Jump to content

chi

Members
 • Content Count

  20
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by chi

 1. van wikipedia: Fresh water is used to process brown coir, while sea water and fresh water are both used in the production of white coir.[1] http://en.wikipedia.org/wiki/Coir Dan is er iemand goed kleurenblind bij bio nova. maar ieder geval zal ik rekening houden met zout als er iets raar aan de hand is. En Jack white Ik had al een paar berichten geleden gemeld dat ik het ga gebruiken als substraat om schimmel op te kweken.
 2. Vind t maar een raar verhaal. op welk punt in het proces van kokosvezel naar kokos briket zou zeezout een rol spelen.
 3. Misschien kijken of je niet ergens vinyl in de kamer heb wat weekmakers kan afstaan
 4. Heel erg bedankt voor die info lostchild, ik ga daar zeker rekening mee houden. Groetjes
 5. Ik dank jullie voor je bezorgdheid maar er zullen geen planten lijden onder deze briketten. Ik ga ze gebruiken als bulk substraat om paddo's te groeien. Het is wat schoner en fijner werken dan paardenstront. Ik heb ook zojuist van een groeier gehoord dat ze geen trichoderma bevatten dus mijn vraag is beantwoord
 6. Omdat het zondag is. Als niemand het weet bel ik morgen de fabrikant op en zet ik het neer. Maar ik vroeg me af of iemand hier al ervaring met de briketten had.
 7. Ik weet heel zeker dat trich kan groeien op kokos briketten. Ik wil juist dat het er al niet standaard doorheen zit als wortel stimulator in die briketten.
 8. Hallo iedereen, Ik heb onderstaande kokos briketten gekocht. http://www.growshop-dekast.nl/coco-bricks-...va-p-16247.html Maar ik ben er niet zeker van of deze briketten zijn behandeld met trichoderma weet iemand dit? ""Dit substraat is volledig gespoeld en behandeld tegen ziektes, ongedierte en onkruid, en bevat speciale toevoegingen voor een TOP-resultaat." ik weet dat trichoderma een goed wortelstelsel bevorderd, maar ik wil het absoluut niet in mijn substraat. Heeft iemand het verlossende antwoord voor mij?
 9. //EDIT ivm onnodig quoten. Klik..lees..leer HIER aub. Haai poppa, Je hebt ook wel gelijk! ik gebruikte altijd dezelfde setup maar dan met een spatwaterdicht tl armatuur. Het is wel altijd erg makkelijk klimaat regelen in zo'n bak en heb er jaren verscheidene schimmels in gegroeid. Ik had nog niet de kans me tent op te zetten. ik zal het z.s.m. doen want je hebt volkomen gelijk bij een normaal armatuur.
 10. //EDIT ivm onnodig quoten. Klik..lees..leer HIER aub. Misschien ben ik een beetje te bezorgde ouder Toch bedankt voor de hulp!
 11. //EDIT ivm onnodig quoten. Klik..lees..leer HIER aub. Tuurlijk
 12. //EDIT ivm onnodig quoten. Klik..lees..leer HIER aub. het deksel staat iets op een kiertje ik heb een secret jardin 120x120x200 met 600 watt hps klaarstaan. Ik gebruikte altijd tupperware bakken voor paddo's kweken. Ik vond het altijd erg makkelijk klimaat te regelen zo. Vandaar.
 13. het is een omgebouwde tupperware bak met een tl armatuur in de deksel. zaadjes zijn nu 4 dagen geleden gestart in spongepots met bacto/water 18/6 geschakeld 24.5C graden 70%rv constant
 14. Hallo iedereen, Allereerst wil ik zeggen dat ik de zoekfunctie heb gebruikt, topics heb doorgelezen en dergelijke. Nu heb ik een 5 euro gamma tl balkje gekocht van 18 Watt koud wit licht. Deze boven mijn zaailingen gehangen 2.5 cm erboven. Helaas lijkt het er toch op dat mijn zaailingen aan het sprieten zijn. Ze groeien nu bijna tegen de lamp aan. Kan ik beter een andere lamp gebruiken? ik kan helaas geen 2e lamp van kleurcode 83 erbij doen dat past niet. Graag zou ik wel een tip kunnen gebruiken. andere balk meer lumen misschien?
 15. Hallo iedereen, Kweek al jaren buiten maar vond het toch wel leuk een keer een genetisch superieure soort onder ideale omstandigheden te kweken. Ik zal dus binnenkort een grow verslag bijhouden van 5x killing fields van sannie's sjop In ieder geval leuk hier te zijn!
 16. tof dat ga ik ook proberen!
×
×
 • Create New...