hangt* Church Rechts gaat als een pareltje. We hebben deze omgebogen zodat de onderste takken meer licht krijgen en het echt een mooi bosje wordt. En resultaat is in mijn ogen gunstig 8) (zeker als je kijkt naar church Links trouwens). *Zij aanzicht* *Birds-eye-view kan je goed zien hoe breed het plantje is geworden sinds we haar hebben omgebogen. En dan nu een foto van hoe het er in het kasje aan toe gaat. *Dit is wel een foto waar ik best trots op ben :$ :$.* *De plantjes zijn mooie beginnende topjes aan t kweken en je ziet al heel veel kristallen, deze foto is wel van een paar dagen geleden.* *Uitvergroot kan je op deze foto heel goed de kristalvorming zien* ** ** Dit was t weer voor even. 't Is helaas geen mooi weer om foto's te maken vandaag maar dat komt zekeeer nog wel goed van de week. Foto's blijf ik wel elke/om de dag maken dus jullie zullen niks missen. En de mooiste foto's post ik natuurlijk. Dank jullie wel voor 't kijken weer en tot volgende week! The family says goodbyeee *say cheeessee*
  16. En zoals beloofd vandaag een update. Tis hier in het Zeeuwse weer tering lekker weer, en als dat bij jullie ongeveer hetzelfde is zullen jullie dit allemaal waarschijnlijk vanavond pas lezen . We beginnen maar gelijk met goed nieuws. We hebben maar 5 mannetjes deze oogst, haha, dat betekent dus 12 vrouwelijke lowriders. nou, R.I.P male lowriders. *boehoee* Maaarr hoe gaat t nu eigenlijk met ze vragen jullie je af? dit zijn foto's van 1 Mei. ** ** En hier foto's van vandaag de dag! ** ** *Een foto van 1 van de beginnende hoofdtopjes van een lowridertje* Dus je ziet wel dat ze echt gigantisch hard groeien, ik hoop dat deze groei een beetje blijft aan houden . Dan hier nog een foto van de 2 Churches die buiten de kas staan. ** En met 't Logeétje gaat t ook super. Ik heb een filmpje gemaakt waarbij je echt goed kan zien hoe mooi ze is maar die ga ik niet op youtube uploaden, dussss ik moet even kijken hoe ik die aan jullie kan laten zien ;D. Hier alvaaasst een foto, zodat je een beetje een indicatie heb 8). Dus, over het algemeen ben ik zeeeer tevreden. De lowriders staan al lekker in de bloei en zijn waarschijnlijk over 1 of 2 maandjes klaar. Ik en Josso zitten nog te denken of we de churches gaan scroggen of gaan inknippen. Ik wil in elk geval een hele dikke oogst 8). haha dus dat moeten we nog even uitzoeken. Omdat ik nu zoveel werk wil ik in elk geval 1 keer per week uploaden. In elk geval nog steeds bedankt voor het volgen. JAH BLESS!
  17. Gegroet heren! Het spijt me zeer voor het uitlopen van de updates van m'n kweek verslag. Ik heb nu namelijk een 2e baantje erbij dus ben best druk. (3e als je farmer erbij meerekent xD) In elk geval ga ik morgen sowieso updaten. You all have my word, en anders moeten jullie me allemaal lekker niet meer volgen ! Nee maar serieus, ik ga morgen echt update, paar mooie foto's en jullie zullen verbaasd staan van hoe hard ze gaan. Tot hier weer eens voor nu ;D. G. lauw. p.s Natuurlijk bedankt voor jullie geduld
  18. Dag mensen. Vandaag een perfecte vrijdag :). De plantjes gaan super! Hier alvast een paar foto's. ** ** ** Zoals jullie zien zijn er wat veranderingen, en niet alleen bij de plantjes zelf. Maaar ik heb een logé . Dit is een bevrucht lowrider vrouwtje van Josso. Hij werd te groot voor zijn kasje en dus kan deze mooi afbloeien in mijn kasje. *Het bevruchte vrouwtje* *Close up* Verder hebben we ook een thermometertje er in gezet op een beetje in de gaten te houden of temperatuur en de luchtvochtigheid geschikt is. *Dit gaf hij vanmiddag om 1 uur aan. Eergister stondie op 50 graden. * Verder hebben we nog een beetje groeivoeding en roots gegeven. ** ** Tot hier voor nu. Tabeé
  19. TERRRINGG wat een plant vorig jaar! Ik ga je zeker volgen, kdenk dat ik nog heel wat van je kan leren ;D
  20. Aaahhh kijk mooi. Dus tis bij jou ook 20 graden vandaag? haha. heb je zelf ook plantjes of niet? Haha inderdaad. Precies op tijd geplant dit jaar ;D. Heb je zelfs ook een paar foto's van jouw plantjes?
  21. Thanks man ik hoop 't ook ;D. Aaahh gezellig ;D
×
×
  • Create New...