Jump to content

soil-dreamon

Full member
 • Content Count

  1,457
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About soil-dreamon

 • Rank
  Harde kern lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels
 1. soil-dreamon

  DIY ice-o-lator concept

  concept om ice/water hash te maken d.m.v speaker en toon generator de vibraties op te wekken
 2. soil-dreamon

  indoor eerste kweek

  bijhouden van indoor kweek 10xpp 400watt dr100
 3. ik heb zo een flauw vermoeden dat whazzup bedoelt dat je nu gif loopt te spuiten op je planten welke niet voor consumptie geschikt is. vandaar dat je bij growshop andere middelen vind dan bij de planten afdeling van tuincentrum. hij had beter ongedierte kunnen noemen inderdaad maar maakt zijn punt niet minder waar. ik zou snel voor een alternatief gaan zoeken en kijken of je spul kan afwassen zonder dat je gif bodem in spoelt lijkt me niet echt gezond. zeg wel dat ik 0,0 ervaring heb maar wel common sense dat je niet bij de lokaale boerenbond moet zijn voor dit soort zaken.
 4. dankje wel , dit is perscies wat ik zocht aangezien ik bezig ben met eerste kweek en deze kap legt dit een boel uit. zo maar eens kijken of het wel lente is in me tent
 5. In dit topic zal ik proberen updates bij te houden en weekelijks ~ een timelapse filmpje te plaatsen. De gehele setup is 2e hands en moet even wachten tot er weer buget vrij is om de laatste dingen af te maken, zoals de inzuig en afblaas gaat nog veranderen ook het plankje met electronica gaat veranderen aangezien ik deze niet op de muur ga schroeven. en er is nog geen aarde aanwezig in deze ruimte, dit zal in loop van weken gaan veranderen. Ik ben begonnen met een zakje pp+sm kruising 11 zaadjes waar er 10 van zijn boven gekomen. ik weet verder niks van deze strain deze kreeg ik bij de setup samen met 5 killing fields fem. na wat onderzoek leek me de pp naast korter bloei ook wat beter ivm met het potentieel dat kf bied beter eerst wat ervaring op wou doen. de setup: tent: electronica: start: de zaailingen voor geweekt 24 uur in water en gegroeid in jiffy's naar 7L potten met piranha water gegeven met voodoo juice. ze blijven hierin tot geslacht duidelijk is wat overblijft gaat naar 18L of groter. hoop op 5 vrouwtjes en dan was ik van plan de boel vol te scroggen , trainen binden knakken fimmen . time-lapse filmpje filmpjes komen op externe download sites niet op sites waar je acounts of weet ik wat nodig hebt. donderdag tot zaterdag avond in 11 seconden: directe download link: filmpje anders: link naar filmpje
 6. ok het idee is leuk maar uitvoering te duur , Wie herrinert zich mythbusters en het gebruik van een speaker om trillingen te maken om glas kapot te laten trillen (computer uitgang en tonen > HZ generator ) of water figures deze meneer maakt gebruik van een speaker om druppels verf de lucht in te sturen met laag frequent geluid totale kosten : computer/microcontroller en een speaker als je passive speaker neemt moet er een versterker tussen (meestal met losse speakers ) vermoed dus ver onder de 50eur en iemand heeft hier vast wel een dikke speaker set liggen met versterker, dus toon generator downloaden en testen maar hoop dit idee weer wat leven en nieuwe kansen ingeblazen te hebben overgens is het met deze methode koud kunstje dan om te kijken bij welke frequentie de kristallen dan meschien wel breken en of daar een "sweetspot" in zit edit: en update: Laatste update voorlopig omdat ik geen knipsel heb om het daadwerkelijk te testen. Met de meeste .wav editors kun je een toon genereren en meerdere tracks opbouwen. (ik heb audacity linux gebruikt ) De bak is goed te trillen in de lage ranges 30 <200 hZ ( of een combinatie +harmonische gebeuren om het erger te doen trillen ) dit zegt natuurlijk niks over welke freq bevroren knipsel wil. te onderzoeken: * eerst droog zonder water/ijs te trillen) maar dan lijkt me toch dat als het los trilt het alsnog veel op de bud blijft en je daarom water als medium gebruikt. *verschillende zeef lagen gebruiken op de bak vastgesteld: het trilt maar met paar ijsblokjes niks te zien, filmpje kan ik dus achterwegen laten. geluid draagt denk ik wel ver vooral deze lage frequenties dus de buren zouden deze bezigheid kunnen horen. (alsof een vrachtwagen/auto voor je deur staat te brommen ).
 7. Goede dag allemaal, Ik ben soil-dreamon 27 jaar en sinds kort gestart met men eerste binnen kweek. Hier komt binnekort een uitgebreid verslag over natuurlijk maar eerst even dit zodat ik de rest van het forum onveilig kan maken.
×
×
 • Create New...