Jump to content

ganjaman83

Members
  • Content Count

    14
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About ganjaman83

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. @Chriet Nou echt tevreden ben ik niet met0.59g\w maar dat valt ondanks alle fouten wel mee Maar wat ik echt niet blij mee was. is dat de kwaliteit echt slecht was. En het heeft wel een beetje lang geduurt, maarja, toendertijd was er een beetje crisis met stekken, en ik dacht beetje slim te zijn om zaadjes te halen ipv paar weken te wachten @DonBone zelfs een ezel stoot zich niet 2 keer aan dezelfde steen
  2. Nou ja, ik dacht laat ik eens de resultaat meedelen: 1,3 in ruim 4 maanden tijd. Ik moet wel zeggen dat het echt een enorme volume was, maar geen gewicht. nu nieuwe ronde nieuwe kansen!! iig iedereen bedankt voor de advies
  3. Ik had het gelezen bij boekje van dutch seeds company, maar er stond er ook niet specifiek in welke soort(en) dit was. En wat ik zo heb kunnen zien zijn de meeste soorten een kruising van sativa zoveel % indica zoveel % Maar ik ben wel benieuwd naar specifiekte soorten
  4. Toen ik boekje van zadenmaatschappij zat te lezen stond er dat er sommige soorten zijn die wel tot 50graden celius aankunnen. Weet iemand welke soorten dat zijn, mischien wel handig voor in de zomer-maanden?
  5. Ik ben ook benieuwd waarom, normaal is toch pk13/14 3 weken voor oogst, zit nu op dag 55 bloei en uitgaande va 11weken 77dagen word het nu toch wel tijd?
  6. Chriet, ik geef ze nu super-pk, binnenkort zal ik ook beetje pk13/14 bijmengen m, ik had geen schema, maar wat voor schema zou je in deze situatie moeten hebben dan polletje, ik wil eigelijk ook wel doorgaan al is het alleen maar de nieuwschierigheid, maar als ik kijk naar de enigste skunk #11 indoor kweekverslag (van 112 dagen) hier op de forum is er toch enorm verschil.
  7. Ja, en maar hopen dat de afnemer goed stoned is ofnie wanneer ie ernaar kijkt Dit is trouwens de 1e kweek in deze hokje, mijn 1e keer met zaailingen, de andere waren ergens anders en stekken. En voor de volgende keer ben ik wel van plan 2 schakelkastjes te halen. Maar ik ben wel benieuwd hoe dit gaat vanaf nu???
  8. Er zijn 2 bakken met aarde, een van 2,40mx0.90m en een van 1,70mx0.90m Heb ongeveer 8-9 panten per meter2 bij de een staan 2x 600w bij de ander 1x 600w en 1x 400w Temperatuur is bij de top 32graden, lv is rond de 55% Er zit nog niet echt kristallen op de haartjes, alhoewel op de onderste deel van de planten een beetje begint te komen. Hiervoor werkte ik ook met stekken, en die gaf ik ook wat langer groei, en kreeg zeer goede opbrengsten. Dit zijn natuurlijk zaailingen en mijn fout was dat ik zo ook langer heb laten groeien. Dit samen met de lichtstress dat ze hebben gehad tijdens de bloei heeft tot dit resultaat geleidt. Wat ik eigelijk wil weten of iemand dit al heeft meegemaakt, en hoe ze verder gaan ontwikkelen. Ik kan op dit moment ook Victory-stekjes krijgen, dus is het nou verstandiger kwa tijd en opbrengst, om maar alles te kappen, of om door te gaan en kijken wat het wordt?
  9. Ik heb idd geen relais, en al een paar tijdschakelaren van de gamma en praxis er doorheen gejaagd. Heb nu paar goede (lees: dure) en tot nu toe gaat het goed. De PH meet ik altijd tussen de 6 en 6,3. EC meet ik niet, maar doe ik gewoon volgens de etiket( meestal ietjes meer dan er op staat) Ik gebruikte rhizotonic voor de wortels, en dna-cell voor de groeiperiode. In het begin van de bloeiperiode gebruikte ik Ata bloom. Sinds 2 weken gebruik ik super-PK samen met Ata bloom na wat advies van de growshop Ik heb niet echt bladproblemen gehad, ze zagen er tot nu toe goed gezond uit.
  10. Op de foto's zien ze er een stuk mooier uit dan in het echt, er zijn nog niet echt topjes, maar alleen haartjes. Zoals ik al zei is dit al dag 50van de bloei, de lichtstress hadden ze rond dag 20-25 van de bloei. Als het nog te lang gaat duren en de opbrengst gaat tegenvallen, is het dan niet beter om gewoon opnieuw te beginnen? PS. er zijn zelfs al sommige haartjes bruin aan het worden (bovenste gedeelte van de plant 10% onderste deel van de plant 60-70%)
  11. ganjaman83

    skunk #11

    skunk #11
  12. Ik wilde wat advies vragen van de experts, de situatie is als volgd: Heb 38 skunk #11 zaailingen onder 4 lampen. Ze zijn na ontkiemen en overpotten 3 weken op 18uur licht geweest. Ondertussen zijn ze al op dag 50 op 12uur licht. De plantjes zijn veel verder gegroeid dan ik had gedacht en zijn ondertussen al 2,20 meter geworden, maar er zijn nog maar zeer kleine topjes. Tot nu toe zijn er geen ziektes of beestjes geweest. De bladeren zien er goed gezond uit. Maar omdat een paar keer de schakelaar aan is blijven staan hebben ze wel wat lichtstress gehad en de bovenste deel van de planten hebben veel 3 vingerige en 1 vingerige bladen. Is het nog wel waard om door te gaan, of is het beter alles te kappen en opnieuw te beginnen?
×
×
  • Create New...