Jump to content

plantaardig

Members
 • Content Count

  36
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutraal

About plantaardig

 • Rank
  Begin z'n weg te vinden

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Recent Profile Visitors

133 profile views
 1. Roestplekjes kwam door ventilator. Foto's van de laatste dag, ik heb gewacht op 10% amber en 70% bruine haren.
 2. Ondanks de hangende blaadjes, rode steeltjes en aantal roestplekjes. Gebeurt er toch wel wat volgens mij de laatste weekjes!
 3. Roestachtige kleur op bladeren, licht verbrande bladpunten somige lichte bladeren. en rode steeltjes viel mij op. ik lees inderdaad veel over stikstof, dus maar even minderen met de booster denk ik ? of alleen kraanwater geven paar dagen?
 4. Had van de week een dag overgeslagen toen hingen ze echt heel erg. na de waterbeurt staan ze zoals op de foto. kheb er wel zon 2 weken geleden een led lamp bijgehangen, zijn wel verdacht een stukje gestrekt ook zoals je ziet.
 5. Iemans tips hangende bladeren? het is niet te veel water, halve liter per dag daarna zijn ze al droog. Kgeef 2ml/Liter voeding en een beetje booster. Ik gebruik geen PH meter.
 6. Wil een netje gaan spannen, overal 6 stokken insteken lijkt me niet oke?
 7. Bloeidag 28, worden al beetje bruin de bloeiharen. is toch veel te snel lijkt mij.
 8. De Tripsen niet meer gezien ! Mischien wel teveel weggeknipt achteraf... mja Sommige bladpunten hangen nog, ben al een paar dagen weinig voeding aan het geven werkt niet echt.
 9. Thnx voor de tip! Grappig joh kheb ze besteld voor de zekerheid. Werd mij aangeraden een week lang om de dag te sprayen, vond het ook een beetje veel hou het wel op 3 keer voorlopig. De toplaag had ik ook ingespoten.
 10. Ik heb een Trip spray gekocht, een weekje ga ik dit om de dag doen. En vandaag de onderste bladeren een beetje weg geknipt hier zaten al de meeste op gok ik. Volgende keer ga ik preventief Bac Vitality plus proberen.
 11. Helaas veel beestjes ondekt, na wat zoeken hier ben ik er bijna zeker van dat het Thripsen zijn.
 12. Bedankt voor je reactie ! Ik had trouwens dit gelezen: https://reolink.com/does-security-camera-infrared-light-harm-plants/
×
×
 • Create New...