Jump to content

Weedjewel

Members
  • Content Count

    33
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Weedjewel

  • Rank
    Begin z'n weg te vinden

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Profile Information

  • Gender
    Female
  1. Hoi Hoi, Volgens mij zie ik daar een "gamma" verlengsnoer met een lichtje erop.........................................
  2. Waarschijnlijk heb je hem niet op je C-schijf geinstalleerd, en dan opstarten vanaf de launcher op je bureablad, dan moet het werken.
  3. Ik lees hier ook verschillende dingen over, kweken uit zaad en wanneer de klok op 12/12 ??? Volgens de één direct, de ander zegt 2 a 3 weken, maar anderen doen het nog pas later. Ik ben ook wel benieuwd naar misschien wat foto's van eindresultaten met die verschillende klok instellingen. suc6 t/m 12/12
  4. Wat bedoel je met 1 op 1 draaien?
  5. Hoi, Wat is het nut van overpotten? Wat gebeurt er als je je zaadjes direct in de eindpot (11 liter) plant?
  6. Babylonboy, Ik heb dus 5 zaden 3 ervan ontkiemt en 2 direct in de grond Mijn vraag is dus eigenlijk: Ik zet mijn zaadjes direct in 11 liter potten, pot dus niet over, wat is hier mis mee? en vraag 2: de verkoper van de zaadjes vertelde mij na ontkiemen tussen vochtige keukenpapiertjes, ze gewoon in de 11 liter pot te stoppen en dan anderhalve liter water (gewoon kraanwater) cellofaan eroverheen en 2 weken laten groeien bij 18/6. Maar ik heb dus een schema waar ook 2 weken groei voeding bij staat, sla ik dat dan over is de vraag? (of begin ik daar dan na die 2 weken nog eens mee, (ik heb der geen kaas van gegeten zie je)) Ik hoop dat de vraagstelling nu overkomt.
  7. Ha de leipdeleeuw, Dat is nu juist ge-eikel bij die site, ik kan niet eens meer inloggen. Destijds dat het nog kon, vond ik het er grafisch wel leuk uitzien alleen de gameplay vond ik helemaal niks aan. Best wel lange stukken moeten lopen totdat je opeens dood bent en dan heel lang moet wachten ofzo, ik was er klaar mee, en speel het niet meer. Maar operation 7 speel ik elke dag wel een paar potjes. Gaat lekker snel , ff potje knallen , en daarna ga ik weer ff wat anders doen. Dus bij AA zal je me niet treffen maar bij operation 7 wel!!
  8. Dan zie ik dat mijn bericht al weer onvolledig is, de plantjes staan allen in 18/6. Tempratuur tussen 27 en 20 graden, licht aan/uit. Lv is wel laag tussen 30 en 50 , maar dat is tussen de potten gemeten in de schaduw. Ik mag aannemen dat de lv in de potten hoger zal zijn dankzij cellofaan-overspanning, druppels hangen eraan.!
  9. Hoi Allemaal, IK heb 3 zaadjes laten ontkiemen en na een week (de worteltjes kwamen eruit) in de pot geplaatst. 5 dagen later kocht ik nog 2 zaadjes en heb die direct in de pot met aarde gezet. De verkoper vertelde mij dat ik 1,5 liter gewoon kraanwater bij mijn al direct 11 liter potten kon gooien en er cellofaan folie overheen te spannen. En dan kon ik het gewoon 2 weken laten staan. Nu is mijn vraag, als ik het nu gewoon 2 weken laat staan, sla ik mijn groei-periode voeding over in het in het schema. Want daarna kwam de negen weken bloei. Wat doe ik nu fout, naast het niet overpotten, wat veranderd er nu in het proces?
  10. Hoi Leipdeleeuw, Dat ben ik niet met je eens, American's Army heb ik hier ook. De gameplay is bij op7 wel 10 x beter vind ik!
  11. Nee hoor, is gewoon volledig online game. De truc erachter is dat je ook met echt geld, al gelijk de beste wapens kunt kopen, waarvoor je normaal als je voor de punten speelt, level up moet geraken en daar doe je langer over.
  12. @triple6 : En hoe had jij het opgelost? @Tim: Tochtstrip is te weinig ruimte om te monteren, het moet ook geplakt worden want schroeven durf ik zeker niet in die zijkanten van de dunne deurtjes.
  13. Hoi, Er zitten al alu profieltjes aan de zijkanten, toch zit er een bolling in.
  14. Hoi Allemaal, Ik kocht mijn G tools kast 2e hands, het was gewoon plug and play volgens de verkoper. Nu heeft die kast bij de deur een vette kier, is niet 100% lichtdicht,is dit wel goed, kan ik hier wel mee doorgaan,? Graag u advies?
×
×
  • Create New...