Jump to content

complex

Members
  • Content Count

    104
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About complex

  • Rank
    Kind aan huis lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Wonderlijk hoe die sletjes zich hersteld hebben Worden dikke knuppels als het zo doorgaat!
  2. @zwart zonder suiker, eigenlijk wel een goed idee Als ik zou bijverwarmen met 400watt kan ik beter 600 watt extra spenderen en er in grammen meer aftrekken! Ik ga eens kijken of dat gaat lukken!
  3. die kanaalverwarmer die verbruikt nogal wat kan ik beter mijn olieradiator op 400watt erbij aanzetten. @kweekfreak, ik houd normaal ook van hogere temperaturen tot 30-32 tophoogte zelfs, wel lagere EC hanteren dan natuurlijk. Ik merk wel met deze temperaturen dat de plant echt heel mooi te houden is. Het is misschien nog te vroeg om te zeggen maar ik zit nu op dag 32bloei en ik heb echt nog geen enkele verkleuring boven of onder in de plant...meestal begon dat bij enkele planten rond dag 28-30 bij mij. Ik kon ze wel redelijk mooi houden tot het einde maar dat lijkt nu nog beter te gaan. Nu zit ik dus min temp rond de 19 graden en max rond 24-25. Dit met bubbles op cocosslabs. @hushem..., dat klinkt positief: weet je nog waar je dat gelezen hebt? @stikkie 2.0 Wat betreft die 18 graden, is denk ik niet zo erg als het maar niet minder als dat word ivm verslechterende wortelopname onder de 18 graden....en te grote dag/nachtverschillen zijn ook niet goed. Maar als ik me niet vergis heb ik ooit eens meegekregen dat verschillen tussen dag en nacht wel weer nodig zijn voor aanmaak bloeihormonen?
  4. Hey, Op dit moment kan ik in mijn hok met 3x600 de temperatuur niet hoger krijgen als 25 graden op tophoogte en 22 a 23 ruimtetemperatuur. Afzuiger staat al laag en hoeft dus ook niet aan te slaan. Planten zijn top mooi groen geen probleem, maar nu lijkt mij dat alle processen bij een lagere temperatuur trager gaan dus moet ik rekening gaan houden met een langere bloei? Ik heb hier nog geen ervaring mee en ik zou graag meningen en ideeën willen horen hierover. Bijverwarmen in de dagtijd is natuurlijk mogelijk maar dat vind ik eigenlijk zonde van de stroom dus ik ga het zo is een rondje proberen met lagere temperaturen. Wie heeft dit nog meer in zijn hokkie en ervaringen mee?! groet
  5. Hoi, Dat is al een aardige vooruitgang lijkt me! Jammer dat je foto's met hps aan zijn nu kunnen we de bladkleur niet zien, misschien tof om ons dat binnenkort nog even te showen? Ik hoop voor je dat ze lekker doortrekken, succes!
  6. helemaal duidelijk...ik heb de rest even aandachtig doorgelezen, echt mooi topic hoor! Het zal mij benieuwen of ze er tegenwoordig nog rekening mee houden met zo'n "doktersverklaring". Maar ja als je het geurvrij buiten je hok houdt/geen stroom tapt/mond dicht en gewoon een beetje slim bent dan is het risico klein met 3-4 lampjes denk ik. Goed dat je vrouw er wat aan heeft in elk geval, dat is al voldoende motivatie naast dat het een fantastische hobby is Kijk uit naar de rest van je verslag! groetjes
  7. Hey Weeds, Ik geniet van deze topic man echt mooi.. Ik heb nog even een paar vraagjes voor je: Die bakken kun je die ook in die vijverwinkel kopen? Werkt dit systeem ook met meer plantjes op een m2? vast wel maar waarom kies je voor 10? risico? Die mandjes waar je planten in hangen, hangen die met de bodem net in je water? en hoe ho je het waterpeil constant of is dat niet zo belangrijk? heleboel vragen maar ja dit systeem ken ik nog niet dus daar moet je dan ook maar onder lijden groetjes!
  8. hey, Klote voor je man! dat ziet er idd niet zo goed uit. Heb je al eens goed gspoeld en de vraag die MRT al stelde wat zijn je drainwaardes? Verder begreep ik dat je druppelaars verstopte? gebruik je iets als dripclean? en hoeveel water geven ze normaal per minuut? 5 druppelbeurten van één minuut is bij mij 125 ml dus in deze fase veels te weinig. Hoeveel geven ze per minuut bij jou? Heleboel vragen maar ja je moet echt even zoeken waar het mis gaat anders kun je een redelijke oogst wel op je buik schrijven. Oh ja die tent...heb je er al vaker in gedraaid? Het beeld wat ik zie zou ook giftent kunnen zijn maar als ik je verslag lees kan het ook een helboel andere dingen zijn. Probeer even goed de vragen te beantwoorden dan kunnen we misschien achterhalen waar het mis gaat. later
  9. Ik vind de 1 op 1.5 methode ook niet altijd zinvol. Alleen al omdat er teveel plaatselijk verschil aan waardes in het medium kan zijn. Bij drain krijg je meer een overall beeld denk ik. Wel ik het zo dat ik de drain waardes niet als werkelijke waardes beschouw maar in combinatie met naar de plant kijken geeft het je toch een idee van wat je moet doen denk ik. Als de drain omhoog gaat kunnnen ze met een lagere EC voedingsgift toe. Vooral als je blad donkergroen is. Moeten ze bij hogere temperaturen veel verdampen geef ik ze ook wat minder voeding. Keep it simple...
  10. Ja Het zal best een leuk kappie zijn maar ik word ook een beetje misselijk van dat gez**k over die kap...goed om te horen dat ik niet de enige ben... Ik ben zodanig rebels van aard dat ik alleen om die reden al niet voor de Top Shield zou gaan! @Tim, gaat gewoon mooi hoor! lekkere THC lollie's worden dat...leuk zo'n experimentje
  11. complex

    Wat is dit?

    ziet er uit zoals mijn emmer er meestal uit ziet met stukjes kokos erin. In het begin van de kweek geef ik altijd met een koffiekopje water aan de kleintjes en dan komt er altijd wat kokos in de emmer...kan het zijn dat dat het is?
  12. Ze groeien nog twee weken en gaan nog wat strekken de laatste week meestal....ik zeg geen probleem als ze maar een dikke top produceren Zouden ze vrij klein blijven vanwege de potmaat of is de hoge start-EC hier verantwoordeljk voor? misschien beide?
  13. ja je hebt helemaal gelijk, mijn vriendin bleef er ook al zo cool onder...misschien ben ik gewoon een beetje een controlefreak soms KLAAR! PUNT. UIT.
  14. hehe ja ik zat ook wel op dit berichtje te wachten van je, maar ja stel je voor dat ik jou totaal niet serieus neem en het blijkt wel zo te zijn dan schiet ik mezelf voor de kop als hier over een paar daagjes staan! jij bent ook een smeerlap zeg! @carpe diem, Hoezo verklaren? moet ik een foto'tje voor Essent maken om te laten zien welke apparatuur ik allemaal gebruik? Mochten ze de politie inlichten en die komt kijken stoppen ze vast niet voor de voordeur om vervolgens de actie te staken...OH hij heeft een terrasverwarmer dat verklaart alles!!
×
×
  • Create New...