Jump to content

DonBone

Full member
  • Content Count

    3,649
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by DonBone

  1. Ziet er lekker uit Fata, heb je toevallig ook een pe filter tussen je irrigatie systeem zitten, dit kan vaak verstopping voorkomen.
  2. Ik zie inmiddels dat de meeste oude picas weer op hun plek staan, ook meeste linken werken weer net als quotes en andere tags. Dikke pluim Sannie, ziet er tof uit, mis alleen mijn avatar nog maar die is easy te vervangen.
  3. Hoi Sannie, enig idee hoe lang het ongeveer nog gaat duren voor de oude fotos weer zichtbaar worden? grtz, B
  4. Zet die hele site op een US server ergens in een staat die het gelegaliseerd heeft en je bent weer van het gezeik af.
  5. kijk eens in polletje zijn topic (deze kweek wordt mede mogelijk gemaakt door...) hij maakt daat ongeveer wat jij wilt, heeft een afzuiger maar doordat ie in de hoofdruimte afblaast trekt hij die lucht ook weer het hok in, semi-gesloten in een gesloten hok zeg maar. Geen co2 verlies, toch onderdruk en geur filtering en een hele hoop gedoe minder!
  6. DonBone

    Mapito

    potten gebruik ik ook niks mis mee, en geen schotels nemen, maar gewoon een grote lekbak bouwen van wat hout en vijverfolie water geven doe je door de lekbak vol te pompen met voedingswater, dit laat je ffies staan zodat de pito zich kan vol zuigen, en dan pop je de lekbak weer leeg.
  7. denk dat je die dingen mits droog en donker bewaard wel een eeuwigheid goed kan houden joh
  8. groei en bloei zelfde lamp, en ja je moet een schakelkastje nemen, of een los relais met tijdklok, whatever je het fijnste vind werken, maar als je deze vraag al stelt dan denk ik dat een davin12 kastje voor jou erg geschikt is.
  9. voor (semi) gesloten zou ik ook eerder de Can filters dan de phresh aanraden.
  10. zou voorlopig eventjes vallen blijven zetten, tip wit brood met pindakaas en hennepzaad werkte hier mega goed. hier zijn het ook die kleine veldmuisjes maar ze vreten als bouwvakkers
  11. s-vent is prima hoor, lekker stil schakeld stapsgewijs op als de temp te hoog wordt... @baze trafo controllers zijn meestal de stilste te saam met frequentie controllers, triacs geven juist een brom...
  12. Murdoch ffies van theme wisselen en opgelost, geen banners meer
  13. optimaal was iets van 830 watt per m2 als ik het me goed voor de geest haal.
  14. wat een ongelooflijk kut verslag! er was mij dus een cabrio beloofd en geen huifkar!
  15. ff belluh met puk, die kunnen eventueel wel iets regelen lijkt mij.
  16. s-vent draait op laagste stand (rond de 20%) tot je temp de ingestelde bereikt, dan zal die stap voor stap harder gaan draaien (40,60,80,100%)
  17. topic uit 2k6 :S BOEFJEEEEEEEEEEEEE slotjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!
  18. zet eens een paar muizenvallen uit, ik heb hetzelfde gehad, muizen waren hier de boosdoeners, ruim 200 euri zaad naar de klotuh.
  19. afzuiging mag wel een tikkeltje groter met die 1000w er in. voor de rest goede materialen.
  20. ziet er leuk uit man! je tentje en plantjes trouwens ook
×
×
  • Create New...