Jump to content

Franz Jaeger

Members
  • Content Count

    167
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Franz Jaeger

  • Rank
    Just living is not enough... one must have sunshine, freedom, an

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    grunn - slagelse DK
  1. Oude wiet krijgt een donkere kleur, zeg maar ouder dan een jaar of 2. Water-gecurede wiet ( ik ga ervan uit dat je de werkwijze hiervan kent) geeft iets in de trend van bijgeleverde foto. Kan zelfs tot bijna zwart worden. Smaak, geur en kleur wijken af van de "normale' wiet, maar het effect blijft hetzelfde. Tenminste mijn ervaring.... Indien de wiet niet goed gedroogd is en in een zak wordt gestopt zonder verluchting, krijg je geen bruine wiet. Eerder witte, van de schimmels dan.
  2. Net als Abraham moet je weten waar je de mosterd vandaan moet halen En inderdaad de goede strains haal je rechtstreeks van de kwekers zelf en niet van zaadbanken.........
  3. Deense rotzooi...... tuurlijk zal er bij iemand wel eens een slechte oogst tussen zitten. Gebeurt ook wel eens bij de dure fem zaden. Maar om dan maar direkt te gaan generaliseren, vind ik een beetje kortzichtig! Er zijn heus wel goede Skandinavische soorten te verkrijgen welke een goede opbrengst geven op een vroeg tijdstip.
  4. Daar heb je natuurlijk wel gelijk in, maar paniek is een slechte raadgever. Het is winter, dus is de populatie minder actief dan in de zomer. Binnen komen ze echter wel voor daar de omstandigheden ideaal zijn. Je medium, in elk geval je toplaag droger houden, eventueel laagje zand over je aarde, vangplaat en goed kijken blijven. Preventieve acties geloof ik zelf niet in, want bij voorbaat schaad vind ik: Weggegooid geld, allerlei troep in je medium, resistentie opbouwing en weet ik veel wat je meer kunt aandragen..... Indien je met een beginnende plaag komt te zitten kun je nog steeds succesvol actie ondernemen. Maar dat vind ik: ieder trekt zijn eigen plan en dat is maar goed ook
  5. Binnen een week of 3 zul je het weten of je larven in je medium hebt; halve centimeter lange witte "wormpjes" met een zwarte kop. Eén varenrouwmug maakt het nog geen plaag..... Nematoden i.c.m. vangplaten zijn ook een optie.
  6. Mocht je willen... ik heb nog wel een paar Danish Duck voor je. (eigen zaden btw). Deense genetica, Danish Gold x (Duckfoot x Low Snow) oorspronkelijk van dcf afkomstig.
  7. Ik heb wss overheen gelezen, maar welke strain gaat het eigenlijk om?
  8. "Moderne" western met moderne muziek, ik vond hem in elk geval prima te pruimen; aanradertje!!
  9. Red Escape- Omni Seeds Ovela Rasastaja x RD
  10. Sony Alpha 350, diverse lenzen Totaalaantal sensorpixels (megapixels) circa 14,9 Effectieve pixels (megapixels) circa 14,2 A/D-omzetting (bitdiepte) 12 Automatische witbalans JA Witbalans: voorkeuzeselectie Daglicht, Schaduw, Bewolkt, Tungsten, TL en Flits Witbalans: aangepaste instelling JA Witbalans: typen kleurtemperatuur 2500 - 9900 k met magenta-/groencompensatie in 19 stappen Witbalanscorrectie 3 opnamen, 2x instelbaar aantal stappen ISO-gevoeligheidsinstelling Bij equivalent van ISO100 - 3200 Voor mij is er maar één toestel en da's een Sony. Daarnaast gebruik ik de camera van de Nokia N97, prima foto's.
  11. Een visfoto, collega dans la France meen ik zo....
  12. Kan ik ook al niet beantwoorden..... Door de zon van de laatste dagen word ik al een beetje bruin! Maar to the point: ergeren? Er bestaan veel ergere dingen als je ergens aan ergeren. Niet doen, ff schudden als een natte hond en gewoon doorgaan: Life is too fucking short to waste time on futile things!
  13. Zou ik me ergens aan dood ergeren, kon je deze reply niet lezen.....
×
×
  • Create New...