Jump to content

La Borah

Members
  • Content Count

    109
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About La Borah

  • Rank
    Kind aan huis lid
  • Birthday 10/21/1981

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Location
    Noord Brabant
  1. snap niet hoe zo iets kan gebeuren!! ik heb ook kleine van bijna 2 rond rennen maar die komt echt niet in de buurt van me plantenvoeding..
  2. nou tuinman dat ziet er mooi uit.. zal het hier is in de gaten houden succes met je plantjes
  3. ik weet een ding en dat is..dat je t niet verkeerd moet doen want dan spauwen ze hun maaginhoud in jou uit... en dan worde ziek..of uhm kun je ziek van worden.. alcohol schijnt ook niet echt goed te zijn hebben ze mij verteld.. en als je rode kring krijgt om de plek waar die gezeten heeft dan ga maar gerust naar de dokter toe.. hoop dat iedereen er ongeschonden vanaf komt dit jaar..
  4. ben blij dat er nooit geen 1 heb gehad..hoop ook dat ik er dit jaar weer ongeschonden vanaf kom.
  5. nou das ook fijn ja woon je net paar dagen in huis komen er paar van die gekken je kiet in om wiet... word echt steeds gekker. stelletje rippers !! nou hoop dat die opstelten en dit ook allemaal mee neem in t plan van legaliseren van wiet ,denk dat we daar hard aan toe zijn want denk dat een grote tering zooi word op deze manier.. waar hoop gezinnen die er niks mee te maken hebben dupe van worden!!
  6. nou das ook sund van de plantjes.. of ja mischien dacht de gene dat t droogbloemen waren ofzo.....
  7. ook met Tuinman is het ruilen zonder huilen bedankt voor de extra zaden
  8. hey broerke waar blijven de foto,s en de updates????
  9. ruilen zonder huilen met Newby Growa een hele snelle bezorging en dat vanuit belgie
  10. waarom moeten beesten t ontgelden!! slaat toch nergens op vind t gewoon zielig.. en egels zijn beschermde diersoorten daar horen we zuinig op te zijn!!!
  11. sorry hoor maar zijn jullie nou echt serieus bezig met de natuur??..... of ehm moedernatuur aan t verpesten??? stel je eigen die vraag ff tis gewoon dierenmishandeling en vooral een egel!! ookal zitten die rambam vol met teken enz.. die beesjes hebben t al zo moeilijk tegenwoordig, worden er jaarlijks weet ik hoeveel dood gereden en wat gaan jullie doen ff expirimenteren ..wat ze doen als je ze stonend gaat liggen maken.. nou sorry maar daar heb ik niet echt geen respect voor. kan er ook echt niet op lachen!! wees maar beetje zuinig op moedernatuur
  12. nou die hoef ik niet te vangen.. zo,n beest vangt mij met men 1.62 neej ik ga dan wel naar appeltern,zijn teminste kleinere die mij niet vangen.
  13. moet toegeven dat ik t een super topic vind mooi om te zien hoe er elke x weer meer leven in je planten komt, vooral in de bonsai succes verders met de planten en je hebt er een volger bij
×
×
  • Create New...