Jump to content

rokertje

Members
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About rokertje

 • Rank
  zomaar een lid
 1. Dat kan ik beamen Het is geen prettig werkje, maar het had ook weer zijn charmes, zo op deze manier je plantjes proberen bij te voederen. Toch viel het me, als vegetariër niet erg makkelijk in die visseogen te moeten kijken en er de bijl in te moeten zetten. Sommige ruggegraten zijn trouwens ook veel sterker dan je zo op het eerste gezicht verwachten zou. Resten mij nog een paar vragen, Seraph... Hoe vaak moet/mag dat brandnetelaftreksel gebruikt worden, en dezelfde vraag met betrekking tot de visschotel (). Een andere vraag is, kan dat visspul eigenlijk wel bewaard worden? Ik moet bekennen dat ik de koelkast geen prettige gedachte vind namelijk. met vriendelijke groet, rokertje
 2. Grote dank, Seraph Ben juist terug van een brandnetelstrooptocht, heb de zaak lekker fijngehakt en het balkon geurt inmiddels naar de brandnetels alsof er een half park op terecht gekomen is. Eveneens fijne maskering voor de buren die de lucht van mijn vrouwtjes niet zo konden waarderen, gezien de briefjes die ik in de bus kreeg. Wat je opnoemde is inderdaad vrij gemakkelijk verkrijgbaar voor mij. Fijn! Wat ik me afvroeg is of je tips allemaal van evengroot belang zijn of dat je dingen in min of meer orde van importantie hebt opgesomd. Nogmaals dank voor je tips.
 3. Na wat op het forum gezocht te hebben blijft de volgende vraag staan: Hoe kun je zonder ook maar een budget toch nog je planten wat bijvoeding geven ? Ik heb tien planten waarvan één reeds een maand in (voor)bloei staat en deze komt ernstig tekort gezien de grote bruine vlekken op het blad en de bladuitval. Een luizenplaag daarbovenop deed de plant ook niet bepaald goed. De plant stond samen met de zusjes op het balkon maar is daar inmiddels verwijderd om besmetting van de anderen te voorkomen. Nu blijft dus de vraag, wat is er nog te redden van een plant zonder voedingsmiddelen te hoeven kopen, want waar geen geld is voor normaal voedsel voor een mens, daar is het ook niet aanwezig voor de planten. Iemand ?
×
×
 • Create New...