Jump to content

plantaardig

Members
  • Content Count

    36
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by plantaardig

  1. Roestplekjes kwam door ventilator. Foto's van de laatste dag, ik heb gewacht op 10% amber en 70% bruine haren.
  2. Ondanks de hangende blaadjes, rode steeltjes en aantal roestplekjes. Gebeurt er toch wel wat volgens mij de laatste weekjes!
  3. Roestachtige kleur op bladeren, licht verbrande bladpunten somige lichte bladeren. en rode steeltjes viel mij op. ik lees inderdaad veel over stikstof, dus maar even minderen met de booster denk ik ? of alleen kraanwater geven paar dagen?
  4. Had van de week een dag overgeslagen toen hingen ze echt heel erg. na de waterbeurt staan ze zoals op de foto. kheb er wel zon 2 weken geleden een led lamp bijgehangen, zijn wel verdacht een stukje gestrekt ook zoals je ziet.
  5. Iemans tips hangende bladeren? het is niet te veel water, halve liter per dag daarna zijn ze al droog. Kgeef 2ml/Liter voeding en een beetje booster. Ik gebruik geen PH meter.
  6. Wil een netje gaan spannen, overal 6 stokken insteken lijkt me niet oke?
  7. Bloeidag 28, worden al beetje bruin de bloeiharen. is toch veel te snel lijkt mij.
  8. De Tripsen niet meer gezien ! Mischien wel teveel weggeknipt achteraf... mja Sommige bladpunten hangen nog, ben al een paar dagen weinig voeding aan het geven werkt niet echt.
  9. Thnx voor de tip! Grappig joh kheb ze besteld voor de zekerheid. Werd mij aangeraden een week lang om de dag te sprayen, vond het ook een beetje veel hou het wel op 3 keer voorlopig. De toplaag had ik ook ingespoten.
  10. Ik heb een Trip spray gekocht, een weekje ga ik dit om de dag doen. En vandaag de onderste bladeren een beetje weg geknipt hier zaten al de meeste op gok ik. Volgende keer ga ik preventief Bac Vitality plus proberen.
  11. Helaas veel beestjes ondekt, na wat zoeken hier ben ik er bijna zeker van dat het Thripsen zijn.
  12. Bedankt voor je reactie ! Ik had trouwens dit gelezen: https://reolink.com/does-security-camera-infrared-light-harm-plants/
  13. Zou het invloed hebben ja ? dan haal ik em gelijk weg. Met blote oog zie ik alleen heel flauwe rode leds.
  14. Mijn eerste echte kweekje (voor eigen gebruik) -12x Powerplant in 11 liter. -600watt evsa en bulb Lumitek. -Azerwing. -Secret Jardin DR120 Tent. -Softbox 700m3 met 500m3 canfilter. -Actieve inblaas buis ventilator. -Rowenta Badkamer ventilator kacheltje (SO6510) Hier stonden ze een weekje te groeien, eerste week had ik de EVSA op 400watt staan. Hier staan ze 4 weken (10 dagen in de bloei).
  15. Politie kan me hok elk moment leeg komen trekken, ik heb er al wat afgeknipt maar er is van te voren een foto gemaakt door de woningstichting. het zijn 5 plantjes heefd iemand een idee van de gevolgen en wat ik nu het beste kan doen ? de lamp heb ik de vsa al van losgekoppeld die stond niet op de foto. ?? HELP
  16. Ik had inderdaad andere moeten nemen achteraf gezien Bedankt. Nog wat oudere foto's om het kweekverslag wat completer te maken staan boven aan.
  17. Bedankt john beton, chassie, alucard ! Knakken ga ik die hoogste, anders is die plant dalijk niks meer. heb vandaag de potten gespoeld met water.
  18. Nee dat durf ik niet aan, ik dacht eerlijk gezegt dat ze ophouden met groeien als ik de timer instel op 12/12. Maar in de 12 uur rust is het pik donker in het hok
  19. Beste mensen, bij deze laat ik jullie mijn kweekje zien. Reacties/opmerkingen zijn welkom. Ik heb eerst met de verkeerde lamp gewerkt dus vandaar dat ze best gestrekt zijn, En toen met nieuwe lamp en grotere potten, dat deed de plantjes erg goed ze groeiden vele malen sneller toen softbox geregeld planten blijven maar groeien, terwijl die al 2 weken in de bloeistaat de grootste is 2m en komt boven de lamp uit, en de lamp kan niet hoger Tips zijn altijd welkom, dit is mijn eerste keer kweken. Bijvoorveeld over de bladeren, is het nou verstandig bij deze planten om wat bladeren weg te knippen op de plek waar topjes zitten? de witte haarrtjes zijn ong 1 cm lang maar het blijven wel kleine knopjes is dat normaal na 2/3 weken bloei, in die weken zijn ze in de lengte wel nog zeker 30cm gegroeid is dit normaal?
  20. Ik heb ook cannaboost, voor 50eu gehaald. Ik ben benieuwd.
×
×
  • Create New...