Jump to content

L3dnov

Full member
 • Content Count

  780
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by L3dnov

 1. ik heb nog nooit meegemaakt dat iemand zijn energie rekening moest overhandigen. wel om de bewijzen van (spaar)rekeningen. en ach, waarom jij stroom gebruikt gaat ze geen reet aan.
 2. denk kom eens na een paar maand kijken hoe het hier voor staat...
 3. toch nog een beetje opgeschoten!
 4. en? hoe staat het met je project?
 5. Er wordt hier teveel vast gehouden aan de max. vijf planten.Om te beginnen mag je nul planten hebben, dus ook met vijf ben je in theorie strafbaar. Nu is het zo dat, met vijf of minder planten, ervan uit gegaan wordt dat er geen bedrijfsmatige teelt plaats vindt. En de crux zit in de 'bedrijfsmatige' teelt. daar zit je namelijk zó aan. Voeden met specilistische voeding kan al wijzen op bedrijfsmatigheid. Heb jij dus max. vijf planten in een tent, ongeacht de grootte en hoeveelheid licht erboven, ben je dus al strafbaar, want bedrijfsmatig. in die zin maakt het geen fuck uit of je nou vijf of 500 planten hebt staan1. dus: Vijf planten in een DR120 met 600 watt, is even strafbaar als vijf planten met 5x1000 in een mammoth. Echter, bij de laatste situatie zal de bedrijfsmatigheid zwaarder wegen en dus een hogere (cel)straf betekenen. In het eerste geval is het aannemelijker te maken dat het puur voor eigen gebruik is dan in het tweede geval. 1 De hoeveelheid planten maakt overigens wel degelijk uit. Je wordt namelijk veroordeeld op de hoeveelheid planten die je hebt staan. 5 planten weegt minder zwaar dan 100 planten, wederom vanwege de bedrijfsmatigheid. En élk stekje telt als plant. Heb jij tien stekjes om vijf planten te selecteren, plus één moeder. dan ga jij op voor elf planten.
 6. zwemnoedels opknippen, zal nu wat lastiger te vinden zijn, van de lente in de gaten houden dus!
 7. Exact, het ligt ook maar net aan het beleid in jouw gemeente. Je mag namelijk geen enkele plant hebben (zowel mannelijk als vrouwelijk zijn verboden). De praktijk is vaak wel dat met 5 of minder je niet vervolgd zal worden, mits jij er direct afstand van doet.
 8. een grotere buffer kan ook een nadeel zijn, wil je temperatuur verlagen of verhogen kan dat even duren doordat je veel grotere ruimte hebt.
 9. leuke google, volgens die logica zou mijn laptop daar ook dan toebehoren...
 10. ik word een beetje moe van dit soort ongenuanceerd geouwehoer. politie is kut jaja en als je gloednieuwe telefoon gerold is, sta jij wel mooi bij diezelfde 'loopjongen' aangifte te doen. het voegt ook helemaal niets inhoudelijks toe aan het topic, dus kunnen wij dat achterwege laten?
 11. om met het laatste te beginnen, volgens een telegraaf artikel (heb het nog niet gelezen, hoorde het net op radio1) schijnen er geen 50K agenten te zijn, maar slechts 16k! das een factor 3 minder. capaciteit is dus ver te zoeken. dan het eerste, de growshop die een cannacutter verkoopt, kan het schudden. alleen een HPS lamp hoeft niet per definitie voor wiet gebruikt te worden, de kassen in het westland hangen vol met die lampen, en daar staan de tomaatjes welig onder te tieren. dus ook al koop je er 10, het is niet aannemelijk dat het inderdaad voor wiet is, tenzij jijzelf expliciet aangeeft dat het voor wietteelt gebruikt gaat worden.
 12. ik ben wel benieuwd hoe die advocaat tot die interpretatie komt. (voor de duidelijkheid, géén aanval, ik ben oprecht benieuwd).
 13. ik zei het al in het andere topic, deze wet is meer spierballentaal dan dat het ook maar écht iets uithaald. in theorie, ja. als zij 'redelijkerwijs' het vermoeden hadden dat de gekochte waren voor wietteelt gebruikt zou worden, en ze hebben toch verkocht. kunnen ze strafbaar zijn. Een Electricien die een nieuwe groep aanlegt ook! een zaak wat nu een 'growshop' heet, zal beste eraan doen zijn naam te veranderen. en dat is ook waarschijnlijk het enige dat zal veranderen. zolang een koper niet zegt wat het doel is, waarom zou een verkoper er naar vragen? Don't tell, Don't ask.
 14. wederom voeg je helemaal niets zinnings toe. je hebt werkelijk geen idee waarover je praat. dit is het laatste wat ik erover te zeggen heb, aan jou het laatste woord.
 15. Je hebt nogal wat vertrouwen in de rechtspraak in Nederland. De praktijk is dat je als kweker in Nederland geen enkele rechtsbescherming geniet en je mensenrechten op alle mogelijke manieren met voeten worden getreden. De Hoge Raad heeft onder andere de geldende ontnemingsvonnissen goedgekeurd, die gebaseerd zijn op een wet, die het meest elementaire rechtsbeginsel, nl onschuldig tot het tegendeel is bewezen, aan z'n laars lapt. Er zijn gevallen bekend, van mensen, die van strafbare feiten zijn vrijgesproken en toch een ontnemingsvordering aan hun broek kregen. Wat betreft de gereguleerde teelt.... dat is echt niet bedoeld om goudeerlijke wietkwekers op een legale manier hun boterham te laten verdienen, het is een vehikel om zakkenvullers met de juiste partij-kaart, in de meeste gevallen PvdA, een nieuwe mogelijkheid te bieden nog meer hun zakken te vullen. Welkom in de fascistisch-socialistische EU-deelheilstaat Nederland .*kots* En de volgende NAZI-wet zit er alweer aan te komen: http://www.powned.tv...en_aan_ver.html Sorry, hier kan ik echt helemaal niets mee. fascistisch en socialistisch in één zin....? Ga eerst maar eens leren wat het nou precies is! En dan de opmerking 'nazi-wet', Godwins law in optima forma... dat vind ik een scherpe analyse, Ponix!
 16. Het is een kromme wet. Een wet die moet laten zien van kijk-eens-hoe-goed-wij-bezig-zijn en ondertussen geen deuk in een zacht pakkie boter kan slaan. De eerste beste growshop binnentuincentrum die opgepakt gaat worden zal het tot het de hoge raad uitvechten dan zijn gelijk krijgen. En puntje bij paaltje zijn we jaren verder en is niemand, behalve de zware criminaliteit, ook maar iets wijzer geworden. Want reken maar dat de Blokker/Action/Ikea/bouwmarkten buiten schot blijven. kom ik bij een growshop binnentuincentrum en hou ik mijn mond dicht is er niets aan de hand: Don't ask, Don't tell. "Nee meneer/mevrouw de rechter, dat het voor wietteelt gebruikt zou worden wist ik niet. Ik heb een bedrijf die benodigdheden aanbiedt voor de teelt van orchideeën. Ik ben verbolgen over het feit dat mijn goede naam gebruikt is voor de kweek van illegale planten..." kansloos... OH! PS! zojuist las ik dat de gemeente Amsterdam gereguleerde teelt wil... ha!
 17. 'Politie wil af van niet-geregistreerde prepaidtelefoons' Door Yoeri Nijs, vrijdag 31 oktober 2014 20:02, reacties: 136, views: 22.963 • Feedback Submitter: sdk16420 De politie wil niet-geregistreerde prepaidtelefoons verbieden, omdat vooral criminelen de telefoons zouden gebruiken. Dat schrijft All About Phones vrijdagavond op basis van een rapport waarover de site beschikt. Kwaadwillenden gebruiken de niet-geregistreerde toestellen voor het plegen van misdrijven. Ze zijn dan namelijk anoniem, zo schrijft de politie in het rapport. “Het bezit van een niet-geregistreerde prepaidtelefoon en de daaruit voortvloeiende anonimiteit lijkt bij veel criminelen een basisbehoefte te zijn voor het plegen van misdrijven.” Zij zouden zich daarbij niet alleen schuldig maken aan zaken als mensenhandel en drugscriminaliteit, maar ook om terroristische acties. De politie wil dat kopers van prepaidtoestellen de apparaten pas kunnen gebruiken zodra zij zich bij de provider hebben geregistreerd. Daarnaast moeten ze een betaling hebben verricht door middel van een bankoverschrijving. Zo hoopt de politie de vermeende anonimiteit die niet-geregistreerde toestellen bieden, in de ban te doen. Het politierapport voor het verbieden van de prepaidtoestellen ligt momenteel voor behandeling bij het Ministerie van Veiligheid en Justitie, weet All About Phones verder. Het ministerie oordeelt of een mogelijk verbod doorgang zal vinden. In onder meer Duitsland en Zwitserland moet een prepaidsimkaart al worden geregistreerd. http://tweakers.net/nieuws/99391/politie-wil-af-van-niet-geregistreerde-prepaidtelefoons.html voordat waarheid wordt gauw maar ff inslaan, ik voor zie een goudenhandel in prepaid telefoons overigens hebben ze deze keer weer origineel 'terrorisme' van stal gehaald....
 18. omdat als het makkelijk kan er geen lol meer aan is.
 19. ik was weer eens verdwaald in youtube... en uiteindelijk vond ik dit: venturi effect lijkt mij vrij stil ook. enige wat echt lawaai maakt is waar de lucht aangezogen wordt. en daar zal vast wel weer wat op te verzinnen zijn.
 20. zoiets niet watvoor jou boefje? zo te zien erg stil, weet alleen niet of die lucht die meegepompt wordt, goed is voor de pompzelf.
 21. tjonge Lost, je laat je wel kennen zeg... je hebt altijd veel inbreng gehad en veel goede dingen gezegd. en soms maak je ook fouten. daar moet je ook tegen kunnen als je daarop terecht gewezen wordt. want op DWC vs SWC sla je de plank wel ff goed mis. deze set up die Smellow neerzet is echt wel DWC. SWC is een heel stuk ondieper, 10 cm is al heel diep hiervoor. over die emmers, die 5 gallon bedoel jij? daar heb ik mijn eerste experimenten meegedaan, het grootste drama was die krengen hier in NL te vinden, zonder gelijk A de hoofdprijs te moeten betalen of B een bedrijf te zijn waar alleen aangeleverd werd. verder vond ik het geen drama om mee te werken. @fras die korrels is ook niet het probleem, je wortels door die korrels lopen, kunnen dat dan weer wel zijn. in DWC droog houden wat ook droog moet zijn. als je potjes nat worden door gebubbel, dan sta je vrij stevig te bubbelen. dit hoort niet te spatten. @boef, das een in feite een luchtpomp, alleen dan in je bak geplaatst lijkt wel. ik geloof niet dat dit een optie is voor jou. als ie in actie is lijkt hij mij meer lawaai maken dan een normaal luchtsteen. lijkt wel of dat ding op wil stijgen geheel offtopic, je kan al verzuipen in een plasje water... Smellow
 22. je wilt dat het net ónder je netpotje staat, de kleikorrels en dergelijk moet droog blijven. als dit namelijk vochtig blijft gaat het inderdaad rotten. diepte: je wilt voornamelijk veel water hebben. en dat gaat het makkelijkst als je diepe bak hebt. met die bakken die jij hebt zit je goed hoor, Smellow. Je zal per bak 30-40 liter kwijt kunnen. of zoals Boefje wilt, een hele grote bak. beide hebben hun voor en nadelen.
 23. Deze: gebruik ik, en is erg goed.
×
×
 • Create New...